Månedlige arkiver: september 2014

H ø S t

29. september 2014

Høst

 Tror det er første gang på flere år der jeg kjenner at det er greit med høst. Jeg har aldri personlig vært glad i høsten. Noe er relatert til mye regn og mørke ettermiddager. Har til og med kjent på interiørlysten og kreative tanker ift hjemmet. Jeg har lyst til å prøve fargen «berry» fra Tine K home mot sorte detaljer i vinter. Tror det vil ble lekkert- slik jeg har sett der for meg i hodet.
 
 
Takk for du titter innom meg
 
// Pleddet er fra Gliiz //
 
Lisette
 

ApresHouse

16. september 2014

Egenpleie / Interiør

Jeg har prøvd mye og sett mye, men ingenting kan måle seg opp med APRESHOUSE i Stavanger. Deres særegne stil og ekstra service- frister til nytt besøk om igjen og om igjen.
 
Prisene ligger på gjennomsnittet vil jeg si, og ALLE er velkomne!
 
Trykk HER for booking.
 
 
 
Lisette
 
 

GIVEAWAY HER PÅ BLOGGEN

15. september 2014

Body Wraps / Giveaway / It Works

Mine personlige resultater før og etter 7 wraps
Min personlige resultater etter 10 wraps
Jeg lodder ut en pakke med It works! body wraps når jeg har passert 500 likes på Facebook. Vil du være med i trekningen? Da liker du siden min på FB HER, og komenterer under her når det er gjort eller på FB. Premiens verdi: 1000,-
 
Hva er BODY WRAPS? Helt nytt i Norge. It works er et solid firma i Florida, og har eksistert siden 2001. Body wrap er et urtebasert klede som er basert på 12 forskjellige urter som bryter ned fettceller ved hjelp av LIPOLYSE. Den former, toner og strammer problemområder som er vanskelig å trene bort. Kan brukes på ulike problemområder som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Er SUPER mot cellulitter også. Body wrappen og ALLE It works produktene er ØKOLOGISKE og PARABENFRIE.
 
Mer info om wrap og forhandler muligheter: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no
 
 
 

ROSE

11. september 2014

Blomster og planter / Farger / Inspirasjon / Interiør

Blir litt lang tid mellom hvert blogginnlegg, og jeg har ikke sluttet om noen tror det. Interiør er PASSION, og det er det fortsatt. Har hatt høye besøksstatistikker til tross for lite kommentarer *smiler
 
I dag bjuder jeg på litt sarte farger med en dæsj rosa og hvitt. Takk for du besøket nettopp Lisettes perler.
 
 
Lisette

ESTETISKE STUDIO

6. september 2014

Egenpleie

Merket på vippeextension som blir brukt:
Jeg har lagt vipper i over 1,5 år, men har byttet vippestudio til ESTETISKE STUDIO som hører til på Madla Amfi i 4 etg. Ada og Evelina jobber sammen og har ulike behandlinger i sitt studio. Vippeextension, permanent tattoering av bryn, lepper og eyeliner. Fotpleie, neglepleie, woxing og ansiktsbehandlinger. Lokalet er lyst og pent, og hennes utførelse er PERFEKSJON til fingerspissene. Si gjerne at du har hørt om Estetiske studio via bloggen min.

Vil du booke tid? Kontakt Ada og Evelina på mobilnummmer: 96861949

 
Besøk FB siden til ESTETISKE STUDIO HER.
 
Ukas anbefaling er ADA. 
 
 
Lisette