I NEVER PROMISED YOU A ROSE GARDEN

9. april 2018

Hverdagsglimt

I NEVER PROMISED YOU A ROSE GARDEN

Det er noe med duften av roser. Husker vi hadde roser utenfor inngangsdøren som klatret oppover espaliet. Herlige minner som kommer fram når jeg brenner duftelyset fra Diptyque. Dagen er mandag og den beste dagen i uka utenom fredagen. Hverdager er desidert best, selv om helgene er uvurderlige. 

Jeg har kommet godt i gang med treningen igjen. Det har vært enormt tungt, spesielt kondisjonstreningen. Får mange spørsmål om Bright Line Eating, om jeg fortsatt spiser etter matplanen. Og det gjør jeg. Et mer fyldig innlegg kommer.

Ønsker deg en god ukestart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.