Månedlige arkiver: september 2011

Chabby chick er ut…?

Inspirasjon

By Nord høst/vinter kolleksjon

 
Så på God morgen Norge i morges, og de hadde reportasje om høstens Interiør trend, og danske By Nord tar visst helt av….når jeg studerer dyreprintene som By Nord slo igjennom med så liker jeg det faktiskt mer og mer… Danskene har nok en gang fått det til. Tror neppe at jeg får inn en pute med sau i stuen, men på barnerommet passer det utmerket for min del. Interiør konsulenten fastslo at Chabby chick var ut….og godt er det! Ha en riktig god helg til alle lesere!

Klem fra Lisette

 

 

    

God morgen, Norge…

Mat og kos / Tanker

Hva er vell ikke bedre en strålende solskinn, en croissant og moccalatte til frokost. Kanskje ikke det du kaller en sunn frokost, men er ikke ofte jeg spiser croissant heller. Kunne ikke gå forbi disken etter jeg hadde levert Ferdinand i barnehagen. I dag har jeg bestemt meg for å slappe av hele dagen hjemme, lovet meg selv at denne permisjonen skulle jeg ta det med ro, og har vell ikke helt klart dette. Men er jo ikke for sent enda, jeg elsker og være hjemme faktiskt. Jeg trives godt i eget selskap, heldigvis fordet…og i morge får jeg 2 venninner på lunsj med deres babyer- Livet er ikke verst, dere! 

Klem fra Lisette
 
 
 

Natur hjem i stua….

28. september 2011

Interiør

Kongler skaper høststemning i hjemmet
Kule blyanter kjøpt på secrets i Sandnes, kule eller???
Naturelementer myker opp ellers et stramt interiør…

Ny Tine-K skål, fin eller?
Litt skummel vodoo mann fra Housedoctor, og planten får jeg ikke nok av…
 
 

Wishes…

27. september 2011

Ønsker

Missoni sengtøy, elsker mønsteret og fargene, dessverre altfor dyrt for min lommebok:)

 

Geneva anlegg, Love it!!!

 

Tine K lampe ( en til…..) 
Panton stol på kontoret, denne elsker jeg!!!

 
 

Krakk, elsker natur elementer i stua
Kitchen Aid, er ufattelig dyr i mine øyne…

 

Eames stol er på ønskelisten i stua med en deilig pute/skinnfelle

Jielde lampe til kontoret vårt, hos oss er det enda ikke møblert ferdig:=)

Ønsker har vi mange av, og jeg er ingen unntak..det hadde vært utrolig kjedelig om jeg hadde alt ovenfor på en gang. Og tar nok år før jeg har alle tingene, men det gjør ingenting:) 
   

Sov godt…

Familie / Tanker

Dette er ei bok jeg har lest opp og ned i mente med første mann…og måtte lese litt igjen nå, mann glemmer fort. Veldig god bok om en skulle trenge litt søvnråd. Å få barn er stort, og mangel på søvn blir en mangelvare noen år framover, og sånn er det. Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel er et ordtak jeg hører mange mammaer sier:) Mye sant i det, eller?