Månedlige arkiver: november 2012

Sedertre er pyntet…

30. november 2012

Blomster og planter / Interiør / Jul / Juletre

Jada…nå er julen her på tunet, og det snør ute. Perfekt lys til og ta fine bilder. Sedertreet er kjøpt på Europris et tips fra Martha, og har stått ute et par uker nå, og er veldig spent på om det vil trives inne fram til juleaften. Posen som treet står oppi er kjøpt hos Bruno´s interiør, og er i merket uashmama, posen kan vaskes, men må stå en krukke oppi. Elsker uttrykket posen gir. Hva synes du?
 


Julekulene er i fra i fjor, og er Dayhome sine. Ser mange er på utkikk etter dem. De er så fiiine, glad jeg kjøpt den.

Da ønsker jeg deg en fin helg!

Lisette

Tomrom uten skjenk…

29. november 2012

Interiør / Olivias hus

Den fineste bursdagsgaven har min mann gitt meg…jeg jublet i telefonen da han fortalte at drømmeskapet kan bli vårt. Nemlig det vakreste vetrineskapet i verden, Lindebjerg Design. Snille Stine Sofie fra Olivias hus i Kristiansand er i gang med bestilligen for meg. Venter skapet her i starten av desember, og det blir selveste juleaften for meg. Dette skapet har alt, og det kjekkeste er at der er glass rundt det hele, der en kan lage de fineste stilleben i dem. Akkurat nå er der et stort tomrom i stua, da nye eiere har hentet skjenken. 
 
 

Snøfnugg og livet…

28. november 2012

Ukategorisert

Ikke mange dagene så kommer julen inn på tunet der vi bor…i kveld skal jeg røske fram pynten slik den er klar til dekorering. I år blir det jordfarger kombinert med dyp lilla og masse lys. For meg skal ikke julen være stress, derfor begynner jeg tidlig med forberedelser hjemme. For noen uker siden fikk jeg tips hvor jeg fant sedertre. Nå har det stått ute noen uker, og blir tatt inn til helgen, og er spent på om det vil trives. Da jeg var innom Bohemia for og kjøpe potte til sedertre(som var for liten) fant jeg disse snøfnuggene…fine, ikke sant?

S I M P L I S I T Y

I kveld har de meldt snøbyger i Stavanger, og snøen har nok meldt din ankomst flere plasser i landet. Her hjemme har det vært travelt de siste ukene, med små prosjekter i hjemmet, en mormor som brakk lårhalsen i går, 2 nattevakter og mann offshore- igjen. Jeg vil si jeg er takknemlig for livet, og ettersom det som skjedde med mormor på 81 år var jeg ufattelig redd for henne. Hun hadde klart operasjonen bra, og legene sa hun var en spreking. Mormoren min er jeg virkelig glad i, vi har hatt mange fine reiser sammen, vi reiste blant annet på sydenturer 3 år på rad, jeg som reisefølge. Og du kan tro det er minner jeg tar godt med meg. 


LisetteWishes…

27. november 2012

Jul / Ønsker

Nå synes jeg nok som mange andre at det er kjekkest og gi julegaver, men har ikke vanskeligheter med og lage min egen dreamwishes collage heller. Og den deler jeg gjerne med deg her på bloggen, men det blir med drømmer da jeg er så fornøyd med alt det andre jeg har fått til i hjemmet ellers i løpet av det siste året. Siden jeg begynte og blogge for et år siden, tror jeg det meste i huset har blitt byttet ut litt og litt. Men dette er ting jeg skal ha i mange år framover, og er så takknemlig over og eie. 
Collage/christmas wishes: EMU tøfler, ByNord hestepute, IPAD cover(må få en ipad først), Tine K sølvfat, Tine k lampefot i sort, L:A BRUKET såper, Beach house sengtøy, konsollbord fra Bloomingville og bøkene fra Chanel.
 
Her står en nattevakt til for døren, og jeg skal nyte tiden så lenge jeg har min snille mann hjemme. Og vi koser oss med barna sammen. 
 
