Månedlige arkiver: september 2015

Overveldende respons på bloggen!

29. september 2015

Garnhuset / Hverdagsglimt

 

Bloggstatistikken på gårsdagens innlegg nådde en peak i går! Utrolig rørende at flere har delt sin historie med meg- TUSEN TAKK!!!  Jeg tror dere lesere liker innlegg som er litt mer personlige og kanskje med litt mer dybde.

I går kveld var jeg på mitt første samling på Berit Nordstrand Kurset «En ny start». Jeg vil dele mer med dere i morgen om hvordan det gikk.

På bildet ovenfor ser dere nøster til min nye genser. Dere kjenner den sikkert helt igjen. Min kjære tante er en kløpper på strikkearbeid. Mer på bloggen snart. Garnet er kjøpt hos et familiemedlem som driver garnbutikken «Garnhuset» på Madla. Verdt et besøk!

Ha en fin ettermiddag og kveld.

By Lisette

Følelsen av å bli mor for første gang!

28. september 2015

Filosofi / Hverdagsglimt

 

Før jeg ble mamma for første gang for 6,5 år siden var livet mitt svært hektisk. Jeg hadde hundre baller i lufta, og liten tid til å kjenne etter det høye tempoet jeg holdt. Før min første graviditet jobbet jeg 75% som sykepleier, Jazzercise instruktør på tirsdager og lørdager for voksne. Jeg drev også mitt eget dansetilbud til 100 danseglade barn 4 timer i uken i bydelen min. Ikke nok med det, så tok jeg også et spinning kurs, og hadde flere xcycling timer på Elixia som vikar. Da jeg ble gravid, var det en overveldende følelse av lykke. Jeg hadde gledet meg slikt til å bli mor, det å gi barnet mitt en trygg og kjærlig oppvekst slik jeg selv hadde hatt. Jeg så for meg idyllen med barnevogn, og komme raskt i fysisk god form igjen. Formen min som gravid var svingende, jeg fikk bekkenproblemer i midten av svangerskapet, og det begrenset meg naturligvis på treningsfronten. Dansetilbudet jeg selv drev i bydelen klarte jeg å gjennomføre før fødselen, men når jeg ser tilbake selv på det nå kan jeg ikke skjønne at jeg klarte det. Da lillemann kom til verden ble det våkennetter og barneskrik det første halveåret, langt i fra det bildet jeg hadde forestilt meg. Lykkerusen av å bli mamma kom langt i fra øyeblikkelig, og jeg synes mammarollen var vanskelig. Ammingen ble også et styr,lillemann ville ikke ha bryst og det var enda et nytt stressmoment. Jeg husker at jeg observerte «lykkelige og rolige mammaer» på alle offentlige steder. Dette gjorde meg trist, da jeg var utmattet av lite søvn og natteskrik. Det høye tempoet jeg hadde før lille mann kom til verden var også et slag i trynet, nå var det et nytt menneske som regjerte tiden min. Jeg måtte selvsagt legge alt av «jeg tid» på hyllen, og det var en brå overgang husker jeg. Månedene gikk og årene har gått, og jeg fikk barn nr 2 to år etter. Denne gangen var alt mye lettere, og jeg kunne nyte mer. Var det slik jeg skulle føle det? Ammingen gikk som en drøm, og denne babyen gråt bare litt på ettermiddagen og kvelden. Min mor har vært en stor støttespiller utenom min samboer den første tiden som mamma. TUSEN TAKK. Mammarollen er en stor omveltning i livet for deg som førstegangsmor og for parforholdet. Åpenhet omkring det å bli mor er viktig, fordi det er ikke bare en dans på roser som det framstilles i sosialemedia. I dag er jeg en rolig og barnlig(leken) mor som elsker deres nygjerrighet og glede over de små tingene. De har lært meg å sette ned tempoet, og være mer i nuet. Så takk til dem også.

By Lisette

Min oppstrammingshemmelighet!

26. september 2015

Egenpleie

Jeg vil røpe min oppstrammingshemmelighet, dog det er vell ingen hemmelighet at jeg er «crazy about» It works body wraps! Denne fantastiske wrappen har hjulpet meg, og titusenvis av norske kunder til å stramme opp områder som er vanskelig å trene bort. It works body wraps og defining gel er 100% økologisk og parabenfrie produkter. Kun basert på virkningsfulle URTER! Urtemixen i kroppswrappen har som oppgave å stramme, forme og tone opp områder som er vanskelig å trene bort. Urtemixen jobber inn i bindevevet, og stimulerer til 3 forskjellige prosesser: lymfedrenasje, lipolyse(bryter ned fett i fettceller) og mikrosirkulasjon. Defining geleen smøres de dagene du ikke wrapper, morgen og kveld. Geleen er effektiv mot cellulitter. Kan smøres på hele kroppen.Body Wrappen skal kun sitte på 45 min hver 72 time til oppnådd resultat. De fleste bruker 3-5 pk med wraps på et område. Det er 4 wraps pr pakke. 98% har effekt av våre produkter! Produktet kan plasseres/evt tilpasses(klippes) på magen, lår, armer, legger, sete og hals. Jeg må poengtere at produktet er ment som et SUPPLEMENT til et sunt kosthold/aktivitet. Ingenting kan sammenligne hvor viktig kostholdet vårt er. 80% er av vår sunne linje starter ved kjøkkenbenken! Du kan få produktene til innkjøpspris, mer info? Kontakt meg på lisettesbodywraps@outlook.com

P.S: Før og etterbildet ovenfor er bilde av en treningskollega!  Vil du motta en uforpliktene infomail av meg? Da er du med i trekningen av 1 facial wraps(økologisk ansiktswraps som tilfører ansiktet masse fukt og glød) Legg igjen en kommentar på din mailadresse. Vinner trekkes i neste uke. Før og etterbildene av lår og armer er av min svigerinne Sarah. Sarah er sykepleier og It works forhandler også- kjempe stas!

