4 TING SOM GJØR MEG UTÅLMODIG

18. november 2016

Interiør

 

4 TING SOM GJØR MEG UTÅLMODIG

De som kjenner meg godt blir overrasket når jeg sier at jeg er en utålmodig person. I jobben min som miljøterapaut må en være tålmodig og det er jeg på denne arenaen. Jeg klarer ikke når ting går sakte. Nummer to er at jeg alltid er et hode i forkant, noe som gjør at folk ikke alltid henger med. Heldigvis er jeg bevisst over mine svakheter, og vet at jeg må bremse og tilpasse meg. Nummer tre på listen er at jeg tenker framtid istedenfor nuet, noe som skaper tankevirksomhet og stress til tider. Likevel er jeg blitt mye flinkere til å leve i nuet og nyte det fine som er rundt meg daglig. Siste punkt måtte vært at jeg hater å stå i kø, det skaper hodebry og store pusteteknikker må anvendes. Nå ler jeg for meg selv her! Kanskje du kjenner deg igjen på noen punkter.

MELD DEG PÅ I SISTE LITEN PÅ EN FIN GIVE AWAY

Jeg trekker en vinner av GIVE AWAY i kveld. Meld deg på i siste liten HER. Enkelt og delta, og du kan vinne en fantastisk foundation fra Laura Mercier og en konsultasjon hos Koch Parfymererier.

By Lisette

5 kommentarer til “4 TING SOM GJØR MEG UTÅLMODIG

 1. Jennabel

  Non c’è mezzo pubblico a Torino senza le vecchiette a caccia di donne incinte.Pare che le over 65 sotto la Mole siano state TUTTE ostetriche.O che tutte le ostetriche d&;tl17#I8a2ia siano venute a godersi la pensione in cerca di smog…

  Svar
 2. tinyurl.com

  I’m not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a issue
  on my end? I’ll check back later on and see if the problem
  still exists.

  Svar
 3. quest bars cheap

  Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my
  4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She
  put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab
  inside and it pinched her ear. She never wants to go
  back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.