NYTT HUDPROGRAM TIL HØSTEN

3. oktober 2020

Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / ikke sponset / Vital hudklinikk

Før hudrens så sverger jeg til Niactil rens, denne er bare så drøy i bruk og skjønn mot huden min. Hos Vital Hudklinikk ble jeg anbefalt å legge til Retinext serum nå som høsten er her. Huden trenger som regel litt ulike ingredienser i det forskjellige årstidene. Retinext er et effektivt anti-age serum som bekjemper aldringstegn og gir tydelig hudforbedring. Den inneholder A- vitamin som reparerer ytre skader fra sol og forurensing. Serumet gir også en fin glød til huden, som er et must for meg. Egner seg godt til sensitiv hud og de mer urenheter.

Acticlear bruker jeg 1 gang om dagen, denne har gjort underverker for pigmenteringen min. Retinext bruker jeg kun om kvelden. Acticlear pads mot hormonelle kviseutbrudd bruker jeg også daglig.

OPPUSSINGSPLANER

28. september 2020

Interiør / Stue

Vi har bodd i huset vårt siden 2006, og jeg ser at flere rom trenger oppussing. Hvite gulv hadde jeg for eksempel aldri valgt i dag. Jeg kunne aller helst tenkt meg å pusse opp i går, men er mange faktorer som påvirker større endringer i hjemmet. For ikke å snakke om økonomi. Men det er ikke noe i veien med ønskene, de står i kø.

GRØNNE PLANTER

26. september 2020

Interiør / Lindebjerg Design

Grønne planter gir et godt inneklima, jeg kjenner stor forskjell etter vi fikk inn litt planter i hjemmet vårt.

De vakre Lindebjerg skapene våre kom lite fram etter vi malte den gråe veggen cremé for noen år siden, interiøret ble både kjedelig og livløst. Derfor investerte vi i mer grønne planter hjemme. Mye av decoet i skapet er kjøpt i favorittbutikken min Bolina. Vakre vaser i rosa og gult. Disse fargene er jeg svak for.

15 ØNSKER

25. september 2020

Filosofi

Jeg øver meg på å ta det med ro, kanskje dette er nøkkelen for helbredelse av ryggen også. Jeg er på vei, men er jammen meg ikke lett med disse inngrodde vanene vi har. Fikk et tips via en ny podcast jeg lytter til. Å skrive 15 ting du ønsker mer av i livet ditt, daglig, når du noterer disse starter det ubevisste sinnet å manifestere, du skal ikke være sjenert når du noterer dine ønsker i følge Jens Veiersted. Etter et år med 15 ønsker hver dag, skjedde alle hans ønsker…

Nydelige blomster fra “Polly og Molly”, er de ikke vakre? Med disse tar jeg helg.

I choose peace…

JEG SELGER!

17. august 2020

Lisette rydder og selger

Denne vesten har tag på enda, koster 599,- ny, selges for 400,-

Oransje Miras Hus str 39, selges for 350,- ubrukte i skinn. 749,- ny pris. Helt fantastiske på foten.

Hvit Vince bukse i str M, kostet 4000,- ny, framstår ny. Selges for 900,-

Ny skjorte kjøpt i sommer fra Noella i str M, selges for 400,- Koster 700 ny.

Her er nok et bilde fra Vince.


Nye Yvonne Kone i str 39, selges for 1800,- Ny pris 4000,-

Julie Fagerholt ullgenser med knytting i hals, str m. Selges for 400,-

Buksedress fra Birger Mikkelsen i str M. Selges for 800,- Lite brukt.

Malene Birger genser i grønt, denne er i str S, men passer en m også siden den er litt over sized. Selges for 400,-

Ønsker du noe tilsendt? Jeg sender…

Kontakt meg: tellaroli@hotmail.com

SKINBOOSTER HOS VITAL HUDKLINIKK

17. juli 2020

Delvis reklame / Restylane skinbooster / Vital hudklinikk

Jeg elsker tiden på badet, der jeg får stelle huden min klar for dagen, eller natten. Noen vil hevde at det kun er genene som spiller inn for om du har en god hud med lite eller mye rynker, men jeg vil nok hevde at en sunn hudhelse henger sammen med flere faktorer. Søvn, gode produkter, ikke røyking, solfaktor, nok vann, frisk luft og sunn mat bidrar til strålende hud er min erfaring. Jeg har hatt 3 kurer med “Skinbooster” som et supplement til det jeg skriver ovenfor. Jeg kan med hånden på hjerte si at det er verdt hver tusenlapp, da huden får en skikkelig boost med glød og spenst.

Trude er kosmetisk sykepleier, jeg går til henne når Monica Stoltenberg er på ferie. Tror likevel det kan være sunt å bytte litt behandlere inni mellom. Både Trude og Monica er råflinke, og kan anbefale Vital Hudklinikk på det varmeste.

Jeg merker innlegget med delvis reklame, da jeg får noen prosenter.