Månedlige arkiver: oktober 2012

Ikke alltid…

29. oktober 2012

Blomster og planter / Interiør

Pryder hjemmet vårt med ferske blomster, så i dag kjøpte jeg inn en myrt. Denne står lenge, og tåler og bli glemt noen dager. Pluss den er så dekorativ, har også en mindre myrt stående på badet, men her må jeg vanne ofte pga varmen på badet. 

 
★   ★   ★  ★   ★   ★  
 
★   ★   ★  ★   ★   ★  


Gresskar pryder på et enkelt fat og litt løv er tatt inn, erlik høstfeeling umiddelbart.

Et spørsmål: venter på photoshop elements i posten, noen som har kjennskap til dette redigeringsprogrammet og evt tips? Blir glad for alle…

Lisette

A touch of Morocco…

25. oktober 2012

Interiør / Tine K

Er det er bord jeg alltid har hatt lyst på så er det Tine k sitt marokanske trebord. Synes det er lekkert med stålfatet opp på treverket av bein, og passer i alle hjem synes jeg. Har sett i interiør blader at det har blitt brukt i ulike interiørsjangere. Men synes det er like unikt fordet…

★   ★   ★  ★   ★   ★  
 

 

På bordet vårt er der en haug av lysglass, disse er bare vakre nå på kveldene…
 
 


★   ★   ★  ★   ★   ★  
 
 
 
Bordet får du kjøpt hos Designstjerner,HER. Her finner du også mange andre Tine K go´biter.
 
Lisette

Designstjerner and changes…

23. oktober 2012

Designstjerner

Høsten og faktisk vinteren er her flere plasser i landet, og nå skjer der litt forandringer i hjemmet. Ikke så mye som skal til, men som dere vet så bygget vi 2 etg i huset for ikke så lenge siden, og nå innredes det der oppe. Og gjøres klar for høstmysige kvelder. I grunne skulle denne stuen være et lekerom for ungene, men vi har flyttet dem oppe i 3 etg. Så nå har dem en hel stue for seg selv der…


Oppbevaringskurv fra Tine K…

Nydeligste facettglassene i dyplilla fra Tine K, de skal pryde hjemmet i adventstiden…

Little HAY hånd er også i hus, en litt mindre variant. De fineste  oppbevaringseskene fra Tine K, kjøpt hos Designstjerer.


Expedithylle fra IKEA med hjemmesnekra hjul…
Nye lærrammer fra Tine K, kjøpes hos Designstjerner…hvem har sagt at glasset må være på?Som jeg har nevnt tidligere på bloggen er jeg veldig stolt over og representere  nettbutikken Designstjerner. Jeg er så heldig som skal samarbeide sammen med denne nettbutikken, lucky me! 

Nettbutikken åpnet i august 2012, og leverer ut ulike merker som Tine K, Oliver furniture, Kähler, AnneBlack, Durance, Savon de Marseille, RICE, VIPP, Lexington, La praline, Laura Ashley, happylights, Tina Munkholm og ByWho. Nettbutikken har høy service i sentrum og sender ut varer kjapt hver dag til kundene sine.

Du finner dem på Facebook, trykk liker HER. Og sin egen blogg, trykk HER. Og sist, men ikke minst nettbutikken HER. Nettbutikken bugner av godbiter, og jeg har sikret meg mange allerede. Følg med på bloggen framover…many little changes. Varene jeg har handlet hos Designstjerner finner dere under linken Tine k på nettbutikken.


Høstklem

Lisette

Førjuls sommerfugler…

19. oktober 2012

Ukategorisert

Det vil alltid være noen som synes butikkene er for tidlige med julemarsipanen og pepperkakene. Og sist, men ikke minst julemagasinene og vi bloggere starter ALLTID tidlig. Jeg har fått tak i 2 favoritter allerede, Kamille jul og KK jul. Fine inspirasjonsbilder og tonnevis av fine ting. Jeg har bestemt meg for i år blir det natur, hvitt, burgunder og sort…og en dæsj lilla. Hmmm…mye forskjellige der, men vent og se. Tror det kan bli fint. 

Kilder: Lotte Mcgill
Nå er Sanselig jul kommet på postkontoret vårt, og det gledes og bla i den…Den er for salg i butikkene nå, løp og kjøp. Boka er spekket med inspirasjonsbilder fra ulike interiørbloggere, og jeg er med i den!!! Franciska Munch-Johansen har skrevet den. Hennes blogg er HER.


