Månedlige arkiver: september 2012

Sanselig rått…

30. september 2012

Bloggtreff / Interiørmesse

Som noen av dere vet er jeg i Bergen på bolig og interiørmessen, her har jeg somsagt tidligere sittet i bloggeria sammen med Silje. Her har vi liveblogget på storskjerm, og viset alle på messen gangen i hvordan vi bloggere blogger. NIB jentene skal kåre messens beste innlegg i løpet av helgen, og det er jo utrolig spennende. 

Da jeg tittet innom alle standene på messen var det mye forskjellig for hver en smak, men en stand var høydepunktet for meg. Selveste stylisten Kirsten Visdal fra boken Naturligvis stod der. Vi pratet om årets trender, og jeg spurte henne hva vi kunne forvente oss i år. Og på det svarte Visdal: brente farger, treverk i forskjellige materialer og farger, kobber, terrakotta er nøkkelord for hva som gjenspeiler interiøret nå. Metaller som kobber og messing sammen med brente toner fra afrikansk kultur er spennende sammen. 

Kirsten Visdal er en stoooor inspirasjonskilde for meg, så utrolig raus med service og kunnskap…

Utrolig kule grytekluter fra Lisbeth Nilsson…

Hva med en lampe i lys finer?

Hverdagsglam i sofaen…

Sculls er enda hot…?

Enkle kryssfiner plater i standen til Kirsten Visdal…så enkelt og fint, og ikke minst billig materialbruk…

På messen kunne du også kjøpe loppis, kule teak kommoden…var dessverre litt sen…SOLGT!

Industri lampe…cool?


I dag går reisen hjem etter en helg meg latter og bøttevis av inspirasjon til videre blogging…

Lisette

Vinner av giveaway…

25. september 2012

Giveaway / Olivias hus

Den heldige vinneren av Giveaway i samarbeid med Olivias Hus er:
 
Livets små øyeblikk, gratulerer og så gøy du vant teppet og sjokoloaden. Send meg på mail adressen min så sender jeg så fort jeg kan.

Jeg trakk vinneren på den gamle måten, med papir…(gosh for en jobb). Neste gang må jeg lære med en annen metode for det var mange som deltok på denne giveawayen. Supert var det!

 

1 års dag…

24. september 2012

Blogg

I september i fjor startet jeg med blogging for første gang, det begynte med at vi kjøpte ny mac og speilreflex…og jeg leste mange andre blogger. En av de første jeg leste var NIB sine sider, og der i blant Marhtas lille boble og Elisabeth Heier. Så tenkte jeg, hvorfor ikke…jeg hadde jo en interiørspire inni meg, og den har bare vokst i takt med bloggingen. Jeg vil si at blogglandia har gitt meg utrolig mye, jeg har blitt kjent med mange hyggelige og inspirerende mennesker først og fremst. Og jeg har utviklet meg som menneske og blitt enda mer interiør frelst. For meg at bloggingen vært et fristed, der kun jeg og bildene smelter sammen til et innlegg, og de hyggelige komentarene og følgerene har vært det mest positive drivkraften til og fortsette. 
 
 
 
Jeg blir inspirert av jordfarger, sort og hvite detaljer, men er også glad i farger. Ulike materialer er favoritten, det gir et unikt uttrykk.
Jeg henter inspirasjon fra bloggen Helt enkelt og Concept by Anna, pluss mange andre lokale bloggere. Men blir fasinert av material bruken og fotograferingen til disse to svenskene.
 
Love blogging…
Jeg elsker stilen til designet til Tine K Home…
 
 
Føtter er gøy…
 
 
I løpet av året mitt som blogger har jeg møtt på endel skeptikere, der mange ikke forstår hvordan jeg får tid til dette. Og hvorfor jeg gidder og bruke energi på det, siden alle bloggere er like. Men slik er det med fashion også, moter og trender gir jo likhet. Men for meg så er det og sette sammen interiøret om det er kjente merker eller mindre kjente nøkkelen til sitt egen stil. Jeg håper jeg har noe i min blogging som gjenspeiler Lisettes perler, for det er målet. Men nå har jeg bare blogget 1 år, og jeg vil TAKKE DEG, nettopp DEG for at du leser bloggen min.
 
Hurra hurra….
 
Lisette
 
★   ★   ★  
 
 

Nedtelling…

23. september 2012

Interiørmesse

Ikke mange dagene så drar jeg og mange andre bloggere til Bergen på Bolig og Interiørmessen. Som jeg gleder meg til en helg bare med gøy og nye bekjentskaper. Men har litt sommerfugler også, da det er nytt og spennende også. Jeg og Silje skal dele rom, så det blir skoy. Blir nok mye jabbing og lite søvn kan jeg tenke meg. Jeg er så heldig at jeg ble spurt og sitte sammen med en gjeng med kjente bloggere i bloggeriet. Der skal vi sitte i en turnus ordning og lage blogginnlegg. Mer vet jeg ikke, men blir gøy og treffe dere alle som skal dit.
 
