Månedlige arkiver: august 2014

Distributører WANTED

26. august 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Som noen av dere sikkert har fått med dere er jeg distributør av It works! Norge. Produktet har bare vært i Norge i 3 mnd, og jeg trenger flere dyktige med på laget mitt. Jeg har personlig hatt superbra resultater av Body wrappen, nedenfor ser du et bilde av meg og min kollega Rita Arntzen. Bildet er av meg etter 9 wraps. It works body wraps er et urtebasert klede man legger på problemområder som magen, hals, sete, armer, lår og legger som bryter ned fettceller i noe som heter LIPOLYSE. Urtekledet er dekket med 11 forskjellige urter som gjør at man strammer opp løs hud og det forbedrer oppståtte cellulitter. Mer info finner du på siden min på facebook, trykk HER.
 
 
Er du klar for å legge ned intensivt arbeid i noen måneder for så å tjene mer enn du før har gjort? Ja det er virkelig sant.. «Sky is the limit!!» Vi har produkter som «alle vil ha», som har fantastiske resultater, det er ingen risiko og du blir med nesten fra starten! 
Dette er i ferd med å ta helt av!!
Alle vil gjerne ha litt drahjelp til et sunnere liv og dette er en enkel og virkningsfull måte. IT WORKS! 
Å bli en distributør i It Works! er enkelt. Gå til www.lisettechristine.myitworks.com og klikk på «Bli med». Startpakken koster 108$ + frakt/gebyr, (Underkant av 1000,-), og inneholder en pakke wrap pluss mye materiell, alt du trenger for å gå i gang!
Når du blir med så får du din egen nett-side/butikk som er gratis for de første 30 dagene, deretter $ 25 per måned. Du må også sette opp din første autoship for 80bv (bonus volum) eller mer for å være kommisjon kvalifisert. Viktig!
Det er mange forskjellige måter du kan tjene på i It Works!:
~ Rask Start Bonuser
~ «Bil» bonuser
~ Homeparties
~ Messer/expos
~ Salonger/Spa eiere/små butikker
~ Dele ut brosjyrer/»blitzing»
og mer …
Som distributør du får engros priser på alle bestillinger, pluss for hver 2 lojale kunder som du registrerer deg får du en wrap belønning og du kan bruke de til å kjøpe en boks med 4 bodywraps til redusert pris!
Så snart du er registrert så blir du invitert til vår lukkede Team-gruppe hvor du får hjelp og støtte av alle i gruppa, din nettbutikk er åpen og du kan straks gå igang med å opprette Facebook-side, Instagram osv. Blir du med?
Send meg en mld. med noen ord om deg selv og hva som er dine mål. Jeg vil gjerne hjelpe deg!
 Kontakt: lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikke for bestilling av produkter: www.lisettechristine.myitworks. com
Meg før og etter med 9 body wraps! Sier du at dette ikke virker? It works!

SkoNå

25. august 2014

Klær og mote / Sko

Helgen er overstått, og jeg hadde litt loppis av gamle skatter via instgram. To par sko ble solgt og flere putetrekk. Når noe nytt skal inn, så må noe gammelt gå. Der har jeg virkelig blitt flink.
 
Mitt nyeste kjøp er fra favoritt skobutikken SkoNÅ på randaberg og Kvadrat kjøpesenter. Disse er fra the last conspiracy- råe! Denne modellen finnes i nettbutikken, og de sender FRAKTFRITT over hele landet! Det er service det. SkoNå selger klær,skjerf, vesker og smykker/ringer i tillegg. Besøk nettbutikken, HER. Du finner også SkoNå på IG under skonaa. Trykk HER for å besøke FB siden dems.
 
Ha en fin kveld!
 
 
Lisette

Dynamisk og en indre ro

19. august 2014

Gliiz / Interiør / Tanker

Livet er dynamisk, slik er det hjemme hos oss også. Jeg har blitt flinkere å nyte hva vi har hjemme, og sette pris på det. Interiøret trenger ikke stadig å være i forandring lenger. Det har tatt meg noen år kan du tro, en rastløs sjel fant plutselig roen. Yoga og karrierebytte er to store faktorer som har skapt en indre harmoni. Da blir plutselig ikke nye puter og skap så viktig lenger. Jeg sier ikke at det ikke skjer lenger, men det går lengre tid mellom hver kjøp nå. Men et nytt pledd derimot kunne jeg ikke stå imot. Naboen kjøpte det gamle teppet via IG, og GLIIZ nettbutikk hadde det perfekte pleddet fra Design By. Denne nettbutikken har flere god biter, så trykk på linken og se. Mer bilder får dere i løpet av uken med pleddet på.
 
 
Ha en vakker kveld!
 
 
Lisette

It works!

13. august 2014

Body Wraps / It Works

Som sykepleier og treningsinstruktør så er jeg overrasket over produktene til It works! Var en superskeptiker før jeg startet opp med body wrapsene, men bildene lyver ikke og de er av MEG!
It works! body wraps er et urtebasert klede(parabenfri) du legger over problemområder som mage, lår, hals, legger, armer og sete. Wraps er supre for cellulitter også.Body Wraps aktiverer en rekke prosesser som gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett.

