B R I G H T N E S S

19. mars 2013

Ukategorisert

Lysere ettermiddager og vår i sikte… da skal lyse tekstiler inn sammen med sort og hvitt. Trodde i grunnen jeg var lei av det sorte og hvite, men er så lekkert og kombinere med en fargeklatt som på bildet nedenfor. Alle putene er fra Tine K Home. Corall puten er den nyeste sammen med den stripete i putefamilien. De er sterkt ønsket velkommen, men har enda ikke funnet den riktige plassen til dem…Kurvene er kjøpt hos Ølen møbler, takk for rask forsendelse.Stripes and corallFeather and natureLove love loveVi er så heldige som er blitt invitert til Paris sammen med svigers og familie. De feirer 40 års bryllups dag, GRATULERER til Bjørg og Steinar. Vi gleder OSS!


Lisette

11 kommentarer til “B R I G H T N E S S

 1. Tone

  Fiiiineputer, godt med noen farger nå mot våren:))
  Likte krakket din under her og, den var knall.
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem

  Svar
 2. Katrine

  Nydelig puteinspirasjon! Jeg kan tenke de passer utmerket inn i den nye sofaen. Lysere farger, mer farger, lysere dager, lengre dager. Det er deilig med energi både inne og ute. Vårlykke.

  Gratulerer til svigerforeldrene med bryllupsdag. 40 år til inspirasjon og glede. Sterke, flotte ektepar og evig kjærlighet er gode forbilder. Feriring i Paris en drøm. Det fortjener både de og dere. Feiring med familie. Familielykke.

  Jeg er spent på det hvite gulv prosjektet ditt, og hvilken fargekode du endte opp med, men jeg tenker det avsløres etterhvert. :-)

  Nyt tirsdagen, Lisette.

  Svar
 3. Petra

  Så fint! Gillar allt på bilden! Jag vet inte om jag vågar mig på att använda corall i inredningen. Kanske jag slår till på en korallfärgad penna åtminstonde! :-)

  Fin tisdag kväll!
  Petra

  Svar
 4. Anette Willemine

  Herlige bilder. Får vårfølelse med én gang. Deilig med disse koralltonene.
  Heldige dere da! Så koselig å få være med på en slik tur! Nyt reisen, Lisette. :)

  Klem,
  AW

  Svar
 5. Tone

  Nydelige bilder! Tror jammen jeg vil ut å shoppe litt i dag etter denne inspirasjonen:) Kos deg i flotte Paris og nyt fridagene og påsken!
  Klem fra Tone

  Svar
 6. ps4 games

  I don’t even understand how I ended up right here, but I thought this put up was once good.

  I do not know who you’re but certainly you are going to a famous blogger
  if you aren’t already. Cheers!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.