Månedlige arkiver: august 2013

Grønne vekster og forandringer

30. august 2013

Ukategorisert

Den lokale blomsterbutikken som er 5 min i fra oss, hadde denne kule planten. Den måtte bli med oss hjem, og den stortrives sammen med den sorte puten fra Tine K, kjøpt hos Designstjerner. Elsker sort om dagen…det er en fin kontrast mot det hvite gulvet synes jeg. Og kan kombineres med andre farger lett.


Ellers har det skjedd så utrolig mye de siste ukene på hjemmebanen. Ny jobb fikk jeg for en uke siden…dette er utrolig spennende jobb og jeg beveger meg imot et nytt kapittel. Det kjennes deilig og forløsende, og tror dette vil passe familieforholdene såååå mye bedre. For dem som har følgt bloggen en stund vet jeg jobber 50% natt som sykepleier. Men det ble rett og slett for tøft…og kroppen ble sliten. Jeg har nå fått en jobb som miljøterapaut på en barneskole, som er 5 min gå avstand fra huset vårt. JAAAAA, det er fantastisk! Men på samme måten blir «luksusvanene» med og ha mye fri borte også. Men det tror jeg er bare positivt, da rutiner er viktig for meg. Tror hodet mitt har godt av og tenke litt annet en husarbeid, barn og interiør. Min mann jobber også offshore, så travelt vil det bli. Men jeg ser noe positivt ut i horisonten…

Da ønsker jeg dere alle en fin helg! Takker for at dere besøker meg, og legger igjen spor.

P.S. Et bloggteknisk spm? Jeg lurer på om noen vet hvordan jeg endrer fargen på topicfeltet på innlegget. Der det står «grønne vekster og forandringer? Hos meg viser det nemlig blått. Ser dere det samme?


Lisette


Ny sofa

28. august 2013

Ukategorisert

Da har vi omsider fått orden på stuen nede etter vi malte gulvet.   Min samarbeidspartner Mathildes Verden bestilte sofa/puff til oss uten trekk, da jeg hadde dette nyinnkjøpt fra Designstjerner


Mathildes Verden kan faktisk bestille møbler om noen av dere lesere er interessert. Dem fører Tine K home, og har et bredt sortiment. I mine øyne er Tine K sofaen NYDELIG, den er komfortabel og sitte i, og en får plass til maaaase puter da den er nesten 3 meter lang. Gleder meg til og nyte høsten i ny stue, og angrer ikke på de hvitmalte gulvene. Vi er forelsket begge to i det ♡.


Du kan skimte litt av puffen, men vil vise dere mer ved et senere blogginnlegg. Stuen nede har vi innredet med sorthvite puter, gult og rust. Og masse treverk for og skape en varm og lun stue mot alt det hvite. Jeg er enda i tvil om jeg skal inn med stueteppe. Enda er gulvet tomt, men ser kanskje for meg et sort rye av et eller annet slag.
Høstjakke og Milla Interiør

27. august 2013

Ukategorisert

Noen Kristiansand turer blir det i løpet av året, og da stopper jeg alltid innom Milla Interiør. Superfin butikk som selger interiør og dameklær. Dem fører alle merker jeg liker som Tine K Home, ByNord og Missoni osv. En av mine klesfavoritter er 2ND DAY/ Birger & Mikkelsen. Denne jakken sendte snille Beathe fra Milla Interiør til meg, den passet perfekt. Den har skinnarmer som gjør jakken elegant og røff på samme tiden. Min høstfavoritt denne høsten. Skal brukes til fint og hverdag.
Milla interiør finnes på FB og IG under Millainterior. Trykk på link. 

Ellers i løpet av uken kommer innlegg om ny sofa og stuen nede.

