Månedlige arkiver: november 2013

N E T T H A N D E L

29. november 2013

Ukategorisert

Jeg må si at de fleste kjøpene jeg gjør er på nettet, synes det enkelt og greit da jeg som oftest vet hva jeg vil ha. Netthandel er greit da postkontoret er 2 min unna med bil, så slipper jeg og stresse med julehandel med ungene. De er jo superglad de slipper og være med på slikt. Fram mot jul deler jeg med dere julegavetips hos to nettbutikker. Mathildes Verden sender med gleder varer til dere…
Her viser jeg en kaffekopp fra Mateus, supergod i hånden! Et stort pluss er det. Sjokolade fra Nicolas Vahè, og en deilig kaffe. Mer kommer på bloggen! Alt fra Mathildes Verden. Dem er også på trykk på link facebook. Dette er ypperlige gaver til dem du er glad i, og er fine priser. Dette skal noen familiemedlemmer få.


Riktig god helg, nå skal alt pakkes inn de neste ukene…LisetteRUN & RELAX

26. november 2013

Ukategorisert

Run & Relax er en samarbeidspartner jeg har hatt en stund, og jeg elsker treningstøyets tekstiler og komfort. Har du enda ikke sjekket ut nettbutikken så er det absolutt verdt et klikk. Jeg mottok i posten en pakke fra dem for et par uker siden, og kunne ikke skjønne noen ting ettersom jeg ikke hadde lagt noen ordre. Nei, det var bare en gave fra RUN & RELAX som takk for alt. TUSEN TAKK, jeg bruker treningsjakken på jobb og trening. Trykk HER for besøke nettbutikken.


Denne jakken fikk jeg i posten, helt nydelig på. Like god på jobb som på trening.
Jeg var også i galleriet til NIB i månedens utfordring, tusen takk til dere også. Veldig stas.

Lisette

TIL SENGS

24. november 2013

Ukategorisert

Og legge seg i nyvasket sengtøy som har vært luftet lenge utendørs er den beste følelsen…


Dette sengtøyet fra Beachhouse er det beste jeg noensinne har sovet i. Sengtøyet er laget i  jearsey t-skjorte kvalitet og er fantastiskt mykt. Du får kjøpt det hos Designstjerner, trykk HER. Fargen jeg har på sengen er mørkgrå og lysgrå, med gråsort sengeteppe fra Siroccoliving.


Sengeteppet er fra Siroccoliving er er håndlaget i egyptisk bomull. Det er håndlaget av kvinner i Siwa oasen i Sahara. Lyslyktene jeg viser er saltlykter fra Saharaørkenen, og har et varmt og deilig lys i på kvelden. Jeg har brukt mine i stuen og på badet, og gir en fin stemning. Trykk HER om du vil besøke nettsiden fra Siroccoliving.


Lisette


D E C O R A T I O N

19. november 2013

Ukategorisert

Pompoms er kjekke effekter i interiøret, synes de er så fine i formen og jeg bruker dem på spisebordet og barnerommene. Her viser jeg en sort og rosa pompom fra Housedoctor og juleservietter fra Tine K Home. Alt er kjøpt på nettbutikken Babazar.Ukene går så utrolig fort, og jeg er i gang med julehandelen. Jeg deler med dere juletips snart her på bloggen. Gleder meg!

På farten her, signing out.

Lisette

MANDAGER OG BESØK

11. november 2013

Ukategorisert

Jeg er faktisk veldig glad i mandager, det er noe med bare ordet.  Enten så elsker du mandager eller sterkt misliker dagen. Mandager er ny uke med nye muligheter, det er ofte dagen man skal omlegge livet(noen som kjenner seg igjen?) og starte opp med treningen. Ny uke på jobb med blanke ark, man har gjerne lagt en vond uke bak seg, og tenker positivt om neste uke. Eller kanskje ikke? Vi er veldig forskjellige der, og jeg synes det er interessant og høre hvor forskjellige vi er. Mennesker er jammen meg spennende, og jeg treffer ulike personligheter hver dag, og lærer noe nytt av dem hver uke.
Her ser dere eamsen i hus, storebror synes denne er god og sitte i. Han synes også understellet er kult…han sier så mye morsomt


Nå er det godt over en uke til noen av elevene på skolen kommer på førjulskos hjemme hos oss. De glødet da dem fikk invitasjonen. Og det varmet og se gleden i øynene dems. Jeg gjorde dette på eget intiativ, og ville møte dem på en annen arena en regler og skolebøker.

Wish U all a happy weekend

Lisette


NY INNFLYTTER

10. november 2013

Ukategorisert

Stokke barnestolen har vært brukt i snart 5 år, og den hadde sett sine bedre dager. Jeg spurte da om storebror kunne tenkt seg en annen stol på hjørnet. Storebror ble med meg til møbelgalleriet, og valget endte på…(kommer snart).

Interiorfreak


Sneakpeak

Har du forresten meldt deg på giveawayen her på bloggen? Du kan vinne et moteskjerf fra Rosenvinge i samarbeid med Skonå. Bli med da vell… trykk HER.


Ha en fin fin søndag

Takk til dere alle for superfiiiine tilbakemeldinger på NIB utfordringens innlegg.

LisetteVerdens vakreste skap

6. november 2013

Ukategorisert

Da var det gamle vetrineskapet i såpevasketeik solgt! I fjor kjøpte vi et stort Lindebjerg Design skap. Nå har vi bestilt oss et nytt skap i en smalere variant, og jeg gleder meg til og få en helthet nede i første etasje. Vi har bestilt et skap i samme høyde som det første bare smalere. Bildet nedenfor er det sammme som vi får, fargen er lys grå. Verdens vakreste skap i mine øyne.Det nederste bildet er tatt av hjemmet til Lena Paus Jensvoll som driver  L agentur for merkene Lindebjerg Design, Sirocco Living og Beach House company. Skapet som er avbildet hos Lena er det samme vi har fra før. 


Er lovet det før jul, så nå gleder jeg meg til og sette inn servise og pynt.


Lisette
V I N T E R S T E M N I N G

3. november 2013

Ukategorisert

Føler jeg har vært innom de fleste stiler når det gjelder interiør, men har funnet ut at jeg søker ro i det skandinaviske interiøret. Jeg liker ikke for mye dill og dall, da det oppleves fort rotet i hodet mitt. Hjemmet skal være en digg plass og søke ro og ly, samt koselig. Når vinteren kommer må noen av sommerfargene ut, da tempoet gjerne er roligere en andre årstider. Da liker jeg sort, beige, hvitt og gult. Jeg er ikke fan av ton i ton, og liker når ting ser tilfeldig ut hjemme alt må ikke matche. Der var jeg før…hadde jeg grønne puter så skulle alt være av en slags grønntone. Nå mixer jeg ulike tekstiler og materialer og former.


Norskeinteriørblogger har en utfordring denne måneden som heter Vinterstemning. Disse bildene illustrerer hva som er vinterstemning hos meg. Kalde farger med en dæsj gult, skinnfelle i Eamsen. Masse lys i form av Jieldelampen og stearinlys, strikk,  en bunke interiørmagasiner, kopp kaffe og puter +++ stæsj til vinterinredning.

Vil du være med på utfordringen trykk, HER.


Lisette