Natta, nå ligger jeg trolig og drømmer søtt etter nattevakt…
 
Lisette
 
 

Lukten av granbar…

25. november 2012

Interiør / Tine K

Duftelyset fra Tine K christmas lukter som granbar, og jeg synes patenten på duftelyset i år bare var geniale. Du stryker bort med tusj hver dag i adventstiden, fine? 


Her har jeg brukt en innstilling på kamerea som heter hvitglødende, den funksjonen er genialt om lyset ute ved feks sollys gir et gult uttrykk på bildene dine. Etter min smak blir denne innstillingen noe kaldt, men her er dem i hvertfall.

Fin ukestart til deg!

Klem
Lisette

My first skull…

23. november 2012

Ukategorisert

Hva er det med puter og meg? jo…det er lett virkemiddel for og forandre uttrykk i interiøret hjemme. For en drøy måned sendte Tone fra Bruno´s Interiør i Haugesund min første skull pute. Vet enda ikke om jeg er noen skull jente, men den brøt litt uttrykket oppe i stuen, så den får bli sammen med gullpaljett puten. Eller redecorerer jeg litt om dagen, det er så gøy. Og om akkurat 1 uke så pynter jeg til jul, O JOY!

Lærreimene fra Tine K er kjøpt hos Designstjerner, resultat hvor jeg skal bruke dem kommer… Geviret skal henges opp på veggen, til min manns store fortvilelse…

Ønsker deg en fin fin helg, og hold deg frisk!

Lisette

Nordiske elementer på barnerom…

22. november 2012

Barnerom / Interiør

Da har mannen virkelig stått på etter han kom hjem fra offshore…malt en fondevegg med kalkmaling fra Bohemia. Og tapetisert lille Amadeus sitt rom med Firmliving tapeten mint harlequin. Jeg er superfornøyd med resultatet og det løftet virkelig rommet hans. Men de små detaljene er framdeles ikke i boks, for her jobbes det med ca 30 trappetrinn som skal males hvitt. Ser hvor fint det blir allerede… Jeg vil alikevell viser dere litt hvordan rommet ser ut…nå mangler vi bare hvite gulv her hjemme, og har bestemt meg.

Her er det brukt rester av tapet i en ribba ramme i natur…
oppbevaringsboks fra Søstrenegrenes og pom poms.

Sengtøy fra By Nord, firmliving huspute og sebra bamse, hyllen i mint og blå er fra Sebra.

De endelige detaljene er ikke i boks, men klarte ikke og vente med og vise…ble ganske fresht synes jeg.

De neste dagene skal vi sove hos svigers da vi ikke kan gå i trappene her hjemme…og lille mann har drevet herk med oss i natt, så det føles som om jeg har vært på en herdrundendes(stavanger uttrykk?) fest. Kanskje han reagerer litt på sitt nye rom?

Lisette


Fineste lampen…

20. november 2012

Designstjerner / Tine K

 fra Tine K med perlemor pampiller er endelig hengt opp av mannen, kjøpt hos Designstjerner. Vi er begge fornøyde, og synes den passet perfekt som en kontrast mot den nymalte kalkede fondeveggen fra pure original/thundersky. Blir «lite» blogging om dagen, da vi pusser litt opp hjemme. Mannen har nettopp fått opp tapet på lille Amadeus sitt rom, og nå maler han trappen hvit. Da vi kjøpte huset nytt i 2006 var det lakket furutrapp, og har ergret meg over den i flere år, til og med mannen. Og ettersom NIB kommer i desember, så sparket det litt oss i gang. Positivt positivt…eller hva? For vårt tilfelle ja.


Skjenken dere ser, skal flyttes et annet sted og de gamle håndtakene skal erstattes med lærreimer fra Tine K i brunt. På den ny kalkede veggen skal et nytt skap pryde veggen. Så følg med de nærmeste ukene på bloggen.

Lampen er somsagt kjøpt hos Designstjerner, gå inn på deres nettbutikk de fører SÅÅÅÅ mange gobiter. Trykk HER.

Lisette