DEN VAKRESTE BLOMSTEROPPSATSEN

5. januar 2019

Interiør

Denne lørdagen har jeg tilbrunget ute med barna. Vi har tråkket i over 9 km. Barna syklet, mens jeg gikk i et raskt tempo. Frisk og deilig. Det var akkurat som våren var her. Markene var grønne og sola tittet innom på vei hjem fra tur til svigers. Vi var innom svigers på en kopp kaffe og fikk litt mat å bite i.

Jeg har bestemt meg for å roe ned i år. Etter 3,5 år med hardt studie og arbeid vedsiden har tært på kroppen. Kroppen skal få hvile seg. Sinnet skal få ro. Ingen bedre start på året en en deilig tur med barna. Livet er pretty good.


Jeg elsker blomster, det gjør meg regelrett i mye bedre humør. Det gir hjemmet en god atmosfære
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.