Månedlige arkiver: desember 2011

Nuts…

19. desember 2011

Ukategorisert

Det nærmer seg jul med stormskritt, og jeg tar det hele med ro. Tror aldri jeg har være under kategorien «julestressa», men er vel generelt litt stressa året rundt, så tror det holder for meg:) I dag gikk jeg litt nuts med puter og dill på Villa Rosa og Bohemia. Føler at når man starter med et nytt år, så må stua fornyes litt også. Ikke så mye som skal til for litt forandring. Kall med gjerne litt nuts… Så følg med framover på bloggen!God kveld, dere! Super kjekt med stadig nye følgere og tittere;=)

Klem fra Lisette

Et hundeliv…

18. desember 2011

Hund / Lisette

I helgen har jeg også hatt hundebesøk av hunden min Elmer. Elmer er så heldig som har 2 hjem, et aldri så lite skillsmisse barn. Men de siste 2 årene etter jeg fikk nr 1 og gravid med nr 2 har han bodd i hjem 2. Ser jeg ikke klarer og kombinere hund og barn lenger, og med mann i nordsjøen… Det er super mye arbeid med hund, og føler ikke jeg strekker til der lenger, veldig vedmodig. Pluss jeg har et lite snev av vaskemani, og da er ikke hundehår og sikkel stas. Men jeg innrømmer det i hvertfall;)


Ladies night…and the feelings right!

17. desember 2011

Klær og mote

Tror vi snakker over et år siden sist bytur, så denne kvelden kan bli spennende. Vi skal ha vår årlige forenings julebord, denne gang uten menn;) Vi ble enig at vi får nok julemat, så det blir tapas. – Og det er det beste jeg får. Jeg gleder meg, og tror antrekket er nesten i boks, det hender titt og ofte at jeg ombestemmer meg i siste liten, og klør meg i håret og sier «jeg har ingen klær»…. kjenner du deg igjen? Men i kveld blir det koksgrå kjole med disse…
 
Acne shoes «pistol» fin ankelstøvelett til kjole og hverdags, du kan enten rocke dem litt opp eller…jule varianten
Stjerneskjerf og Syster P smykke

 

Og så var det mini vesken i brun/gull, den fikk jeg i 30 års presang:)
 
Party party…det blir nok en rolig feiring, men gleder meg til lystig lag med gode venninner. Så vil tiden vise hvor sen den blir;)
 
Ha en fin lørdag!
 
Klem Lisette

Jeg ser stjerner….

15. desember 2011

Interiør / Tine K

Stjernelykten fra Tine K er i fargen phantom i år, tror den var hvit i fjor…Den gir så pent lys nå i mørket. Har du en favoritt lykt i disse tider??? 
 
Ser du jeg har brukt den samme bakgrunnen i dag også….

 

Ha en fin torsdag dere! 
 
Klem fra Lisette
 

Bake bake kake…

14. desember 2011

Jul / Mat og kos

Om jeg baker 7 sorter, så er svart NOPE! Jeg baker 3 dette året, og den holeste i huset her er meg…Bildet nedenfor er sjokolade cookies, disse elsker Ferdinand med et glass iskald melk til. Ikke sunt, men godt! 
 
Har eksprimitert med kameraet, elsker den naturlige bakgrunnen jeg har valgt på disse bildene. Synes selv objektet kommer så tydelig fram. Har du noen favoritt bakgrunner/vinkler eller plasser i hus du tar foto fra???


P.S Jeg var på galleriplassenNIB sider i går, veldig stas. Skal ikke så mye til for å glede meg…
Oppskriftboken!
Vil du ha en?
 
God onsdag til dere, sååååå kjekt med nye følgere og selvsagt dere «gamle» tittere…
 
Klem fra Lisette

Jeg ser rødt…

13. desember 2011

Amadeus / Jul

Amadeus er 7,5 mnd og er over alt om dagen, det morsomste er å reise seg, og deretter stå. Det ender både i knall og fall, stakkars liten. Synes han ser ut som en liten knått, mammas lille baby som plutselig ble så stor…så altfor fort!Stor interesse for interiør allerede…

Klem fra Lisette

Foran go´ stolen…

12. desember 2011

Interiør

Mandag igjen dere…ukene raser jammen av gårde! og plutselig er juleaften her. Hatt en fin helg sammen med familie, nå står trening for tur. Noe jeg må prioritere for å holde meg våken og «klar»…Trening er medisin for kropp og sjel, i hvertfall for meg;)


Må få TAKKE alle dere som har skrevet en anbefaling av bloggen min, og den siste som har gjort dette er Mona Christins side. Føler meg ydmyk og glad for det, Mona;)Som relativt ny blogger er dette utrolig kjekt;)

 
God mandag hvor en du befinner deg i landet eller utenfor Norge!
 
Klem fra Lisette

GIVEAWAY…

6. desember 2011

Giveaway

HURRA, jeg har min aller første GIVEAWAY. Har rundet mine 100 følgere og hele 200 innlegg. Er glad i hver eneste en som legger seg som en trofast titter her hos meg. Jeg vil i den anledning gi bort 3 FLOTTE gaver til dere. Prøver meg på litt ulike poeng dere kan score, så her er reglene:
 
1.lodd for og være følger hos meg.
1.lodd for kommentar hos meg.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
3.lodd for å ANBEFALE bloggen min på din blogg.


Skriv hvor mange lodd du tar, og de uten blogg må legge igjen mailadresse : )

Så alt i alt kan du score 6 lodd, jo flere lodd større er vinnersjansen! Lykke til, gleder meg til og bli kjent med flere av dere, og håper selvsagt på enda flere FØLGERE av Lisettes Perler…
 
Her er det du kan vinne: 2 nye postkort i eske av THERESE SENNERHOLT, et nydelig SKULL armbånd i «glass kuler» i lys grønn (laget av Marlene som er min svigerinne) og 2 Tine K telysholdere.


Lykke til!


FRIST 31.desember


Klem fra LisetteMange fiiiiiine premier her!