30-års fest…

26. oktober 2011

Ukategorisert

I dag er det akkurat 1 uke igjen til jeg avrunder mine 20 år. I denne anledning skal jeg avholde en fest på fredag der temaet er 1920-åra. Husker dere hvordan motebildet var på denne tiden? Jeg er i utgangspunketet ikke en “utkledningsperson” så derfor ble valget på 20-tallet nokså enkelt. Moten var elegant, der damene og mennene var virkelig stramme i stilen. Dette KAN gjenspeile min stil (når jeg har tid,hehe). Er selv glad i klær, men med to små barn så blir ikke det alltid en prioritering. Derfor har jeg bestemt meg for å ønske penger, og da skal garderoben min fornyes.
Kilder: google

I dag skal vi levere ungene til svigers og handle inn alt til festen. Har enda ikke skaffet meg et antrekk, puh…Gleder meg, og en uke så drar vi til Egypt også, mange gleder framover. Noen tips til borddekking mottas med stor takk!

Her er skoene i boks i hvertfall, det er Ganni som er merket om noen lurer….

 

 En travel klem fra Lisette

 

12 kommentarer til “30-års fest…

 1. carina

  Hei!
  Takk for fine ord inne hos meg 🙂 Herlig at jeg fant deg og bloggen din!
  Så moro med 30 års fest! Lykke til med planlegging og innkjøp 🙂

  God onsdag!!
  Klem Carina

  Svar
 2. Hege Pauline

  Hei! For en herlig blogg du har, her likte jeg meg – så gleder meg til å følge deg videre 🙂 SÅ flott tema til 30 årsdag!! 1920 er jo bare herlig. Kos deg med planlegging og innkjøp og selvfølgelig på den store dagen 🙂 Ha en lekker onsdag!! Klem Pauline

  Svar
 3. Fabelaktig

  Gratulerer så masse med dagen som kommer! 30 er det nye 20 vet du (sier jeg som snart blir 30 *knis*)

  Fabelaktig idé med 20-talls fest. stilen den gang var så elegant. Litt perler, fjær og Charleston – så har du den vet du 🙂

  Fabelaktig onsdag til deg!
  Her blir det litt jobbing, før jeg pakker vekk pcen og setter meg på o5 flyet til Køben og om 24 timer er jeg endelig hjemme hos mann og hund.
  Maiaklem

  Svar
 4. Lisette

  Såååå kjekt og bli møtt med så mange hyggelige komentarer fra nye og “gamle” besøkende! Og jeg har kjøpt en rålekker kjole med tilbehør, jeg er kanskje med den med minst tilbehør, men jeg prøver og være litt 20-talls. Jeg legger så klart ut bilder fra fest og outfit….

  Stor Klem fra Lisette

  Svar
 5. ps4 games

  Thanks for ones marvelous posting! I seriously
  enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and may come back at some point.
  I want to encourage continue your great writing, have a nice weekend!

  Svar
 6. quest bars cheap coupon twitter

  We absolutely love your blog and find almost all of your post’s
  to be precisely what I’m looking for. Do you offer
  guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind producing a
  post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to
  here. Again, awesome web log!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.