1 års dag…

24. september 2012

Blogg

I september i fjor startet jeg med blogging for første gang, det begynte med at vi kjøpte ny mac og speilreflex…og jeg leste mange andre blogger. En av de første jeg leste var NIB sine sider, og der i blant Marhtas lille boble og Elisabeth Heier. Så tenkte jeg, hvorfor ikke…jeg hadde jo en interiørspire inni meg, og den har bare vokst i takt med bloggingen. Jeg vil si at blogglandia har gitt meg utrolig mye, jeg har blitt kjent med mange hyggelige og inspirerende mennesker først og fremst. Og jeg har utviklet meg som menneske og blitt enda mer interiør frelst. For meg at bloggingen vært et fristed, der kun jeg og bildene smelter sammen til et innlegg, og de hyggelige komentarene og følgerene har vært det mest positive drivkraften til og fortsette. 
 
 
 
Jeg blir inspirert av jordfarger, sort og hvite detaljer, men er også glad i farger. Ulike materialer er favoritten, det gir et unikt uttrykk.
Jeg henter inspirasjon fra bloggen Helt enkelt og Concept by Anna, pluss mange andre lokale bloggere. Men blir fasinert av material bruken og fotograferingen til disse to svenskene.
 
Love blogging…
Jeg elsker stilen til designet til Tine K Home…
 
 
Føtter er gøy…
 
 
I løpet av året mitt som blogger har jeg møtt på endel skeptikere, der mange ikke forstår hvordan jeg får tid til dette. Og hvorfor jeg gidder og bruke energi på det, siden alle bloggere er like. Men slik er det med fashion også, moter og trender gir jo likhet. Men for meg så er det og sette sammen interiøret om det er kjente merker eller mindre kjente nøkkelen til sitt egen stil. Jeg håper jeg har noe i min blogging som gjenspeiler Lisettes perler, for det er målet. Men nå har jeg bare blogget 1 år, og jeg vil TAKKE DEG, nettopp DEG for at du leser bloggen min.
 
Hurra hurra….
 
Lisette
 
★   ★   ★  
 
 

40 kommentarer til “1 års dag…

 1. Ella

  Gratulerer med ett-årsdagen Lisette 🙂 Jeg er kjempeglad for at du begynte å blogge og har fortsatt, for du inspirere virkelig 🙂 Bloggen din gjenspeiler din fantastiske sans for interiør, design, stil og ikke minst fotografering som står høyt hos meg 🙂
  Gleder meg til dine innlegg fremover, for når man besøker Lisettes perler vet man hva man får og det liker jeg 🙂
  Fiiiin kveld til deg, klem fra Ella

  Svar
 2. Ingeborg

  Gratulerer Lisette:) Jeg har egentlig fulgt deg mesteparten av tida, og du er en av mine favorittblogger:)))

  Og distre meg som ikke en gang husker når jeg sluttet å røyke (noe alle andre eks. røykere holder styr på), holder heller ikke styr på når jeg startet å blogge, men det kan jeg jo finne ut av.

  Men en ting er i hvert fall sikkert, bloggen før fotokurs er ikke lik bloggen etter fotokurs.

  Uff, ble mye om meg dette, men i alle fall. GRATULERER flinke Lisette:)

  Svar
 3. Sommerjenten

  Gratulerer så masse med 1- årsdagen! Hipp hurra!! Du inspirerer meg med hvert av innleggene dine. Superkos å titte innom deg 🙂 Og du har et fantastisk flott hjem!

  Ha en fantastisk uke!

  Klem Lene

  Svar
 4. Har en drøm…

  Gratulerer med 1 år Lisette!!
  Og SÅÅÅ glad jeg er for at du begynte bloggingen ♥
  Du har en fantastisk inspirerende og glad blogg – digger:))
  Og det er langt i fra sant at alle blogger er like, det er jo nbettopp det som er greia:) Det finnes selvfølgelig mange likheter, som du sier så er det jo moter også i interiøret, og vi henter jo inspirasjon hos andre, men vi lager det jo til vårt eget likevel, ikke sant:))

  Tipper foressten mannen din og har merket at interiørinteressen økte med bloggingen, du har jo nesten byttet ut alt i huset på ett år, hahahaha:))

  Keep it up Lisette, du er absolutt en STOR favoritt hos meg!!

  Svar
 5. mig&mitthem

  Hurra & grattis på bloggens bursdag!! Du har en superfin blogg & din du har säkert inspirerat andra till att börja blogga….tex. mig. Hoppas att det är ok att jag länkar till dig i min blogg!? Klem….m

  Svar
 6. AC IN A BOX

  Gratulerer med 1 årsdagen til den flotte bloggen din.
  Mange nydelige bilder du viser.
  La spesielt merke til trehånda, jeg angrer fortsatt på at jeg ikke kjøpte med en fra marked i spania i pinsa, de er så stilige.

  Fin ny uke til deg!
  – AC

  Svar
 7. STYLIZIMO

  Det er alltid noe fint inne hos deg å hvile øynene på, Lisette. En nydelig stil og alltid noen delikate bilder. Takk for at du bidrar med inspirasjon på nettet.

  klem Nina

  Svar
 8. Elisabeth

  Gratulerer kjære Lisette!
  Du har en helt egen nydelig stil,
  som er lett gjenkjennelig : )

  Takk for at du nevnte meg – jeg ble så glad
  når jeg leste det!

  God klem fra meg <3

  Svar
 9. Husmannsplassen i Hidlesundet

  Du er superdyktig!! Er år bare i blogglandia og utrettet så mye (les galleri- og finaleplasser i NiB, mange følgere, etc, etc)
  Stå på videre og gratulerer så masse med den flotte bloggen din. God fornøyelse på interiørmessen!
  Stor klem fra Hjørdis:-)

  Svar
 10. Katrine

  Gratulerer med bloggbursdag, Lisette!
  Jeg har fulgt med bloggen din helt siden oppstarten i fjor – og jeg elsker den! Den er unik, Lisetteunik!
  Bildene dine utstråler varme, kos og glede.

  Jeg skal heie på deg under Interiør og boligmessens bloggkonkurranse! 🙂

  Svar
 11. Myke minutter

  Til lykke med 1 års bloggebursdag!! Jeg elsker stilen interiørstilen din og du er et friskt pust i bloggland 🙂 Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen; det er noe eget med rogabloggland; dere formelig bobler av kreativitet og entusiasme 🙂 Ellers veldig synd at jeg måtte avlyse turen til Bergen og interiørmessen til helgen pga øyeoperasjonen min. Hadde vært så koselig å treffe deg og andre bloggere! Men jeg satser på at det blir nye sjanser 🙂 Ha en super tirsdag! Klemmer

  Svar
 12. Karlotte

  Hurra for deg og bloggen din fine frøken!! Her finner jeg alltid inspirasjon, vakker styling og deilig, deilige bilder!!! Litt for meg selv kaller jeg deg Tine K-dronninga, ikke vondt ment- heller motsatt, hun har jo de lekreste ting!! – om jeg ser Tine K katalogen på jobb f.eks så tenker jeg på deg;-) Keep up the good work – du sprer inspirasjon!! Gratulerer med jubileet nok en gang- stor klem fra Karlotte

  Svar
 13. tinyurl.com

  Right here is the right web site for everyone who really wants to find out about this topic.
  You know so much its almost hard to argue with
  you (not that I really would want to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject
  that has been discussed for ages. Great stuff, just excellent!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.