Lisette

Høstnytt i gardroben

17. august 2013

Ukategorisert

Ungene har startet et nytt barnehageår, og trengte ulike klesplagg og yttertøy. Valget ble høstdresser fra danske Molo, kjøpt hos Sam & Sofie. Nye støvler fra Bisgaard og regntøy fra ticket to heaven(veldig god erfaring med dette merket). Nettbutikken Sam & Sofie  har et bredt utvalg av de fineste merkene, absolutt verdt et besøk hos nettbutikken. Bildene er tatt med iphone, derfor ikke den beste kvaliteten.
Ungene fikk like høstdresser, synes disse var kule. Ungene elsket dem, og er kjempe krye. Bildene taler for seg… Regntøyet har fleece inni seg som kan tas ut på varmere dager. Genialt da regntøy kan fort ble kaldt og klamt. Prisen var i grunnen ganske fin synes jeg også. Trykk HER for og besøke Sam & Sofie.


Lisette


Symboler

15. august 2013

Ukategorisert

Blomster gjør meg glad, og bruker det aktivt i interiøret. Men kan fort bli dyrt om det skal alltid stå ferske blomster på bordet…heldigvis er grønne planter tingen nå! Men jeg bytter litt på det…for som jeg sier så gjør blomster noe med meg. En blomst skal symbolisere mye for meg, det kan illustrere håp og gi jording i hjemmet. Fargen på blomsten kan sette meg i ulike sinnstemninger, jeg blir tankefull og takknemlig. Høres kanskje dypt ut, men det er meg i et nøtteskall. Hva tenker du om blomser? Er det bare en kvist med farge på? Eller gjør det noe med deg…
Denne hagehortensiaen har fått plass ute, så jeg har ikke mistet håpet på noen varme august dager til. Når skolene starter begynner ofte go´været. Vi kan jo håpe. 


LisetteSORTE DETALJER

13. august 2013

Ukategorisert

Jeg har begynt og tiltrekke meg sorte detaljer sammen med brente farger og gult…hadde aldri trodd at disse var farger som kom innen forbi disse fire vegger. For mange år siden hadde jeg valgt pastellfarger som trygge rolige farger i interiør. Ettersom vi ellers har en hvit base, så gjør det ingenting med litt mørke details.

Mener jeg leste i et interiørblad at runde tepper har en forstørrende effekt. Så der har du et lite dagens tips. Dette teppet er fra Tine k home.

Lisette

Botanikk og Mathildes Verden

10. august 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at grønne planter er nostalgi for meg…min mor hadde grønne planter over alt da jeg vokste opp. Og jeg husker hun sa at det renser luften med grønne vekster i hus. August er siste sommermåned, og vi har fortsatt ikke flyttet ned i første etg etter vi malte gulvet. Det har herdet en god uke nå, vi trør på det osv. Men møbler er enda ikke plass ordentlig. Noen høstnyheter fra Mathildes verden har kommet i posten. Tusen takk Rune og Ruth for nydelig service. Nytt teppe fra Housedoctor, kinesiske vintage pensler,lassi glass og housedoctor kuler med bokstaver er kjøpt hos Mathildes Verden. Dem sender kjapt, men har ikke nettbutikk. Sjekk bloggen HER.

Ellers har jeg noen tanker om blogg «livet» fortsatt lever etter IG har tatt over med storm? Jeg vil så gjerne fortsette med bloggen…og bildene blir uansett ikke så fine som med speilreflex. Så bloggdamer, jeg setter pris på litt mer respons fra dere. Men IG er en morsom måte og lage et bilde kjapt uten for mye stress. Så jeg har full forståelse for at komentarer er varierende på bloggen, og jeg er ikke flink lenger selv til og komentere hos andre. Men om dere virkelig liker bloggen her, så fortsetter jeg- med glede! 


Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin fin helg 


Lisette

Endelig lys

9. august 2013

Ukategorisert

Trapper har vi nok av i huset vårt…og lys opp trappene har jeg savnet de siste 6 årene vi har bodd her. Endelig fikk mannen montert Tine k lampen som er kjøpt hos Designstjerner. Trykk HER for og besøke nettbutikken. 

Nye Havaianas kom også i posten sammen med høstklær til ungene fra Sam & Sofie. 
Ønsker dere alle en fin helg

Lisette