Keramikk Love…

10. februar 2012

Interiør / Keramikk

Vet ikke hvor den keramikk elsken kommer i fra, men Tine K har fått det til. Denne salatbollen er et syn for øyet, så den måtte bli med meg hjem her en dagen.God fredag til DEG, fredager er bare den beste dagen i uka synes jeg. I kveld gleder jeg meg til the Voice.

Helgeklem fra Lisette

27 kommentarer til “Keramikk Love…

 1. top of the moon

  Tine K får det virkelig til! Du har blitt rågod til å ta bilder!!! Deilig lys! Ang spørsmålet ditt så bruker jeg Photoscape (gratis redigeringsprogram) Om det virker på Mac har jeg dessverre ikke peiling på. Men du kan jo Google litt :-)

  Svar
 2. RugdeLykke❤

  Takk som la igjen en så koselig hilsen inne hos meg slik at jeg kunne finne veien til deg :) Såååå fin og koselig blogg du har. Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre!!En god bursdagsmåned til hele familien og morsdagshelg :)

  Svar
 3. Har en drøm...

  Jaa! Det er fineste salatbollen ever:)
  Jeg har og fått et skikkelig LOVE-forhold til TineK, føles litt rart og bli så forelsket i ting, hehe, men slik er det altså:)

  Ha en fin fin fredag, jeg gleder meg og til The Voice ♥

  Svar
 4. LykkeLee♔

  Den skålen er nydelig, hvor har du kjøpt den[har den selv men tenkte kanskje på en til] her i oslo er det overalt tomt for fine tine k. så kom me hete tips på hvor de forsatt har tine k!:)
  god helg

  Svar
 5. AC Home

  Vi liker de samme tingene, har fredag som favorittdag og gleder oss til The Voice!!! Hadde du vært en mann skulle jeg reist for å finne deg:)))
  God helg og takk for alle de fine bildene du viser!

  AC

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.