-5 KG PÅ 4 UKER, ER DETTE MULIG?

16. april 2016

Helse / Mat og kos

 

HEALTHY LIFESTYLE AND MORE ENERGY

Jeg har lest bloggen til Desiree siden hun startet opp med bloggen, og har fått mange gode mat og treningstips. Likevel velger jeg ut de endringene i matvanene som passser meg og min familie. Jeg følger aldri alt helt slavisk, og finner mine vrier på kjøkkenbenken. Kunnskaper får jeg ved å lese om kost og ernæring i årenes løp, og ikke minst at at jeg har prøvet “ørten slankekurer”.  Jeg mener alt handler om måtehold og lure matvalg+ å opprettholde et stabilt blodsukker!!!! Våre barn spiser langt i fra alt, og derfor må jeg bruke sunn fornuft når jeg lager mat!  Jeg lurer inn ulike grønnsaker uten at kidsa merker det. Et godt tips er STAVMIKSER.  Jeg har meldt meg på et kurs via Fitfocus/Desiree  “-5 kg på 4 uker” , jeg har begynt i dag. Jeg kommer ikke til å følge matplanen slavisk, men skal prøve å holde meg til 2-3 måltider som står i matplanen. Middager lager jeg mat som familien liker, og velger masse grønnsaker til måltidet. Går jeg på en “smell” en helg, så er det greit. Jeg har sluttet å straffe meg selv av den grunn! Jeg skal dele litt med dere i ukene som kommer. Så får jeg se om dette er mulig på 4 uker. Jeg er i hvertfall supergira, og savner en jeans som er ynglingen! Tvi tvi.

Ovenfor ser dere lunsjen min i dag, den er etter matplanen til -5 kg på 4 uker. Den smakte bra, og har laget flere porsjoner til de neste dagene. Hadde ikke koriander som skulle drysses på.

Ha en fin lørdag!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.