Nytt på beina

18. mai 2015

Egenpleie / Helse / prosjektsterk / Trening / yoga

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Håper du har hadde en fin 17.mai feiring i går, vi feiret dagen hos svigers. Nydelig mat ble fortært, og hyggelig feiring med mine svigers og foreldre. Det er jammen hyggelig at vi kan være sammen på tvers av familier.

 Jeg er i full gang med opptrening av proplapser, etter kiropraktor besøket i dag fikk jeg disse inneskoene av min samboer. Mine nye joggesko er min nye beste venn, og disse skal jeg bruke innendørs. Fikk også sjekket ut hvordan mine gå og løpesteg er, og han kunne tydelig se hvorfor jeg har fått ryggproblemer. “Løpemannen” på Z+ i Stavanger sentrum må være byens flinkeste mann, han har en enorm kunnskap i forhold til fotens og kroppens anatomi. Jeg fikk også mange tips i butikken…visste du at joggeskoene bør være i et kaldt rom, pga at skomaterialet er ferskvare og for å beholde spensten i skoen.

Før kiropraktorbesøket i dag tidlig, brukte jeg opplegget til Maren, og gikk 30 min i ulendt terreng, pluss jeg gjorde noen øvelser for sete, lår og mage. Prosjekt sterk er i gang! Følger du meg?

By Lisette

4 kommentarer til “Nytt på beina

 1. there coconut oil

  Superb site you have here but I was wondering if you knew of any user discussion forums that
  cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of group where I can get advice from other experienced individuals that
  share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Thank you!

  Svar
 2. ps4 games

  Hi there! This post could not be written any better!
  Looking at this article reminds me of my previous
  roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him.
  Fairly certain he’ll have a good read. Many thanks for sharing!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.