Lisette

 
★   ★   ★  ★   ★   ★  

Sweet child of mine…

17. oktober 2012

Amadeus / Amadeus og Ferdinand / Familie / Ferdinand / Tanker

Til tross for at jeg har to rakkerunger som liker og vekke mammaen sin på natta så skal vi ha en kosedag sammen. Fri fra barnehagen, og hjemmekos med en venninne som har overtatt et murstein villa hus. Jeg gleder meg til samvær med liten og stor, og ikke minst til og se på det splitter nye huset deres. Siden lille Amadeus begynte i barnehagen våkner han grytidlig og våkner kanskje midt på natte og roper etter meg også. Ettersom jeg er mye alene med barna så tærer dette på kreftene. Eldste mann sov rundt første gang da han var 2.5 år, så vi snakker om solid erfaring. Godt jeg er vandt på nattevakter da…hihi.
 
 


Er det en ting disse to har så er det personality…


Her sitter de to småtrollene mine dybada foran barnetv, nytt i det siste for lillemann er interessen for et program lenger en 1 min. Ganske fantastisk!
 
Ha en energisk dag…
 
Lisette
 
 
 

Feather…

15. oktober 2012

Interiør

Sist uke da jeg var innom den lokale blomsterbutikken, så ropte disse nydelige fjærene på meg. Det var noe med fargen og fjæra på disse som var så vakre. 3 stk ble meg hjem, og passet perfekt oppi den gamle krokken. 
 
 
Dekorativt med noe så lite som ei fjær…
Stilker er fortsatt hot her hjemme…


Har tenkt at annen hver dag med blogginnlegg er overkommelig hos meg framover, men fortsatt hyggelig om du besøker meg hver dag. Velkommen skal du være…vil har kvalitet over innleggene framføre kvantitet.

Lisette

★   ★   ★  ★   ★   ★  

Research…

13. oktober 2012

Designstjerner / Jul / Tine K

Har allerede kapret meg det første julemagasinet til Kamille, og koselig med tidlig juleinspo…jeg gleder meg allerede. Det jeg liker aller mest med denne årstiden framover er innekvelder og innekos med steming fra stearinlys og lykter. Men…har et spørsmål til dere…på bildet nedenfor ser dere noen julekuler, føler det er DAYhome sine, men har ikke funnet ut at det på nettet. Noen som vet hvor jeg får tak i de fargede julekulene. Synes de er helt fantastiske. Er du fremmed for slike farger, eller kjører du rødt eller hvitt/lilla? Jeg forandrer hvert år føler jeg…sist kjørte jeg sort/hvitt og natur, men føler at tradisjonen jeg har fått hjemmende i fra med rød jul må overbringes til barna. Hva tenker du?
 
Kilder: lånt av bloggen Tine K
 
 
 
Forresten har fått en ny samarbeidspartner som jeg vil fortelle dere om snart på bloggen, så stas. Nemlig Designstjerner, gå allerede inn nå og mys. De har så mye fantastisk, min favoritt har dem, Tine K. Gå inn HER i deres nettbutikk.
 
Fin lørdags kveld…snart kaller sengen.
 
Lisette
 
★   ★   ★  ★   ★   ★  

Høstlige farger…

11. oktober 2012

Farger / Høst / Interiør

Preger hjemmet og garderoben akkurat nå…fikk de fineste skolettene på posten i ettermiddag, de dufter nytt skinn og har de lekreste lærsålene. De klikker til og med når jeg går med dem, og det var viktig når jeg kjøpte sko da jeg var yngre, hehe…
 
Her i hjemmet har sykdommen trødd inn dørene, skulle egentlig på nattevakt i natt, men Ferdinand ligger syk med vond hals og svak feber. Velkommen høst sier jeg…håper jeg klarer og holde meg motstandsdyktig mot uvelkomne baskelusker. De siste timene har jeg ommøblert litt, og det føles liksom som alt er nytt da. 
Velkommen til nye følgere av bloggen, og gøy og se på følgerlisten at det fortsatt dukker opp nye fjes. Du blir latt merke til selv om jeg ikke alltid får sjans til og legge igjen komentarer. Fin og frisk kveld til deg!

Lisette