Månedlige arkiver: oktober 2013

Favoritt og mandag

28. oktober 2013

Ukategorisert

Jeg har fått opp øynene for det franske merket Serax. Og synes designet er morsomt og at vasen er i papp. Du kan ha vann i den som jeg har her… Høstbuketten har vakre høstfarger, og ble en fin kontrast til den sorte vasen. Seraxvasen er fra Mathildes Verden.Jeg vil igjen minne dere på og delta i giveawayen her på bloggen, jeg liker at dette er en lokal butikk der jeg bor. Og håper på og gi den et lite løft, det fortjener den. Trykk HER for og delta.

Nå er det avgårde på jobb, heidå.Lisette

Stuen oppe og Jielde lampe

26. oktober 2013

Ukategorisert

Noen små forandringer følger med høsten oppe i andre etasje også…Sort og hvitt regjerer oppe sammen med fin kompanjong av Jielde.
Jeg elsker anvendligheten av industrilampen Jielde, den passer i alle miljø. I dag bjuder jeg på noen bilder fra stuen vår oppe, her har vi en mindre variant av Tine k sofaen en den vi har nede. Elsker det rene kantete uttrykket til sofaen.

For noen måneder siden fikk jeg Sanseligerom i posten, der er Lisettes perler avbildet med noen bilder fra denne stuen. 

Den fine Jielde lampen er kjøpt hos Mathildes Verden, dem sender over hele Norge. Trykk HER for og besøke bloggen.

Mer bilder kommer etterhvert.

P.S Jeg har en superfin giveaway på bloggen nå, trykk HER for og delta.


Lørdags klem Lisette
  


Giveaway i samarbeid med SKONÅ

22. oktober 2013

Ukategorisert

Jeg har 613 følgere på bloggen her, og de må vi feire! Tusen tusen takk til dere som besøker bloggen.

 I samarbeid med butikken SKONÅ på Randaberg lodder dem ut et nydelig 100% ullskjerf fra Rosenvinge og et kult armbånd i skinn. Verdi 800,- For og være med så legger du igjen på komentarfeltet hvor mange og hvilke lodd du tar. SKONÅ er en superfin butikk som selger sko, skjerf, pels og vesker. Jeg synes det er ekstra stas da butikken er utenfor Stavanger, og at dem har nettbutikk. Ikke alle nettbutikker sender FRAKTFRITT, for det gjør SKONÅ.

Hvordan sanker jeg inn lodd:

1.lodd for og følge bloggen Lisettes perler.
1.lodd for og like SKONÅ på Facebook, trykk HER.
1.lodd for og følge på Instagram, IGnavn: skonaa
3. lodd for og besøke nettbutikken og si hva du kunne tenkt deg om du skulle handle noe, trykk HER.
2. lodd for og legge link på bloggen din.


Alt i alt kan du ta 8 lodd i denne giveawayen.

Bli med da vell, vinner trekkes 1.desember.


 Lisette 

Hekta

20. oktober 2013

Ukategorisert

Muligens jeg henger etter, for jeg trodde aldri jeg skulle eie noe sort i hjemmet vårt- aldri. Men nå faller striper i alle varianter og fasonger inn, og det gir så fine kontraster på bilder også. Men må ha en varm fargeklatt inni mellom putekosen. Her viser jeg dere en sniktitt på det som skal opp i stuen, jeg venter bare på lampen min som er på utlån i et hjem jeg har nylig stylet. Da får dere helhetsbildet. Lampen gir en fin kontrast til den hvite Tine K sofaen. Veldig gøy og se at favoritt bloggeren min Heltenkelt har nettopp fått samme sofa i hus. 
Noen av dere har allerede fått meg dere at jeg måtte kanselere turen til bolig og interiørmessen i Bergen i helgen. Min mamma fikk lungebetennelse og var en av barnevaktene i helgen. Og formen min var heller skranten, så valget ble utrolig leit. Men har gledet meg over alle de IG bildene som var blitt lagt ut, og det er viktig og glede seg over andre sine opplevelser også. Ble noen tusen ut vinduer, heldigvis så har jeg legeattest i hånden. Så noe får jeg nok igjen…
/putene jeg viser er fra butikken LERKDesign/ og er fra Afroart
sebraputen er også fra LERKDESIGN, litt morsomt uttrykk i sofaen/

P.S på tirsdag kommer en fin fin giveaway i samarbeid med ny partner SKONÅ
Lisette

Avreise og nytt samarbeid

18. oktober 2013

Ukategorisert

Da er dagen her, avreise til Bergen og interiørmessen. Jeg gleder meg, men gruer meg på samme tiden. Høres kanskje helt banalt ut…men det har seg slik at det er ikke mange dagene uten familien før jeg savner. Jeg er veldig familiekjær, og når jeg drar «mutters» alene er det alltid litt spennende. Må jo selvfølgelig si at jeg kjenner flere, men dog:)


   


Jeg kan røpe at i neste uke kommer en ny FIN giveaway her på bloggen. SKONÅ er en superfin skobutikk med det lille ekstra. Dem selger vesker, skjerf, pels og accosiarer. Butikken er i Randaberg sentrum, og jeg er ofte innom her da butikken er kun 8 min med bil fra oss. Skonå har NETTBUTIKK og sender FRAKTFRITT over hele landet, det kaller jeg service. 