 
 
Tenk at «lille meg» skal sitte sammen med denne buketten av flotte bloggere. Veldig stas og oppløftende det skal sies. Fikk sjokk da jeg kom hjem fra Mallorca og så denne, hadde ingen anelse at det var sånn. Trodde vi var mange titalls bloggere. 
 
Og må få takke NIB for at jeg var i galleriet på utfordringen Inviter. Kanon stas.
 
Energi klem fre Lisette

★   ★   ★  

Ferieuke…

22. september 2012

Familie / Reise

I går kom vi hjem etter en uke i Mallora(Alcudia). Vi var heldig med været nesten hele uken, og det gjorde godt med varme solstråler mot huden og kvalitetstid sammen med mann og unger. Ungene storkoste seg i basseng og sjø. Fint hotell og superpraktisk plass med små barn, vi hadde leilighet i 1.etg. Genialt med vogn og søvnrutiner, da mammaen kunne slikke sol utenfor når lille mann hadde hvilen sin.
 
Instabilder fra min iphone…
 
Sea Club Alcudia… og nede ved sjøen
 
Utrolig hva folk får til med sand, kunst!
 
 
Almost by night…
 
 
 
Gamle byen i Alcudia, mange sjarmerende plasser…
Lille Amadeus …
 
 
Nydelig utsikt…
 
 
Ferdinand hos mamma…
 
 
Hva med rosa murhus og grønne detaljer?
 
Disse kortene ble med meg hjem, love them…kule?
 
Alle Bilder er tatt med iphone.
 
 
Her fikk dere en bit av reisen, deilig med en slik uke nå som høsten er her. Har fortstått på naboer at det har regnet mye her hjemme. 
 
Og forresten tusen takk for så fine komentarer på forrige innlegg, han er min skjønning;)
 
Nå nærmer giveawayen seg slutt, du kan melde deg på HER.
 

Uttrykk…

13. september 2012

Ukategorisert

Mange ganger når ungene spiser eller er i en situasjon jeg beundrer dem prøver jeg og dra fram kamera. Et slikt øyeblikk fant jeg her. Ferdinand her nybadet og spiser kvelds. Uttrykket i øynene hans er så fredelig og bekymringsfritt det synes jeg er så nydelig hos barn.

Godt vi snart beveger oss bort fra støvler…

Ha en fin høstdag hvor en du befinner deg i landet!

Takk for at nettopp du titter innom bloggen.

Lisette
★   ★   ★  

Personality…

12. september 2012

Inspirasjon / Interiør / Print

Er det et ord jeg liker så er det dette…Jeg må innrømme at jeg elsker og treffe ulike mennesker og bli kjent med deres ulike personligheter. Vi mennesker er så komplekse og sitte inne med ulike livserfaringer som er med på og forme oss akkurat som vi er. Innrømmer at jeg er svak for personligheter med dybde og mystikk, særlig hos det motsatte kjønn, hihi…så derfor var dette enkle printet fra Ylva Skarp helt naturlig hjemme hos oss. 
 
Personality…
I kveld er det en nattevakt som venter meg, så er det siste rest med ferie. Som jeg gleder meg, for i skrivende stund regner det her på vestlandet, igjen. 
 
Printet er kjøpt hos Hviit, super rask levering. I like…
 
 
Lisette 
 
★   ★   ★   ★   ★   
 

Impuls…

10. september 2012

Blomster og planter / Interiør / Reise / Tine K

Nå er det ikke mange dagene til tur til Mallorca venter familien på fire…gubba så jeg gleder meg. Min kjære har vært borte fra oss i ukesvis, så nå fant vi ut at vi måtte unne oss en reise. Og ikke særlig dyrt var det hell. Du kan gjøre noen kupp nå om dere kan reise…vi skal til Alcudia. Der har vi vært før, og passer supert for barnefamilier, og ikke minst, men like viktig kort reisetid. For mine aktive gutter er det essensielt. Noen tips til og få en på 1,5 år til og sitte i ro? blir svett av bare tanken, men 3 timer skal vi holde ut. Noen høstlige bilder vil jeg dele med fine fine ting fra HAY og postkort fra Ylva Skarp, og nyeste  puten i putefamilien fra Tine K.
 
Vakreste store vinrøde Georginer…
 
 
Vakreste print far Ylva Skarp, kjøpt hos Hviit…
Farger som appelerer til meg nå…
 
 
Ikke mange some hadde slike inne i butikken nå…
 
men så fant jeg dem til slutt
 
 
 
 
Jada, dere vil nok høre litt fra meg uansett…følg meg gjerne på Instagram om du vil se flere hverdagsøyeblikk.
 
Lisette
 
★   ★