5 TING JEG GLEDER MEG OVER VED HØSTEN

25. august 2018

Høsten / Hverdagsglimt

 

5 TING JEG GLEDER MEG OVER VED HØSTEN

♣ Det er noe med høsten. En ny start på et vis. Nye mål. Vi er kanskje mer innendørs om høsten og det synes jeg er ganske koselig. Jeg nyter ro og ingen avtaler. Rastløshet er et ikke eksiterende ord hos meg. Jeg finner alltid noe positivt med alenetid.

♣ Det å tenne lys i huset er ekstra cozy når det plasker ute og vinden uler. Høsten er vakker. Lufta endrer seg og fargene. Likevel synes jeg alltid det er litt trist når sommeren forlater oss. 

♣  Jeg har for første gang i mitt liv meldt meg inn på SATS. Høsten skal jeg bruke til å bli sterk. Kroppen og hodet trenger en sterk kropp til å mestre hverdagen. Spesielt nå som jeg jobber 200% med jobb og studie. Jeg nyter å være kunde og ikke instruktør for øyeblikket. 

♣  Jeg ser fram til å lese bøker. Det siste året har bøker gitt meg ro og et friminutt fra hverdagens jag.

♣  Før jul er jeg ferdig som student på en stund… Det er den største premien jeg kan få. Da kjenner jeg at skuldrene kan senke seg igjen. Det har vært stressende til tider. Jeg gleder meg til å lese et ukeblad med god samvittighet. Fordi er du student får man alltid dårlig samvittighet når en leser andre ting som er utenom pensumet som henger over en.

Hva gleder deg ved høsten?

3 kommentarer til “5 TING JEG GLEDER MEG OVER VED HØSTEN

 1. coconut oil for

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.

  Thank you

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.