3 favoritter nå i høst!

13. august 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus

 

 

Samsøe Samsøe ullkjole, Olivias Hus.

 

Jeg deler med dere mine 3 favoritter i klesskapet.

Ull: Jeg elsker ullgensere, min mann sier alltid “en til ulljakke”….og han har rett. Denne genseren jeg har på meg har jeg siklet etter lenge. Merket er fra CLOSED, Olivias hus. Elsker at denne har høy hals, skal du gå for en ullgenser i år som du vil investere i, så må det bli CLOSED sin. Nydelig forseg gjort strikk.

Kjoler: Jeg liker å kle meg opp, men samtidig må det være behagelig. Klær som strammer er det verste jeg vet. Alikevell må klærene skape en fin siluett til kroppen. Ullkjolen jeg har på meg er en nyhet fra Samsøe Samsøe, og er i tynn ull. Liker detaljen på snittet på sidene. Den lille sorte, ja ikke feil.

Sko: Må være Yvonne Koné pumpsen jeg kjøpt i vår. Designet er klassisk, men utskjæringen på skoen er så fin til foten. Disse er også fantastiske å gå på, et absolutt pluss!

Olivias hus sender kjapt med postoppkrav, rask service! Du finner dem også på IG, under Oliviashus.

Sola skinner, og solstolen kaller! Signingout…

By Lisette

En kommentar til “3 favoritter nå i høst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.