BRUKTE 17.MAI KLÆR ANYONE?

10. mai 2018

rydder og selger

 

JEG RYDDER OG SELGER I KLESSKAPET 

Jeg elsker leopard kjolen, den er toppen brukt to ganger. Den stilige kjolen er fra FWSS og er i størrelse M. Selges for 1000,- (nypris: 2000,-)

Den kule blaceren er fra HOSS og er kjøpt hos So Sophie i Stavanger for noen år siden. Framstår som ny.  Superfin til jeans og lang kjole. Stoffet er bare helt fantastisk og legger seg så pent inntil kroppen. Str 42. Men passer en 40. Liten i størrelsen. Selges for 1000,- . Kostet 2500,- ny. 

Alt kan sendes om kjøper betaler frakten. Kontakt meg på e-mail: tellaroli@hotmail.com

 

Blaceren er for fin til å støve i skapet! 

NORR velour genser en rødt. Str XS, men passer en S/M faktisk. Selges for 380,- Framstår ny.

 

 

Bluse i str M I grønn. Ser ut som silke, men er dessverre ikke i det. Selges for 250,-

 

Denne er flunk ny og fra Julie Fagerholt i str M(passer en L). Med vakre gulldetaljer langs armene og knytting i hals. Kostet nesten 3000,- ny. Selges for 1000,-

Kan styles med skjørt, jeans og dressbukse. 

 

 

 

Isabel Marant jakke i str 2(str 38) selges for 600,- Dette er kanon bra pris til en jakke som koster over 3500,- ny. Nydelig til jeans, skjørt og dressbukse.

 

Denne jeansen fra Rag & Bone i str 30 er for stor til meg og ble kjøpt på Høyer i fjor. Kostet 2200,- ny og selges for 600,- Dette er en godt kjøp på en ny bukse. Jeans er i tynn bomull og superfin nå om våren til sneakers og pumps.

 

Puma sneakers I str 38,5. Selges for 300,-

 

 

Selger min vakre Christine Lundsteen pute som er lyseblå og vinrød på den andre siden. Selges for 600,- Jeg har brukt den vinrøde siden om julen. Nydelig!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.