FASTE BLOGGINNLEGG

28. januar 2018

Blomster og planter

HVOR MYE ER GREIT Å DELE

Bloggen er et fristed, der jeg deler interesser og kjærlighet til fotografering. Ofte taler bildene mer en teksten. Bloggen skal være et sted der du kan hente inspirasjon og tips. Bloggen startet som en interiørblogg og tipper det vil komme mer interiør. En salig blanding av min interesse for hudhelse, kosthold, klær og interiør. Meningsmålingen på instagram liker en salig blanding.

Jeg skal prøve å levere innlegg annen hver dag. Høres det greit ut? 

2 kommentarer til “FASTE BLOGGINNLEGG

 1. Vurderer å melde deg inn til Forbrukerrådet

  Hei! I disse Vixen-tider hvor det er mye snakk om blogger merker sine innlegg med reklame dersom det er sponset/støttet e.l. fra merker – så vil jeg anbefale deg å følge Forbrukerrådets retningslinjer på dette området – siden omtrent alle dine innlegg viser reklame for dine sponsorer UTEN at de er merket. Det samme gjelder Instagram. Det er mange som kommer til innleggene dine, uten at de får med seg høyrespalten din om de enkelte sponsorene dine.

  Svar
  1. lisette Innleggsforfatter

   Hei,

   Takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette! Min blogg er kun en hobbybasert og liten ift den store bloggverden. Jeg får sjelden/aldri sponset produkter, da jeg takker nei til tilbud. Men får rabatter på kjøp jeg handler. Skal markere dette som reklame så det blir ryddigere. Bloggrollen på høyre gir meg heller INGEN lønn for at annonsen står der, kun rabatt hvis jeg handler hos de ulike aktørene.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.