Månedlige arkiver: desember 2012

Rakettfart…

31. desember 2012

Nyttår

I kveld braker det løs med raketter, og ett år er forbi…så fort dette året har gått. Det er over 1 år siden jeg begynte med bloggingen, og har ikke angret et sekund. Jeg har truffet så mange hyggelige mennesker, og fotolysten og skrivelysten har økt i takt med bloggingen. Men det har såklart vært tider med bloggtørke også, men man kommer seg igjennom dem også. Året som har gått har vært preget over endringer hos meg selv og i familielivet. Men gleder meg til og ta fatt på et nytt år, men nye bekjentskaper og endringer hos meg selv. Har et viktig nyttårsforsett som jeg skal fortelle mer om kanskje etter hvert. Som bildet over illustrer en klokken, og man må leve i nuet. Jeg vil også takk dere lesere for at dere nettopp følger bloggen min- så takk for det gamle og et godt nyttår!

Blog on…

L O V E

Lisette

Selskap-utført…

30. desember 2012

Borddekking / Familie / Jul

Da var første selskap av 3 utført, og jeg klarte til og slappe litt av. Jeg vil dele med dere noen bilder før gjestene kom, jeg dekket med kanelstenger, linduk med stjerner fra Tine K, furu og linservietter. Ble inspirert á la Bengtgården. Blomster jeg brukte var hvite ranunkler…når jeg dekker til bords liker jeg det er «rent», og bruker ikke for prangende blomster og gjerne lave blomster.
 
Hyssing, lin, furokvast og kanelstenger…P U R E
 

Serviset er det franske Pillivuyt


Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger fra forrige innlegg, det betyr innmari mye med kommentarer fra dere. Det gjør det så verdt bloggingen!

Bildene er tatt i utrolig dårlig lys, det regnet noe vanvittig i går her.

Fin søndag.

L O V E

Lisette

Som dagene flyr…

28. desember 2012

Ukategorisert

Tenkt at det er snart en uke siden juleaften, som dagene flyr. Det gjelder og nyte og være tilstede…en tankekors i en hektisk hverdag. I morgen skal vi ha vår første romjulsmiddag for familien. Det blir koselig, men jeg er veldig stressa når jeg har gjester, fyker hit og dit, og sitter aldri ned. Tror det kommer med erfaring, eller rett og slett er det personligheten som råder? 

Anemoner er bare så vakre…

 
Jeg nyter endelig og ha mannen hjemme, det er så betryggende og såklart avlastende. Nå skal det ryddes, handle litt blomster og  bake kake til gjestene kommer i morgen. Silje Nergaard synger i bakgrunnen her, jeg blir så rolig og slappet når jeg hører henne synge.

 L O V E

Lisette

Julegaver og gavekort…

26. desember 2012

Ukategorisert

Såvidt innom dere etter to nattevakter som er ferdige i dag morges, har hatt fin julefeiring hos svigerforeldre og foreldre på 1.juledag. I dag har vi bare slappet av, ungene har lekt med haugen av julegaver dem har fått. Er helt målløs over hvor mye dem har fått, og vi sier hvert år at det må begrenses. Særlig besteforeldrene…sier dette. Men de gjør det aldri, man glemmer fort mellom hver julehøytid.Ikke bare ungene fikk mye fint, vi også…kommer nok til og vise litt etter hvert på bloggen. Fikk også såvidt hilst på mannen i døra på juleaften også. Så det var veldig gøy! Her i denne collagen viser jeg noe jeg gav selv i julegaver til foreldre, og noe skal handles selv for pengene vi fikk til jul. Alt fås kjøpt hos Designstjerner HER.

Netthandel er gøy, og har fått mer sansen fordet. Jeg er selv ikke super glad og gå i butikker. 

Fortsatt god romjul dere….