Det er kun 2 dager til jeg skal på «En ny start» Berit Nordstrand kurs på Stavanger Eureka kiropraktikk. Jeg gleder meg til en 12 ukers(rettere sagt- en livsreise) kostholdsreise! Følg meg på bloggen framover for tips og info hvordan det går.

Ha en fin lørdag!

By Lisette

Barnefri og stillhet!

25. september 2015

Blomster og planter / Egenpleie / Hverdagsglimt

 

I dag er vi barnefri, ungene er hos mormor og bessen. Kvelden skal nytes sammen hjemme i egen stue. Huset er rolig, og det nyter jeg i fulle drag. Elsker stillheten. Min samboer hadde vasket og støvsuget til jeg kom hjem, og da var helgen allerede åpnet! Fredagsbuketten og vinflasken er på bordet, klar til å gjøre lite og ingenting. Fredag er den beste dagen i uken!

Jeg føler meg takknemlig som har besteforeldre som stiller opp, og at jeg har en jobb jeg stortrives i.

By Lisette

Kaffekopp, og en heldig vinner!

24. september 2015

Hverdagsglimt

 

Hva skulle jeg gjort uten min bestevenn, nemlig kaffekoppen! Jeg er egentlig ikke en stordrikker, men nyter en kopp om morningen, og en på ettermiddagen. Den hjelper religionsstudenten å holde fokus, miljøterapauten på skolen, og til kidsa på ettermiddagen. Kjenner du deg igjen?  Jeg drikker kaffelatte, må ha litt skummetmelk på toppen.

Gratulerer til Cathrine w. Rørheim som ble den heldige vinneren av Berit Nordstrand bøkene!

By Lisette

Hva blomster gjør med humøret!

22. september 2015

Blomster og planter / Foto / Hverdagsglimt / Interiør

Jeg har alltid følt meg litt kresen når det gjelder blomster! Misforstå meg rett, jeg elsker å motta blomster, men liker buketter som er rolige i sitt uttrykk.  Så, hva mener jeg med dette? Jeg ser at mange blomsterforhandler har ferdigebuketter, og det er den «verste sorten» for meg. Jeg har handlet slike buketter i hu og hast før, men prøver å unngå. Om jeg skal handle en bukett til meg selv, så velger jeg blomster som astrantia, hortensia, hvite eller dus lilla roser og eucalyptus.

Når det gjelder utkåring av giveawayen så trekker jeg en heldig vinner på torsdag!

By Lisette

Det står på en post-it lapp!

21. september 2015

Eureka / Helse / Hverdagsglimt / Inspirasjon

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

1 uke til jeg begynner på «En ny start» kurset til Berit Nordstrand via Eureka Kiropraktikk Stavanger.  Da står 12 uker foran meg med kostomlegging i et fellesskap med andre i samme båt. Jeg gleder meg, og er kjempe motivert. Allerede i sommer gjorde jeg noen kostholdsgrep, og gikk ned 1 klesstørrelse. Er i utgangspunktet ikke fokusert på vekten, men følelsen av hva sunt kosthold gir meg. Lykkehormoner og sunn helse er hovedfokuset mitt! Alikevell må jeg innrømme at str 38-40 på bukser er målet mitt. Dette var meg før jeg ble gravid for første gang. Dette henger på en post-it lapp på kontoret mitt- som en motivasjonsfaktor! Håper du er klar til å lese om reisen min her på bloggen.

For påmelding om du bor i Stavanger og omegn? Kontakt Eureka kiropraktikk 51522252. Sandnes tilbyr også kurs, 1 oktober.

Bildet overfor er spelt og havre vafler! Eldstemann fikk rester i matpakken i dag. Oppskrift? Fant den på selv, men tok utgangspunktet i Trines matbloggs oppskrift. Jeg hadde blåbær som var godt modne, istedenfor å kaste dem laget jeg «syltetøy» av dem med kanel og sukringold. Smaker nydelig- og masse antioksidanter som beskytter cellene våre!

By Lisette

EN NY START!

20. september 2015

Egenpleie / Helse / Samarbeid

IMG_3421IMG_3422IMG_3431IMG_3429IMG_3432IMG_3424

I sist uke var jeg så heldig å delta på foredraget til Berit Nordstrand i mitt samarbeid med Eureka kiropraktikk Stavanger.  Under foredraget satt 400 nysgjerrige deltakere i salen, Berit selv beskriver seg som livsnyter, istedenfor å tenke dietter når man skal legge om kostholdet sitt. Jeg liker klangen av ordet, «livsnyter» fordi livet handler om å nyte. Personlig har jeg alle bøkene til Berit Nordstrand, og jeg bruker dem daglig. Maten er laget fra bunnen, og er av rene råvarer.

Jeg gleder med veldig til kurset «En ny start» mandag 28.september i Stavanger, dere skal få følge reisen min ukentlig på bloggen der jeg gir dere tips og info fra kurset mitt. Bor du i  Sandnes?  Det arrangeres samme kurs hos Eureka Kiropraktikk Sandnes, den 1.oktober. Trykk HER for å booke deg på et av kursene.

En ny start er en metode der du lærer trinn for trinn enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg å nå dine mål.

Kurset går over 12 uker – 6 kvelder med inspirerende foredrag og personlig oppfølging av sertifiserte terapeuter. Online coaching for veiledning og motivasjon. Boken En ny start inngår som kursmateriell.

Helsesjekk, før og etter, kan du få hos oss på Eureka Kiropraktikk Stavanger.

Ønsker du å vinne 2 bøker av Berit Nordstrand, trykk HER.

By Lisette