JEG HAR UTFØRT EN HUDSCANNING

2. september 2016

hudpleie / Hverdagsglimt / Vital hudklinikk

SONY DSC

Hudscanner som tok et «dypdykk ned i huden» min.

SONY DSC

 

Kosmetisk sykepleier Monica Stoltenberg utførte hudscanningen av huden min i går.

SONY DSC

 

HVORDAN STÅR DET TIL MED HUDEN MIN

I går tok jeg en hudscanning av ansiktet mitt hos Vital hudklinikk , ganske interessant behandling synes jeg. Hudscanningen avdekker skader i huden som allerede er ervervet, men som foreløpig ikke er synlige på hudoverflaten. Utvikling av slike skader er mulig å tilbakedanne med effektive behandlingsmetoder fikk jeg lære. Bildene viste at det ikke stod så verst til med huden min, men at jeg manglet endel fukt rundt øyne, og nesen hadde endel røde partier. Hadde også noen hudflekker etter overdreven soling i ungdommen, dette kunne jeg ta bort med laser om jeg ønsket. Jeg er i utgangspunktet veldig flink til å stelle huden min. Jeg renser hver morgen og kveld, bruker gode kremer og tilfører masker 1-2 ganger i uken. Det får jeg nok igjen for i dag! Om du ønsker å ta en hudscanning er det en lur idé i forhold til produkter som er gode for din hudtype. Jeg fikk endel anbefalinger av Monica hva som var lurt å bruke på min hud. Så nå må jeg bare spare….kremt.

Ønsker mine fine lesere en god helg!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.