Månedlige arkiver: oktober 2014

Après

31. oktober 2014

Egenpleie

Før London måtte de små grå farges, denne gang ble det ikke klipp. Jeg sparer til langt hår- en så lenge!
 
Jeg nyter framdeles å gå på denne flotte salongen med eget særpreg. Bildene og interiøret taler for seg.
 
Trykk HER.
 
Ha en fin helg!
 
Lisette

LONDON CALLING

30. oktober 2014

Lisette / Mathildes Verden / Reise

 
Nærmer seg studietur med jobben, destinasjon LONDON! Noe av julehandelen blir sikkert også unna gjort. En ny jakke fra Line of Oslo blir med i kofferten. Denne jakken kan dresses opp og ned, like kul til haremjoggsteren som til kjole. Sendt fra Mathildes Verden som sender gjerne varer rundt i landet. Trykk HER for å besøke butikken. Besøk bloggen er HER.
 
Lisette

Spørsmål og svar

25. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works

Mine personlige resultater:
Dere som følger meg her og på instagram har sikkert forstått at jeg har blitt distributør av It works Norge. Jeg er «crazy about»  denne serien av produkter. Personlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle bli forhandler av noe som helst av hjemmeprodukter. Min reise som distributør har bare vært supergøy. Det å treffe ulike mennesker på wrap parties, og engasjere seg i helse/velvære er bare unikt. Som sykepleier er jeg nok i overkant interessert i helse og produkter som virker.
 
Typiske spørsmål jeg får fra venner og kunder:
 
Hva er body wraps? 
Det er et urtebasert klede(body wrap) man setter på problemområde som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Body wrappen den strammer, toner og former hud. Den har en evne til å bryte ned fett i dine fettceller(lipolyse). Altså ikke væsketap.
 
Hvor lenge skal den sitte på?
Body wrappen skal sitte på i 45 min, og de neste 72 timene skjer det ytterlige progressive resultater. Kan sitte max på 8 timer(kan sove med den). Den fikseres med gladpakk eller fab wrap. Viktig å drikke rikelig med vann under detoxen. Minimum 8 glass pr dag. Kroppen skal skille ut avfallstoffer, derfor er det essensielt med vann.
 
Er resultatene varige?
Ja, så lenge man lever sunt og beveger seg. Fettceller kan reverseres(komme tilbake) om man lever usunt etter wrapping. Det er absolutt en fordel å være aktiv og spise variert. 80 % er kosthold. Body wrappen gir deg en kickstart, og man får lyst til å leve sunt under wrappeprosessen. Det er også UTROLIG motiverende å gå inn i cm. 
 
Kan alle bruke body wrappen?
Ja, både damer og menn. Man bør ikke wrappe under menstrasjonen pga hormonubalanse. 
 
Hvor mange body wraps trenger jeg?
Dette er umulig å svare på, da alle kropper reagerer ulikt på detox. Jeg så forskjell etter min 3-4 wrap. Noen merker allerede etter sin 1 wrap. 98 % har god effekt av It works body wrap. Vi sier at 4 body wraps er 1 behandling. De fleste trenger 2 eller flere behandlinger før de er fornøyde. Noen holder på lengre.
 
Er det bare overvektige, og dem med løs hud som bruker body wrap?
Langt i fra! Body wrappen er perfekt for dem som trener, og vil ha mer definert kropp. Ammede kan ikke bruke body wrappen så lenge dem ammer, da morsmelken kan endre smak pga urtene. 
 
Hvordan blir jeg kunde?
Du kan bestille via min nettbutikk, eller at jeg sender deg pr mail et bestillingsskjema. Jeg anbefaler alle å bli lojale kunder. Dvs at du binder deg i 3 mnd, og mottar minimum 1 produkt pr mnd. Da får du over 40% rabatt på ALLE varer. Du kan selv stoppe autosendingen etter dine 3 mnd. Om du vil bestille senere, slipper du bindingstid og har samme kundefordeler LIVET UT! It works etterbetaler også 10% av alle dine kjøp, og du kan handle for dem iform av produkter.
 
Hvordan bli distributør?
Jeg er på utkikk etter flere engasjerte distributører over hele landet. Koster rundt 1000,- for å starte opp som forhandler. Salget går via din egen nettbutikk og på wrap parties. Dette er en supergøy jobb, og en fornøyelse å levere produkter som VIRKER! Ta kontakt om du vil ha en jobb som du styrer helt selv, du kan jobbe lite eller mye. Jeg er også på utkikk etter distributører som vil ha mine produkter i sine spaklinikker, hudpleiesalonger, fotpleie, frisører etc.
 
Nettbutikk for bestilling av body wrap, og andre produkter:
 
www.lisettechristine.myitworks.com.no
 
Mail: 
 
lisettesbodywraps@outlook.com

FB siden min: HER.

PINK

18. oktober 2014

Farger / Interiør / Tine K

 
 
Alle som har følgt bloggen min noen år vet at jeg er putegal og glad i Tine k Home. Jeg har i grunnen aldri trodd at rosa kunne være en farge som kom i hus igjen, etter en rosabølge i ungdomstiden. Farger påvirker humøret, og jeg var tydelig klar for denne paletten igjen. Sort blander jeg med berryfargen for å skape en kontrast til det «søte». Ble ganske fornøyd.
 
Alle putene du ser på bildet er kjøpt hos Tone på Brun`o Interiør. Hun sender gjerne varer hjem til deg. I mens besøk fBsiden hennes HER.
 
 
Jeg har nærmere 8000 besøkende her på bloggen om dagen! Wææææ sier jeg. TUSEN TAKK.
 
Lisette

Fornyelser

13. oktober 2014

Farger / Høst / Interiør / Interiørbutikk

Nå som høsten er her, fikk jeg plutselig det over meg at jeg trengte noe nye farger i stuen. Jeg landet på fargene bringebær, sort og rosa. Kan tro det blir lekkert! Disse fargene blir vakre nå i vinter også. Har en plan hvor dem skal få hvile seg også… mer kommer på bloggen i løpet av uken.
 
Brun´o Interiør sendte meg herlighetene, og for en rask service! Tone driver den 250 kvm store butikken i Haugesund sentrum. Butikken er over to etasjer og har flere spennende merker. Tone har blogg, du kan besøke den HER. Butikken finnes også på instagram under navnet: brunointerior

Putene er fra den danske designeren Christina Lundsteen. Er dem ikke vakre? Dem er håndlaget og fyllt med dun. Man kan til og med snu den ene, og få en annen farge. Dette er høstens «it» pute. Begge er kjøpt hos Brun´o Interiør. Se også på facebook siden til Tone: HER.


Lisette

HAUST

11. oktober 2014

Høst / Klær og mote / Sko

Jeg oppdaget plutselig at jeg trengte både støvler og varme skjerf nå som høsten er her for fullt. Har siklet på Le Chameau støvlene lenge, og ville ha alt annet en HUNTER. Le Chameau er håndlaget i rågummi, og føles som en hanske på foten. SKoNå som har nå to butikker, en på kvadrat kjøpesenter og en i Randaberg sentrum. Disse er kjøpt på Randaberg. Skjerfene er fra Rosenvinge, og er i 100% ull. Koster kun 498,-
 
SKoNå har nettbutikk, og sender FRAKTFRITT i hele Norge. Vil du sjekke ut nettbutikken, trykk HER.