Rosé og hjemmelaget tortillachips

27. juni 2015

Helse / Hverdagsglimt / Mat og kos / prosjektsterk

SONY DSC

SONY DSC

 

Chunky Salsa fra Santa Maria, enkelt og greit! Men, er enda bedre i smak om du lager hjemmelaget salsa. Det skal prøves i dag.

SONY DSC

 

Vil du lage et sunnere alternativ til lørdagschipsen? Da må du prøve disse. Speltlompene til buer kan brukes til så mangt, og de er magre.

Hva gjør du? Klipper opp speltlompene i trekanter som tortillachips, pensle med vann. Du kan også pensle med olje, jeg har prøvd begge deler. Og synes de ble sprøest med vann= mindre kcal. Velg krydder som du liker, jeg bruker paprika krydder og litt maldonsalt. Sett dem i ovnen på 200 grader i 10 min, følg godt med i slutten så de ikke blir svarte. La dem så avkjøle seg!

Server med hjemmelaget salsa, avocado eller chunky salsa.

Gleder meg å høre om de falt i smak, mannen synes disse var vell så gode som vanlig tortilla chips. Personlig synes jeg de er bedre!

TUSEN TAKK for alle som deltok på GIVEAWAY, 36 stk deltok- fantastisk! Vinneren ble Mia Mcdonald. Kontakt meg pr mail: tellaroli@hotmail.com

By Lisette

2 kommentarer til “Rosé og hjemmelaget tortillachips

  1. tinyurl.com

    Its such as you read my mind! You appear to understand so
    much approximately this, such as you wrote the book in it or something.
    I think that you just could do with some percent to drive the message house a little bit, however instead of
    that, this is magnificent blog. A great read.
    I’ll certainly be back.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.