Skonå fører merkene: The last conspiracy, Debbie, Fitflop, Unisa, Toms og Tamaris +++

Tilbehør merker Skonå fører: Rosenvinge(skjerf), NOVA og NUDE +++

Trykk HER om du vil gi nettbutikken en liten titt.

Følg med på bloggen i midten av neste uke. 

Ønsker dere en fin uke, følg meg gjerne på instagram (lisettesperler)


Lisette

Sam & Sofie

17. oktober 2013

Ukategorisert

Nå som høsten er her for fullt så trengte ungene en ny garderobe da dem har vokst i fra det dem hadde i fjor. Nye vintersko måtte begge ha, denne gang våget jeg meg på Bisgaard sine. Eldstemann fikk velge selv hvilke han ville ha på nettet ut i fra noen alternativer, minsten synes heldigvis at det meste er fint enda. Jeg har også fått opp øynene for det svenske merket mini rodini, de er gøyale og fargerike. Akkurat som unger liker.

FUB sine ullbukser er bare kjempe fine
Bisgaard barnehagetøffel, disse har jeg brukt i årevis på begge ungene…

Her er vinterskoene fra Bisgaard, dem er ullforet og er utstyrt med en membran som gjør at dem tåler vann. Sissel som driver nettbutikken Sam og Sofie sier at dem er absolutt barnehage sko.


Alt dette er kjøpt hos Sam og Sofie, elsker utvalget til Sissel i nettbutikken. Kjapp utføring av bestilling også, plutselig var dem her. Link til nettbutikken finner du ovenfor.Lisette
Skjerf og diller

15. oktober 2013

Ukategorisert

Jeg har alltid vært glad i gode lukter, det vil si at jeg snuste på mine tanters parefyme og i mammas kremer da jeg var liten. Det var noe damete med det, og jeg var i grunnen ganske veslevoksen som lita. Jeg husker jeg satt i trappa da mamma hadde forening, og skulle ønske jeg fikk være med. Noen ganger fikk jeg være oppe litt ekstra også, det var stas husker jeg. Ting har fortsatt ikke forandret seg, jeg liker gode dufter framdeles, og her viser jeg en av to såper jeg fant hos Mathildes Verden. Skjerf er en dille som har kommet i voksen alder. Skjerfet nedenfor er kjøpt hos samme butikk, og er i den deilig kvalitet. Såpen jeg viser er fra Savon De Marseille og er limited edition, synes forpakningen var så kul at den fikk være med på bildet. Kjøpte med en L:A Bruket også, som er en favoritt. 


Lisette
/skjerf er fra Nü/ genser fra Line of Oslo/ såper/ alt kjøpt hos Mathildes Verden.

Reiseinnlegg

13. oktober 2013

Ukategorisert

Neste helg braker det løs i Bergen, da drar jeg til bolig- og interiørmessen. I den forbindelse måtte jeg fornye høstgarderoben min. Er det noe som blir forsømt så er det klesskapet mitt. I dette innlegget vise jeg noe av det jeg pakker med meg på fredag. Jeg er svak for store og svale cardigans og et enkelt snitt. Har en klassisk, men personlig stil. Kanskje det gjenspeiler hjemmet mitt også. En farge jeg har fått for meg i høst er gult. Gjerne oker fargen… 

I dette innlegget har jeg laget et reiseinnlegg i samarbeid med Mathildes Verden, her viser jeg dere noe av det som blir med i kofferten til helgen. Merket jeg har handlet er Line of Oslo

Denne cardigan jakken er onesize, og det synes jeg er flott! Da dem er romslige og deilige. Jeg valgte med noe basic trøyer og genser, da liker jeg hvitt. En chinos fra Line ble også med i sort, satt som et skudd.

Hva med den LOVE genseren i tynn bomulls kvalitet, oversized denne med…

Er dere interessert i noe av dette så kontakt Mathildes Verden på Facebook HER. Bildene overfor viser den nydelige batikk skjerfet fra Tine k home. Elsker det…skulle gjerne tatt noen bilder av meg, men er hjemme med forskjølelse her. Så ikke så pent med rød nese på bildene. Ruth som vises ovenfor driver Mathildes Verden sammen med sønnen Rune. Begge er fab, og er stolt over det nære samarbeidet vårt.

Vil du se mer av tøyet på bloggen deres? så trykk HER.

Søndagsklem fra

Lisette