Kristiansand tur og shopping

25. juli 2015

Interiør / Klær og mote / Olivias hus

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Da var vi hjemme etter en kjempe fin tur i Kristiansand. Der har vi besøkt familie og vært i dyreparken med ungene. Veldig stas! Jeg og samboer fikk også litt alenetid i sentrum, da måtte jeg besøke favorittbutikken, Olivias Hus. Ny høstgenser fra Second female og skjørt med blonder fra Line of Oslo ble med meg hjem. Jeg har lenge sett etter en høyhalset genser, og høstklærene har begynt og fylles i butikken. Knall mye fint! Olivias hus sender med postoppkrav.

Skoene er fra Yvonne Koné, kjøpt i samme butikk. Føles som tøfler på foten.

Litt interiør ble med meg hjem også, stay tuned!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.