1 UKE UTEN SNOP

5. mars 2017

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos / Trening

EN UKE UTEN GODTERI SNART UNNAGJORT Det har gått overraskende bra med godteristopp.  Jeg har ikke hatt noe cravings heller. Jeg har riktignok kost meg med et glass rødvin og oster, men det er ok. Det tillater jeg meg. Har skrevet tidligere innlegg at jeg ser sammenhenger med følelser og mat/godteri inntak. Er jeg stresset og sover dårlig så har kroppen min mer lyst på usunne matvarer og sukker. Denne uken har jeg ikke gått denne morgenturen som Malin anbefalte, men jeg har gått turer i løpet av dagen, samt trent styrkeprogrammet 3 ganger denne uken. 2 cardioøkter har det også blitt. 

I formiddag har jeg og samboer løpt 9 K, det var steintungt de første 4-5 km, men så løsnet det. Jeg merker at beiene har mer styrke allerede. 

By Lisette

3 kommentarer til “1 UKE UTEN SNOP

 1. coconut oil are

  I don’t even know how I ended up here, but I
  thought this post was good. I do not know who you are but definitely you’re going
  to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Svar
 2. ps4 games

  Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested
  to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share
  it with someone!

  Svar
 3. quest bars cheap

  I like the helpful info you provide in your articles.
  I’ll bookmark your weblog and check again here
  frequently. I am quite sure I’ll learn many new stuff right
  here! Good luck for the next!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.