Månedlige arkiver: desember 2014

Min første løvetann

28. desember 2014

Blomster og planter / Interiør / Jul


En av de fineste melodiene er jeg hører er fra Alf Prøysen «min første løvetann». Løvetannen er sendt fra svenske Artelleriet, og du har kanskje sett den i en rekke interiørblader. Både barn og voksne her hjemme beundrer den nydelige glasskulen. Vakker og sart på en gang.

Julen er nesten ryddet for denne gangen, men må sies at jeg pynter tidlig med juledetaljer. På selveste juleaften kom også snøen her til Stavanger, men regner nå i skrivende stund. På juleaften kom min samboer hjem, det var fantastisk for oss alle sammen. Så nå håper jeg at vi har han hjemme på nyttår også- forda skal vi ha venner på middag.

Ha en nydelig 4.juledag-juletrefestens dag!

Lisette

Endringer

21. desember 2014

Helse / Klær og mote / Sko


Det siste året har gløden for mote og klær kommet tilbake. Det handler nok mest om at kroppen begynner å komme tilbake etter ungene. Etter nattevakter og nattevåk med barna så var liksom hele hormonsystemet i ulage, og nå faller brikkene på plass slik det burde være. Interiør er like gøy enda, men det er viktig å føle seg fresh også. Yoga, Jazzercie, kosthold, body wraps og sunn livstil har bidratt til at jeg ser meg selv i et bedre lys.

HERLIG

Nye varme nyheter fra SkoNå er på plass til julen, nye skinnhansker er et must, genser fra PULZ og et kult smykke fra Rosenvinge. SkoNå sender fraktfritt året rundt! Fineste skobutikk jeg vet om i landet. Dem fører stortsett alle kule merker. Trykk HER for å besøke nettbutikk.

FB link til SkoNå HER.

Lisette

Fruktsyrer-hudpleie-it works

17. desember 2014

Body Wraps / Helse / It Works

 

Body wrappen er vår absolutt bestselger. Kan settes på problemområder som er vanskelige å trene bort.

Jeg stortrives som forhandler av It works! Alle produktene våre er 100% økologiske og parabenfri- og de virker. Hudpleieserien er basert på urter, og passer godt en nordisk og sensitiv hudtype. Prisene er gode, og det lønner seg å bli lojal kunde. En lojal kunde må binde seg i 3 mnd, mot at en mottar minimum 1 produkt pr.mnd i 3 mnd. Igjen får en over 40% rabatt på ALLE varer. Man stopper enkelt med et tastetrykk sitt abonnement etter 3 mnd, og man får de samme rabattene om man har lyst å handle mer etter en har stoppet sin autosending.

Min yogalærer, Maren har nettopp testet produktene våre, og du kan lese hennes innlegg på bloggen LEV100 HER. Hun prøvde body wrappen og en Facial wrap. Bestselgeren vår et body wrappen.

Vårt nyeste tilskudd i hudpleieserien er «EXFOLIATING PEEL». Om noen få uker til så kan denne bestilles av norske kunder. Exfoliation peel inneholder fruktsyre. Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i huden (stratum corneum). De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan avbleke brune flekker. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-20% (kilder: dermatologi.no).

Hva er peeling?
Peeling omfatter fjerning av de eldste døde hudceller på hudens ytterste overflate, og har vært brukt i mange år for å opprettholde sunn hud.

Hvorfor er peeling viktig?
Ettersom vi eldes, vil prosessen med celleregenerering bremse ned. Dette betyr at kroppen er tregere til å fjerne hudceller og generere nye. Når gamle hudceller begynner å hope seg opp på overflaten av huden, kan det gjøre at huden ser kjedelig, grovt, og tørr ut. Videre kan opphopningen av døde hudceller resultere i overskytende olje og tilstoppede porer, som fører til kviser.

1. Huden din peeles naturlig: Når du er yngre, vil huden din naturlig fornye seg hver 25 dag. Når du fyller 30, begynner prosessen å avta, noe som kan resultere i mer pigmentering samt en kjedelig hudfarge.

2. Fordelene er uendelige: Med regelmessig peeling kommer flott hud. Ikke bare fjernes den døde huden, den reduserer også hudmisfarging og pigmentering, fine linjer og rynker.

3. Bruk peeling om morgenen: Huden fornyer seg selv over natten, så peele huden din om morgenen for å fjerne bort død hud.

4. Ikke glem å fjerne sminken: Før peeling, er det viktig å huske å ta av sminke og gi huden din en skikkelig rens. Hvis du ikke gjør det, vil Exfoliating Peel ikke være i stand til å gi deg den dype rens du er ute etter.

lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no

Hjelp meg å like siden min på FB: HER.

P.S Vi trenger forhandlere over hele Norge og utland. Så send meg gjerne en mail for mer info. Etter bestilling har du pakken levert på døren etter ca 7 dager.

Til Lisette fra Lisette

16. desember 2014

Klær og mote / Sko


Jeg har siklet lenge på denne råe pumpsen fra TLC, er den ikke rå? Den er FANTASTISK på foten, og dette blir en sikker vinner til julekjolen.

Pumpsen fra TLC og skjerfet fra Rosenvinge til kun 399,- er fra nabobutikken SKOnå. Skonå har også nettbutikk, og sender FRAKTFRITT året rundt. Super service også!
Du finner nettbutikken HER. Og lik dem gjerne på Facebook HER.

Lisette

Julegavetips part 2

15. desember 2014

Designstjerner / Gavetips / Jul / Tine K


Julegavetips på bloggen part 2:
Munnblåst glass fra by nord, like fin til telys som til blomster! Fin pris på den også.

Jeg skal dekke bordet med nye Tine K home servietter og serviettring.

Alt fra Designstjerner. Trykk HER for å besøke nettbutikken.
Designstjerner fører merker som: Tine K home, by nord, Ilse jackobsen, Lexington, Nicolas Vahe, Søgne Home, Riveria maison, Firm Living, House doctor og happy lights osv osv.

Lisette

Varme julepakker

14. desember 2014

Designstjerner / Gavetips / Klær og mote

Julegavetips på bloggen:
 
by nord dusjsåpe: Har en forfriskende og rensende aroma, en såkallt terapeutisk kroppsvask. Passer likte godt til han som henne.
 
by nord heklet skjerf i 100% bomull.
 
 
by nord alpaca hue til den kresne.
 
 
Alt kan klikkes hjem til deg fra Designstjerner. Du kan også bestille gavekort på nettbutikken som har STORT utvalg av ulike merkevarer.
 
 
Flere gavetips kommer i morgen fra samme nettbutikk. I løpet av uken kommer det bilde fra julestuen, så følg meg!
 
 
Lisette

Pakket og klart!

5. desember 2014

Gavetips / Jul / Mathildes Verden

 
 
Jeg synes netthandel er genialt, spesielt når butikken tar imot handleliste og pakker dem inn for deg. Noen tenker gjerne at å pakke inn selv er hele gaven, men dessverre er jeg ikke i denne katagorien. 
 
Tusen takk til Mathildes Verden som står for mine julegaver i år!  Følg dem gjerne på: mathildesverden og runeaas
Dem sender pakker Norge rundt. Her har jeg kjøpt housedoctor stjernene og Kuhn keramikk(kopper har dem også).
 
Besøk Mathildes Verden HER.
 
Lisette