LONG TIME LONG SEEN

23. mai 2018

Interiør

 

LONGE TIME LONG SEEN

Inspirasjonen er alltid litt dalende rundt sommertiden i forhold til fotografering og blogging. Noen ganger føler jeg at jeg ikke alltid kjenner mine lesere. Da jeg startet med blogging i 2011 hadde jeg titalls kommentarer til hvert innlegg. Det gav et signal om hvem mine lesere var og gav en feedback som bloggere trenger for å holde kreativiteten oppe. Misforstå meg riktig, men det handler om en kommunikasjon og respons på hva lesere ønsker mer bilder av. Idag har Snapchat og Instagram  tatt litt over for inspo og kjappe funksjoner. Litt synd sånn egentlig da jeg liker best blogger selv. Har liksom noen få jeg besøker enda. 

Hadde vært så gøy å vite hvem DU er? Fordi jeg vet at bloggen har mange lesere ut i fra statistikker. Kanskje vi kan starte med en presentasjon? Om du tør?

2 kommentarer til “LONG TIME LONG SEEN

 1. Christina

  Hei hei. Helt enig med deg,men skal være helt oppriktelig å si at instagram er dalende for min del pga det nye systemet der. Så jeg havner alltid tilbake til bloggen. Der trives jeg best,selvom det var mye flere kommentarer før & ikke minst et større sosialt nettverk her. Men vi får holde i hop vi som er her enda.
  Christina heter jeg,har blogget siden 2008 . Hovedsaklig,interiør,foto & hverdagslivet generelt.
  Er 33 år ,samboer på 14 ende året og har 3 barn. Jobber innenfor helsevesenet med brukere med psykiske utfordringer.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  Svar
  1. lisette Innleggsforfatter

   Hei Christina,

   Så hyggelig at du tok deg tid til å svare! Nå ble jeg ekstra kjent med deg og din blogg. Her kommer jeg igjen <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.