GOD HELG ALLE SAMMEN

28. oktober 2016

Blomster og planter

SONY DSC

 

SONY DSC

ENDELIG HELG 

Det har vært travle uker med praksis, fritidsaktiviteter med barna og forberedning til undervisningstimer som PPU-student. Jeg stortrives her på vidergående, men er veldig uvant på flere måter. Vi er 3 studenter som skal levere og dele på undervisning i samme klasse, men har gått overraskende bra å samarbeide. Dagens unge voksne er både kreative og kunnskapsrike. Likevel så er det stor omveltning i fra barnetrinnet opp til vidergående. Jeg er glad i undervisning som har rammer og struktur, samt takhøyde for å tenke litt utradisjonelle tilnærminger til lærerstoffet. Det er det rom for på helsefag synes jeg.

God helg kjære leser!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.