Månedlige arkiver: november 2014

Til de små

30. november 2014

Klær og mote / Sam & Sofie / Samarbeid

Julefavoritter hos Sam & Sofie!
Har noen favoritter jeg vil dele med dere: Bisgaard og Pepe Jeans. Begge guttene har fått nye sko og støvletter. Digger ekstra godt de gule skinnskoene. Ønsker du å bestille noe fint hjem til jul, så velg nettbutikken til Sissel. Hun har et STORT utvalg av klær og sko til barna.
 
Trykk HER for å besøke nettbutikken, synes nettbutikken har ofte salg også. 
 
 
Ha en fin 1.advent kjære lesere.
 
 
Lisette

It works!

26. november 2014

Body Wraps / It Works

Nysgjerrig på It works body wraps? Den strammer, former og toner kroppen ved help av 11 forskjellige urter som stimulerer til LIPOLYSE(bryter ned fett i dine fettceller). Body wrappen kan brukes på ulike problemområder som magen, lår, sete, legger, armer og hals. Men du bør konsentrere deg om et område om gangen. Resultatene er varige så lenge man spiser sunt/variert og er aktiv. Fettceller kan reverseres om man lever usunt.
 
Jeg gleder meg til til å ha på julekjolen uten hold-in undertøy i år! Jeg har personlig FANTASTISKE resultater med body wrappen.
 
Vil du prøve body wrappen? Da har du 3 muligheter:
 
1. Bestille via nettbutikken min og bli lojal kunde. Lojal kunde vil si at du binder deg i 3 mnd til å motta minimum 1 produkt pr.mnd. Igjen får du over 40% rabatt på ALLE varer.
2. Du vil prøve 1 enkelt body wrap. Da sender jeg deg den direkte fra meg, pluss du får personlig mail med tips før du setter i gang med body wrappen. 300,- inkl.frakt 
9/10 får resultater fra første gang! 
3. Kjøp en body wrap  pakke med 4 single wraps for 850,- inkl.frakt uten å bind deg i 3 mnd.
 
 
Kontakt meg for noen av alternativene på mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Nettbutikk:
www.lisettesbodywraps.no
 
 
Lisette

Refleksjon og delmål

21. november 2014

Helse / Tanker

 
 
 
Det har nå gått en liten uke siden jeg prøvde å redusere sosiale media. De første to dagene tok jeg helt avstand fra å åpne FB og IG, men resten av uken har jeg besøkt FB for å lese mail fra It works siden min og strictly buisness. IG har jeg besøkt litt, men i mye mindre grad. Er med observant på hva jeg føler når jeg tar  opp mobilen, er jeg stresset? Kjeder jeg meg? Rastløshet? Lei meg? Glad? Likegyldig? osv osv. Jeg kunne vært helt bombastisk og tatt totalt avstand- men jeg har den troen på varige forandringer handler om å redusere framføre total forbud. Dette var mitt delmål. 

…så, hva opplevde jeg disse dagene? Jeg har hatt en egen ro i sjela og sinnet, og det er den beste følelsen. Jeg har pratet med barna mer, og sett dem inn i øynene. Min samboer kom hjem fra offshore etter 3 uker på mandagen, og vi har også kommunisert mer sammen. Dialogen har vært der, og jeg er mer rolig og bakoverlent. Når jeg ser et bilde enten på IG eller blogger, så setter det i gang mange virtuelleprosesser hos meg. Noen ganger blir jeg oppjaget og stresset. Et kreativtkaos om du kan kalle det. En visdame sa til meg «du har en kunstnersjel», og trenger mye hvile, helst alene for å lade opp batteriene. Det er her jeg går på yoga. Her kjenner få meg, og ingen prater. Du er kun i kontakt meg deg selv, og sentrert. Rett og slett deilig. Når jeg vil ha energi og få fram «the wild side» er jeg Jazzerciseinstruktør. Så enkelt… man får pose og sekk!
 
Jeg satte på venterommet hos kiropraktor denne uken, der satte alle med en smarttelefon i hånden- inkludert menn. Jeg var jo inne i min sosialmedia detox, og lot være. Det gav meg en spesiellfølelse av tilstedeværelse og nærver- helt speisielt. Jeg lot alle tankene flyte i rommet, uten å sette i gang tanker styrt av inntrykk en får gjennom mobiltelefonen. 

Nå vil dagene fortsette i samme stil- rett og slett fordi det føles godt. Grip dagen.

Ha en fin helg kjære lesere!

Namaste


Lisette

Sosialmedia Detox

16. november 2014

Helse / Tanker

Jeg er sterkt tilstede i alle mine relasjoner til mine medmennesker, så sterk i nærværet at jeg må ha mer alenetid en folk flest. Blir lett engasjert og fasinert over mennesker, og deres ulike personligheter. Jeg har nervesystemet mitt ut i fingerspissene, og noen ganger er det litt plagsomt. 
 
