14 DAGER ER OVER!

27. oktober 2015

en ny start / Eureka / Helse / Mat og kos

 

2 uker uten sukker er forbi, men skeiet ut 1 dag før challangen var over da jeg var på et besøk. Dette var et bevisst valg, og var ikke relatert til sukkerhunger. Det jeg la merke til var at sukker ikke smakte som det gjorde for 14 dager siden. Det blir rett og slett for søtt! De siste to uker har jeg kjent på økt energi og mer stabilt humør, noe som er svært positivt.

I går kveld var vi på kurs uke 3, og skal legge inn 3 dager med trening og kutte ut ris og pasta de neste to ukene. Det tror jeg vil gå rimelig bra, da jeg spiser lite av dette ellers. Ris og pasta påvirker blodsukkeret negativt, og for de som skal ned i vekt er ikke dette gunstig. Må jeg ha   pasta til middag en dag bør pastaen være basert på urkorn eller spelt, dette har høyere næringsverdier. Quinoa, byggris, bønner, linser og kikerter er gode alternativer til ris/pasta.

Så da kjører vi…

By Lisette


The 14 days challenge without sugar is over! I don’t feel the same urge to eat sugary food or candy. I think I will go on with this lifestyle- forever! I feel good and still energetic. On the course Im in the next 2 weeks we are going to not eat rice and pasta.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.