Artisjokk…

1. september 2012

Ukategorisert

Jeg er heldig som har en mann som liker seg på kjøkkenet, og han lager de beste retter. Vi er begge glad i god mat… Artisjokk er en grønnsak jeg har spist masse av i barndommen, og har bare fortsatt med det. Den smaker nydelig, og er supersunn. Artisjokk virker rensende på lever og har en rekke andre egenskaper. Det stod nettopp om grønnsaken i KK Living. Jeg har kjøpt den i hermetisk boks(dyrt), kokt den selv(best) eller kjøpt den ferdig i olje. Her skal vi koke den selv…og dyppes i hjemmlaget fransk dressing som min far har lært meg.



God olje er viktig når en skal lage dressinger til evt salat…


Fersk Olivenbrød fra Ostehuset…

Artisjokk klar til koking…


Fin lørdag, og takk for du titter innom bloggen!

Lisette

22 kommentarer til “Artisjokk…

  1. Frøken Fryd

    Så fine bileter du har i dag, Lisette :-) Det brødet såg deilig ut! Artisjokk må eg innrømma at eg ikkje liker, men mann som liker seg på kjøkkenet – ja DET kan me lika ;-)

    Ha ei finfin helg! Håper Amadeus har roa seg på natta.

    Klem Eli

    Svar
  2. Annfrid

    Nydelig bilder, men ikke minst så det deilig ut. Jeg har aldri smakt artisjokk, men det kunne vært spennende. Å det hadde vært kjekt å ha noen som kunne lage vgod mat. Vi er ingen store kokker noen av oss i dette huset:-)

    Kos deg med mannen og god mat.

    Klem og gode ønsker.

    Svar
  3. AC IN A BOX

    Nydelige bilder.
    Har ikke smakt artisjokk jeg,
    men etter å ha sett dette må det kanskje prøves.
    Mann som liker seg på kjøkkenet er jeg heldig å ha også:)

    Fortsatt fin helg til deg!
    – AC

    Svar
  4. Anette Willemine

    Elsker artisjokk. Har du prøvd å marinere den i olje? Nyyydelig!

    Vet ikke om du har sett det, men jeg har en giveaway gående på bloggen min. :o)

    Ønsker deg en deilig søndag!

    Hilsen,
    Anette Willemine

    Svar
  5. Myke minutter

    Artisjokk er kjempegodt, første gang jeg smakte det var i USA hos den matglade familien jeg bodde i da. Hermetisk og fersk, grønn artisjokk er jo helt vidt forskjellige smaksopplevelser. Koker dere den eller bare damper den lett, hvor lenge? Ja ikke sant det er herlig med en mann som er flink kokk! Jeg slipper nesten ikke til lenger på kjøkkenet, for ulempen er at minuttmannen liker best ting laget på sin måte ;) Selv om jeg aldri har fått klager på maten min før av andre og er vel over middels matinteressert. Sitter her og blogger med ett øye nå, dvs det som ikke er nyoperert og med lapp på… Ha en fortsatt super tirsdag :) Klemmer

    Svar
  6. expojippi

    Artiskjokker er kjempenydelige!! Vi puttet det på en pizza i sommer, og fortalte barna at de måtte være forsiktige med å spise den rare greia på pizzan. De kunne jo få artig- sjokk!!! Og du kan tro de spiste!! Og artig- sjokk fikk de =) Latteren kunne høres i mils omkrets, det er jeg sikker på!

    Flotte bilder du tar! Herlig å titte innom deg igjen!

    Jippikos; Ane

    Svar
  7. with coconut oil

    I will immediately clutch your rss feed as I can not to find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
    Do you have any? Kindly allow me recognize in order that I could subscribe.

    Thanks.

    Svar
  8. ps4 games

    Somebody essentially help to make severely posts I would state.
    This is the first time I frequented your website page and up to now?
    I amazed with the research you made to create this particular
    submit amazing. Fantastic job!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.