5 FUNFACTS ABOUT ME

16. august 2017

Hverdagsglimt

5 FUN FACTS ABOUT ME

1. Min første jobb var som 15- åring på Romsøes Conditori, der lært jeg å regne. Må humre litt av meg selv når jeg tenker tilbake hvor nervøs og håpløs jeg var (og er) med tall. Likevel er jeg ærbødig over hva denne jobben gjorde for meg som 15-åring. Jeg lærte at «kunden har alltid har rett»(noe jeg ikke alltid var enig i nødvendigvis) service, effektivitet, ansvar, tjene penger, vaske og kunnskap om de ulike bakeverkene.

2. Jeg er enormt kjapp i hverdagens gjøremål. Noe som gjør at ikke alle henger med meg til tider. Blir ufattelig utålmodig av treghet. Jeg må ofte telle inni meg når noen tar lang tid for å forklare noe som kan bli sagt med en setning.

3. Kan ikke gå i fra et rotete hjem før jeg forlater det. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var litt mer avslappet her, men har blitt mye bedre. Er deilig å komme hjem til et ryddig hus.

4. Jeg er fascinert over religion og dem som har troen, jeg er virkelig usikker selv, men håper det finnes noe større en oss selv. Husker som barn var jeg nysgjerrig over livet og vår eksistens.

5. Har hatt en helt spesiell opplevelse som jeg skal dele med dere snart på bloggen. Det finnes mer mellom himmel og jord…det har jeg erfart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.