Månedlige arkiver: desember 2013

Fresht År

31. desember 2013

Ukategorisert

Nå er det jammen en uke siden jeg oppdaterte bloggen her. Vi har feiret en fin og travel jul(alene med ungene). Og nå er nyttårsdagen her, 2014 venter oss rett rundt hjørnet. Jeg må si at 2013 har vært en humpete år, men på samme tiden et godt år. Nå skal jeg høste videre på det jeg har gjort i slutten av dette året. Jeg er klar, og åpen på et enda finere år. Nemlig 2014. Synes det låter bedre dette året, ikke vet jeg helt hvorfor. Vil på samme tiden si til dere ALLE trofaste lesere, TUSEN TAKK for at dere nettopp velger og besøke meg.

Tilskuddet av den fantastiske DayHome puten og Tine K home fatet er fra Mathildes Verden. 


Da hever jeg glasset og sier Takk for det gamle, og GODT NYTTÅR!


Lisette


4 i advent

22. desember 2013

Ukategorisert

Så var det fjerde lyset tent. Så komplett i lysestaken. I dag pratet jeg med ungene om at ikke alle har det like bra når julen er her, og det er et stort tankekors som barna må forklares. Jeg så at 5 åringen i hus skjønte hva jeg pratet om, og han ville gi bort alle legoene sine sa han. Så uskyldig, men så tydelig i sin tale. Derfor går mine tanker til dem som ikke har familie rundt seg i disse dager.En god kopp kaffe før jeg skal til byen en tur og kjøpe vertinne gaver. Jobb i morgen, så blir det 2 dager fri. Første julen siden jeg var 17 år med fri. Deilig.


Lisette

D U K E T O G K L A R T

21. desember 2013

Ukategorisert

I dag måtte den hvite tynne duken på bordet, og fikk plutselig julefølelsen. Ikke fordi den er særlig julete, men minner fra da mamma strøk linduken klar til juleaften. Sånn er det ofte for meg. Plutselig kommer barndomsminnene over en. Og det er fine stunder og tenke på.Tenker det er travle stunder for dere lesere også. Men gøy og se at mange fortsatt besøker bloggen, selv om komentarfeltet har mindre  besøk om dagen. 

Nyt førjulsdagene

Lisette

C H R I S T M A S T R E E

20. desember 2013

Ukategorisert

Da står juletreet ferdig pyntet i sin fine edelgranprakt. Det ble et større tre en hva jeg trodde skulle komme inn i år, men vi liker det alle mann. Ungene ble så glade da de oppdaget treet i stua, og det varmer jo da ekstra. Vi har pyntet med Dayhome kulene i sorthvitt, Tine K home kremmer og glitterhus, dyrekuler og hjerter. Noen synes kanskje treet mangler både pynt og lys, men fikk rett og slett ikke tid til det i år. Planen var og ha levende lys. Det er jo enda noen dager til jul.Da gjelder det og senke kravene de få dagene til juleaften. Det har jeg gjort, og det kjennes deilig og befriende. 2014 skal bli et enda bedre år når det gjelder og senke kravene. Er ikke gjort i en håndvending, men er klar. 


Ha en deilig fredag, den beste dagen i uka.


Lisette

P Å F Y L L

18. desember 2013

Ukategorisert

Helligdager og jul roper litt ekstra tøy i barnegarderoben. Og det er ikke bare hus og heim som oppgraderes. De søte små ble helt i hundre da pakken fra Sam og Sofie var fox og leopard genser. Og skolettene falt i smak da dem sprang over de hvite gulvene her hjemme. 
Ferdinand og Amadeus har fått seg like par skoletter fra danske bisgaard i fargen brun. Bisgaard har jeg kjøpt siden ungene sine første sko, absolutt et favorittmerke. FUB er også et dansk merke som er i deilig stoff, jeg viser dette merket i tights og bestefarstrøyen i blå/grå. I dig denim er et annet kult merke til gutter og jenter, den hvite bestefarstrøyen er fra dette merket. Kivat huen er finsk, finnes ingen bedre! Et par nye blåe støvler er også fra bisgaard. Det gøyale tøyet med bilde av rev og leopard er fra Minirodini, ungene digger det.  Alt i fra Sam og Sofie. Trykk HER for og besøke nettbutikken. Fineste nettbutikken som er spekket med gobiter.


Lisette

Sniktitt på juletre

Ukategorisert

I fjor hadde vi cedertre, og jeg synes fortsatt dem er vakre. Men i år ville jeg ha et forektig juletre, nemlig edelgran. Ingenting er vell så vakkert som et frodig juletre av denne typen. Uashmama posen skjuler juletrefoten, denne brukte jeg også i fjor på cedertreet. Julepynten på treet har jeg brukt de siste 2 årene, men supplerer med litt nye detaljer også. 

Kremmerhusene er fra Tine k Home og gull girlanderen er fra Milla Interiør i Kristiansand. Alle butikker var utsolgt i Stavanger i gull, så derfor sendte Milla Interiør den til meg. Tusen takk!

Nå gleder jeg meg til og feire jul, og skal nyte familien uten helligdagsjobbing i år. Det er første gang siden jeg var 17 år jeg ikke skal jobbe i julen. Og er litt rart.

LisetteH A M A M

16. desember 2013

Ukategorisert

Det er ikke ofte jeg takker ja til og prøve ut ting her på bloggen, men i dag kommer et innlegg som er verdt og lese. Særlig om du liker produkter som er anvendlige og estetiske. Hamam håndklær, også kalt Pestemal fra Tyrkia er en stor tynt håndkle som absorberer fukt og tørker raskt. Håndklærene er laget av bambus og bomull, og det kjennes da dem super myke. Håndkleet kan brukes på badet, som en duk på bordet eller som pledd. Passer også utmerket sammen på reisen da det veier bare 300 gr. Håndklærene selges i Sverige og i deres egen nettbutikk: Lou and Friends. Trykk HER for og besøke nettbutikken.
Da vil jeg ønske dere en fin ukestart. 


Lisette


T R E D J E I A D V E N T

15. desember 2013

Ukategorisert

Litt over en drøy uke til jul. Og jeg gleder meg til og feire julen sammen med familien. Det må jo være årets høydepunkt. Dette året skal jeg være skrubbsulten til julemiddagen. Som regel så spiser vi julegodter fra morgenen av, og angrer hver gang.

 


Den fine varme vesten er fra SkoNå på Randaberg. Dem har også nettbutikk som sender FRAKTFRITT hele året. Synes det er en fin service dere. Dem selger vesker, skjerf, hansker, pels og sko. Og de fineste tingene. Jeg snakker varmt om en lokalbutikken SkoNå. SkoNå finnes på facebook og IG.


Fin 3 advent til dere


Lisette