Den første prosessen kalles lymfedrenasje. Denne prosessen er også kjent innen spesielle massasjeteknikker. Det som skjer er at lymfedrenasjeprosessen, initierer væske (lymfe) i fettcellene, slik at fettcellene kan bevege seg fritt og transporterer dine fettsyrer og giftstoffer ut av kroppen din som avfall. Disse væskene inneholder giftstoffer og urenheter som kroppen har lagret fra bearbeidet mat vi spiser og fra luften vi puster. Det å miste disse væskene, gjør at du mister centimeter umiddelbart. 

Den andre prosessen kalles lipolyse. Dette er den største prosessen som settes i gang av Body Wraps. De fleste urtekurer og innpakninger som du finner på markedet og på internett, har ikke evnen til å stimulere lipolyse. Kjennetegnet med liplyse er ekte vekttap – og skjer bare med dette patenterte Body Wraps produktet. Lipolyse er nedbryting av fett som er lagret i fettcellene! Ved å bryte ned dette fettet, stimulere til lymfedrenasje og økt sirkulasjon, blir fettsyrer ført ut av kroppen din som avfall.

Den tredje prosessen kalles mikrosirkulasjonen. Dette er i utgangspunktet blodstrøm gjennom de minste kapillærene. Den aktive tilstanden i denne prosessen er avgjørende for vekttapet som Body Wraps bidrar til. Mikrosirkulasjonsprosessen gjør det mulig å gå ned i vekt. Fettcellene blir oppslukt  av kapillærer i blodet. For  at dine fettceller skal klare å avvise de riktige avfall og giftstoffer fra kroppen din,  så må kapillærene bli stimulert til å sirkulere blodet på riktig måte.

Hvis du er ute etter ekte slankende body wraps, vil jeg anbefale: It Works! Body Wraps.


Bildet nedenfor er meg før jeg startet opp med behandlingen og etter 7 wraps. Jeg er fortsatt i gang med wrapping.

Her har jeg på den deilige «Demi Moore» ansiktswrappen som gir ny glød til huden med sine botaniske ingredienser. Den retter også ut fine linjer. Samme pris som body wraps pr.pakke finnes det 4 ansikts wraps.
Vårt lojalekundeprogram gir deg over 40% rabatt pr.produkt om du binder deg i 3 mnd til å motta produkter fra It works! Du har ditt eget brukernavn og passord, og kan forandre pakkene dine underveis.
Her har kunden brukt 12 wraps for innsiden av lår.
Dette bildet er av min kunde etter bare 4 wraps på magen!
Har lovet dere som følger meg at denne bloggen ikke skal brukes til for mye It works! innlegg, men jeg blir Sååååååå ENGASJERT over produktene at jeg må vise dere noe som kan hjelpe deg å stramme opp «den magen» og «de lårene». Body wraps er IKKE et slankemiddel, men et SUPPLEMENT til godt/variert kosthold og bevegelse. ca 80% er kosthold og 20% trening, og det er en tankevekker. Resultatene er varige, men fettceller kan reversere seg om man spiser usunt og inaktivitet.
 
Kontakt meg gjerne på mail for mer info: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Vil du registrere deg som distributør trenger jeg deg på mitt TEAM!!! Jeg hjelper deg i gang og på veien. Jobber selv deltid som distributør, og stortrives i jobben. Body wraps hjelper deg til å leve sunt, og man får ikke lyst å ha hånden i chipsskåla når man wrapper- enkelt og greit! Ta kontakt om du vil tjene litt ekstra ved siden av den daglige jobben din. It works! er helt nytt på markedet, og ALLE vil ha det!
 
Vil du handle og registrer deg som lojal kunde?
 
www.lisettechristine.myitworks. com (skriv nettadressen sammenhengende)
 
 
Lisette

3 år som interiørblogger

12. august 2014

Blogg / Giveaway / Interiør

Det er jammen meg godt 3 år allerede siden denne bloggen ble til! Årene går altfor fort. Om jeg skal ta et tilbakeblikk, så angrer jeg ikke et sekund på at jeg gjorde det. Husker at mange himlet med øynene da jeg sa at jeg hadde begynt å blogge, men guri hvor mange dører det har åpnet seg for meg siden den gang. Min kreative side(som jeg ikke trodde jeg hadde) har fått utløp, mange spennede bekjentskaper og samarbeidspartnere på veien. Fotogleden og redigering interessen er større en noen gang. Blogging er GØY!
 
Jeg vil dele ut en GRATIS FACIAL WRAP fra IT WORKS! som jeg er distributør av. Denne ansiktsmasken er bare helt FANTASTISK. Huden får en ny glød, masse fukt og den retter ut fine linjer. Paraben fri og økologisk- NYDELIG. Vil du se et bilde av meg og wrappen finner du det på FBsiden min.
 
Trekker ut en vinner på torsdag.
 
Lik siden min på FB og skriv under komentarfeltet om du har lyst på en slik i posten. Trykk HER.
 
 
Lisette

N E W S

9. august 2014

Klær og mote

Da er ferien over for denne gang! Jobb venter meg på mandag, og jeg gleder meg- FAKTISK. Nye høstklær fra by TiMo fra Mathildes Verden. Blanding av alpaca og ull. Nytt skjerf fra Nü alt i samme farge latte melange.

Neste helg reiser jeg til Lillehammer for en samling av alle distributører av It works Norge. Vil du besøke min egen facebook side trykk HER. Mer info kommer på bloggen. 


Lisette