10 FUN FACTS ABOUT ME

6. juni 2017

Hverdagsglimt

10 FUN FACTS ABOUT ME Jeg har mange sære egenskaper og 10 av den skal jeg dele med dere. Har delt noen før, men finnes flere.

1. Jeg er mindre sosial en hva folk som kjenner meg tror. Men i trygge settinger kan jeg trives godt å være i flertall også. Kan se for meg at jeg er 60% introvert og 40% ekstrovert. En favoritt dag for meg er mutters alene uten en avtale. Pronto.

2. Jeg er LIVREDD for rotter, så en i hagen min i sist uke og har ikke vært i hagen siden. Full kriseberedskap og Anticimex er tilkalt. Da jeg var liten ble jeg skremt med en rotte, er nok derfor jeg er redd dem idag. Mister pusten av bare av å se et bilde av en. 

3. Om 1 år er jeg ferdig utdannet adjunkt med opprykk, må få med meg alt. Kremt. Gleder meg til å bytte roller.

4. Jeg elsker å synge, men det finnes en tid for alt. I mellomtiden nøyer jeg meg med dusjen.

5. Klær er gøy! Noe som har blitt vekket i live igjen etter jeg gikk ned i vekt.

6. Har en drøm om å ta relasjonsterapistudiet en gang. Kommunikasjon og relasjonsarbeid er noe jeg brenner og har et talent for. Å leve seg inn i barns perspektiver er vanskelig, spesielt når man er voksen. Jeg der imot elsker å være barnlig.

7. Like ikke store happenings, det gjør meg utilpass med masse folk. Likevel er jeg god til å innta roller, må jeg så meg jeg. Ble sliten etterpå.

8. Jeg er enormt interessert i fotsone, synes det er utrolig fascinerende at hvert organ har sin faste plass under fotsålen. Er også ekstremt glad i fotmassasje. Stakkars mannen min.

9. Er utrolig følsom, noen ganger litt slitsomt. Hele sanseapparatet mitt er åpent til tider, noe som gjør meg sårbar.

10. Jeg har utrolig dårlig humor, kan le av de tørreste vitser. 

En kommentar til “10 FUN FACTS ABOUT ME

  1. Maria

    Nå har jo ikke jeg truffet deg siden ungomsskolen men jeg er også overrasket over at du er så introvert. Husker deg som et livlig midtpunkt fra skolen. Men tenk st det er 20 år siden ? Selv er jeg 110% introvert og sliter veldig med det. Jobber veldig med saken da jeg ønsker å være mer sosial. ?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.