Har du noen gang tenkt tanken at du tilbringer for mye tid på sosiale media? Har du dårlig samvittighet ovenfor familien når du sitter med pc eller iphone timesvis(det går fort tid)? Er det en «flukt» fra kjas og mas? Trenger vi ytrepåvirkninger? Et lite friminutt fra hverdagen?  Jeg jobber hver dag som miljøterapaut, og har tusen jern i ilden. Er It works distributør, Jazzercise instruktør, interiørblogger, offshorenke og mamma. Engasjementet mitt er så stort at jeg tilbringer mye tid foran pc og iphone. Jeg blir fort rastløs, og drar ofte fram mobilen i kjedelige/rastløse stunder. Jeg får stadig dårlig samvittighet ovenfor familien, og at jeg ikke er tilstede nok i hverdagen. Har kjent på dette de siste to årene, og i dag gikk lyset opp for meg! Jeg skal «avruse» meg fra sosiale media i 1 uke i første omgang. Du tenker gjerne, en uke hva er det? Ja, du har i utgangspunktet rett i. Men først et delmål, og så skal jeg evaluere uken min. Og kanskje det blir enda klarere hva visjonen min blir. Min mor var kanskje den som fikk meg til å innse at noe måtte gjøres. Hun var forundret over alle som stod i takeaway køen med en mobil i hånden.  «Hvordan har samfunnet blitt», sa mamma. «Det er ikke rart at mennesker møter veggen og sier dem er stresset når dem er KONSTANT pålogget», hva noen av min mors uttalelser. Jeg tror at riktig bruk av sosiale media er bra, men for min del går det utover nærværet mitt i hverdagen og jeg er ofte sliten. Jeg blir ytre påvirket, og vil finne tilbake til meg selv. Roen og rastløsheten tror jeg blir den største utfordringen min. Hva finner jeg på istedenfor? Er spent…
 
Jeg vil så dele med dere mine erfaringer her på bloggen om ca en uke. Fra i morgen blir bloggen utlogget, instagram utlogget og facebook utlogget. 
 
 
Lisette

Dusty

14. november 2014

Blomster og planter / Helse

Denne uken gikk ikke etter planen! Skulle vært på studietur i London med jobben, men kom meg aldri så langt. Akutt ryggvondt, gjorde at jeg lot fornuften seire og ble hjemme. Kan tro det var kjipt dere. 
 
En vakker bukett ble med hjem som et plaster på såret. Fikk fram akkurat det uttrykket jeg vil under fotograferingen. Takk til familien som har støttet meg denne uken. 
 
Hadde nesten 9000 lesere i forrige uke på en dag- dette må jo feires! 
 
Ha en fin fin helg.
 
Lisette

Den gode samtalen på boks

11. november 2014

Gavetips / Samarbeid

Ingen tvil om at jeg er en «følelsesnerd». Fra jeg var liten husker jeg at jeg likte å prate om livets spørsmål, og det har ikke blitt mindre av det med årene. For cirka et drøyt år siden kom jeg over FUELBOX, jeg kjøpte parversjonen den gang til min mann. Jeg elsker hva grunderen Berta har laget- den gode samtalen på boks. I en travel hverdag, har vi ikke tid til å prate sammen, og når kvelden kommer tar vi fram nettbrett og iphone. Dette gjorde Berta noe med og fant opp FUELBOX. Nå har jeg også fått meg «familieversjonen» som jeg skal bruke nå i julen. Visste du at vi prater i gjennomsnittlig 3,5 min med barna våre pr dag, der du har den gode samtalen? Det lærte jeg nettopp på kurs, dette var skremmende nytt for meg.
 
FUELBOX er 176 kort som er boksen for dere som ønsker gode samtaler som underholder og styrker familierelasjonene.
FuelBox –Familieversjonen er kort med morsomme, alvorlige, spennende og viktige spørsmål som garantert får fart på den gode samtalen i familien. Her får dere anledning til å snakke om ulike temaer som gjør at dere blir enda bedre kjent, forstår hverandre bedre og kan styrkes både som individer og famile.
KATEGORIER
  • Familien
  • Meninger, holdninger og verdier
  • Meg
  • Interesser og fritid
  • Skole og karriere
  • Litt av hvert
  • Relasjoner
  • Fortid, fremtid og nåtid
Trekk kort og still hverandre spørsmålene, med det formål at hvert spørsmål skal generere mest mulig samtale. FuelBox er meningsfull underholdning for hele storfamilien; barn (fra ca 8 år), foreldre, tanter og onkler og besteforeldre.
 
Dette er en perfekt julegave til HELE familien- og det gleder meg å prate om den gode samtalen på boks! 

P.S Designet er også upåklagelig! Kan fint stå framme…
 
Bestille i? Trykk HER.
 
 
Lisette