ET GRØNNERE ALTERNATIV

5. juli 2019

Hverdagsglimt / Mat og kos

Vegansk mat smaker nydelig! Her har jeg laget to skiver med ruccula, hummus og rødbeter til kvelds mat. Jeg savner ingenting på tallerkenen min etter jeg la om kostholdet til plante basert, selv nå som grillsesongen er i gang. Barna våre får kjøtt og fisk fremdeles. Vi er begge enige om at barna har sine matvaner, selv om vi synes det er positivt at barna ser at de kan velge mer grønt til maten. Barna har uttrykt at de ikke liker at vi er veganere, noe som er helt naturlig når noe blir annerledes. Barn liker det forutsigbare. Dette handler nok mest om at vi foreldre er “annerledes” på et vis. At vi har tatt et valg som ikke de fleste hjem har. Det skjønner vi begge. Som jeg forklarer ovenfor barna er at dette er et matvalg som ikke er fast bestemt, men at vi tar en dag om dagen. Dette synes jeg er riktig i det daglige. Å leve i nået.

Det er flere som har uttrykt at de savner innlegg på bloggen, det er hyggelig å høre! Mulig jeg har fått gløden til å dele litt mer fotografier. Litt av hvert egentlig.

SONY DSC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.