L O V E

Lisette

Dagen før dagen…

23. desember 2012

Jul

Lille juleaften i dag, jeg tror jeg er like spent som ungene, kanskje verre…
 
Jeg titter innom bloggen for og ønske alle mine trofaste lesere en RIKTIG FREDFYLL JUL, jeg vil også ofre tanker der ute til dem som synes juletiden er vanskelig for den ene eller andre grunnen.  


 
Juleaften tilbringes hos svigers, og nattevakt 1 er i morgen kveld, alltid spesielt og være på vakt på juleaften. En fin og rolig atmosfære, selv om det kan være travelt i gangene på jobb uansett høytid.
 
Happy Christmas to you all
 
 
L O V E
 

Run & Relax…

21. desember 2012

Ukategorisert

Jeg er stolt av og representere treningskolleksjonen Run & Relax.com. Som dere sikkert har fått med dere har jeg vært treningsintruktør i flere år, men etter to relativt tette fødsler har jeg aldri helt kommet skikkelig i gang med timer og trening. Kiloene på kroppen sitter godt på, og nå som vi nærmer oss et nytt år har jeg ambisjoner om og være snillere med meg selv og prioritere trening og helse. Da jeg oppdaget selv Run & Relax kolleksjonen på nettet ble jeg forelsket i hvor lett klærene satt på kroppen, de fine skrukkene som legger seg så fint om figuren, selv med noen kg for mye. Perfekt tenkte jeg… Yoga kolleksjonen nednefor har jeg bestilt en bukse og topp, og skal holde dere oppdatert hva jeg synes. Yogatøyet er produsert i bambus, og vi vet hvordan det kjennes mot huden. Vakre Vibeke Klemtsen er med i den flotte trioen Run & Relax Relax med Margit Unander and Marianne Borchgrevink.

Noen av dere som driver med yoga? Lenge siden jeg var på sist yogatime, men gleder meg til og ta fatt på roen igjen som yogaen gir, og nærværet i egen kropp.
Sjekk nettbutikken til Run & Relax Relax HER.

Ohm og namaste…

L O V E

Lisette

Dyriske motiver…

Ukategorisert

Dyriske motiver er egentlig ikke noe jeg trodde jeg ville ha hjemme, men synes det kan være vakkert. Oppe på lekerommet til ungene i sofaen er hesteputen fra ByNord, og den er nydelig. Ellers har julekulene på sedertreet fått noen dyriske motiv, og gavekortene fra illustratør «miss talseth illustration» med en bjørn og rev. Kortene skal gis til noen familie medlemmer som vertinne gave.Lærreimene som er montert på skapet vårt er fra Tine K, og kan bestilles HER. Den fine hvite dekorballen er også fra Tine K, den kjøpte jeg også hos Designstjerner.

Og sist, men ikke minst så utrolig kjekt og være i galleriet på månedens utfordring «Jul i vårt hus». Tusen takk, NIB.

Fin julehelg til alle mine trofaste lesere.

L O V E 

Lisette

Gløgg i hjel…

20. desember 2012

Mat og kos

Tradisjonell gløgg får jeg fine minner fra barndommen av, og tar med meg disse minnene med en ny form for gløgg. Da jeg var innom Ostehuset i Stavanger fant jeg denne eplegløggen, den smakte nydelig varm som kald. Og flasken er jo søt i seg selv…Dagene flyr og mannen går mot snart 3 uker offshore, og krysser fingre for at han kommer hjem til juleaften. Er lei nå…Energien kommer snikende, og jeg gleder meg til og ta fatt på et nytt år. Deler med dere en sunn oppskrift også oppi alle deilige julekakene.
 
Knekkebrød:
 
4 dl havregryn
4 dl sammalt grovt rug
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl sesamfrø
1/2 ts salt
1 ss honning
7 dl vann
Fredelig torsdag til deg!
 
Og vil si tusen takk for de fantastiske komentarene jeg fikk i går, jeg levde lenge på dem i går…
 
L O V E
 
Lisette