Månedlige arkiver: juli 2015

Min lille oase

27. juli 2015

Olivias hus / Stue / Tine K

 

Oppe i stuen vår i 2 etg finnes det flere velux vinduer og et hjørne vindu. Det slippes altså rikelig med lys inn, men er et «kaldt rom» som trenger myke effekter og tekstiler. Jeg har prøvd med flere fargeskalaer, og heller alltid mot duse farger her oppe. Da vi var i Kristiansand for noen dager siden, besøkte jeg Olivias hus. Der kjøpte jeg med meg et nytt pledd og pute fra Tine K home. Fargen heter lilac, men jeg synes den virker litt gammelrosa i nyansen. Perfekt sammen med Christina Lundsteen puten min.

Andre etasje er min lille oase med tine k og bambus som elementer. Da jeg hadde besøk av Tone Kroken i vår, var hun forelsket i denne stuen. «Her kan du nyte roen sa hun». Og hun har et poeng, bare så synd at den ikke blir brukt-enda. Kanskje etter ny pute og pledd så frister det.

By Lisette

Kristiansand tur og shopping

25. juli 2015

Interiør / Klær og mote / Olivias hus

 

Da var vi hjemme etter en kjempe fin tur i Kristiansand. Der har vi besøkt familie og vært i dyreparken med ungene. Veldig stas! Jeg og samboer fikk også litt alenetid i sentrum, da måtte jeg besøke favorittbutikken, Olivias Hus. Ny høstgenser fra Second female og skjørt med blonder fra Line of Oslo ble med meg hjem. Jeg har lenge sett etter en høyhalset genser, og høstklærene har begynt og fylles i butikken. Knall mye fint! Olivias hus sender med postoppkrav.

Skoene er fra Yvonne Koné, kjøpt i samme butikk. Føles som tøfler på foten.

Litt interiør ble med meg hjem også, stay tuned!

By Lisette

SELFIE og nytt hår

13. juli 2015

Inspirasjon / Interiør / Klær og mote / Selfie

I dag har jeg vært hos frisøren i flere timer, jeg har bleket håret med olaplex. Håret er er blitt mer brunt i fargen( synes selv det er litt rødlig), men går nok ikke mange månedene før jeg er mørk igjen. Trives best mørk, men forandring fryder- ikke sant?!

Jeg har lenge sett etter en trenchcoat…det er en klassiker som alle må ha i klesskapet sitt. Jeg oppdaget at butikken SELFIE hadde fått inn en nydelig jakke fra Filippa K. Nemlig Ina coat i fargen walnut. Jakken hadde akkurat det snittet jeg hadde sett etter, og er en jakke jeg vil sette stor pris på. Selfie sender fraktfritt om du ønsker en tilsendt. Trykk HER for å komme i kontakt med SELFIE. Den hvite Filippa K skjorten er fra SELFIE den også. Min favorittbutikk i Stavanger. Super service!

By Lisette

 

Min oase

10. juli 2015

Blomster og planter / Selvåg gartneri / Tine K / Uterom

Plommetret i full blomst, og hvite blomster i krukker.

 

Min første peon i bedet- plantet i år! Takk, Selvåg Gartneri for fabelaktige blomster!

 

Det beste været for fotografering er overskyet, og null sol. Når ungene var lagt i kveld, så fikk jeg lysten over meg til å ta noen bilder. Jeg har forandret litt i krukkene, og har hvitt og grønt som helthet i hagen. Jeg ble riktig fornøyd over resultatet. Bambusutegruppen til Tine K Home blir finere med årene, og blir litt grålig i teksturen. Loungesofaen bruker jeg til solseng, perfekt.

Rett over påsken hadde vi en makeover i hagen, min samboer fjernet den gamle hekken slik vi kunne plante nytt. Selvåg Gartneri og jeg startet et samarbeid, og jeg er utrolig takknemlig for resultatet. På bildene ovenfor ser du:  Afrikaliljer, peoner, pampasgress og clematis. Selvåg gartneri har et enormt utvalg av blomster, planter og interiør.

By Lisette

Jane Kønig

9. juli 2015

Olivias hus / Smykker

 

Jeg er i utgangspunktet ikke et smykkemenneske, men Jane Kønig sine er bare nydelige. De er enkle i designet, og jeg måtte forevige bokstavene til barna og mannen. Nå bærer jeg dem på meg i alle anledninger.  Smykkene jeg valgte er i sterling gull, men du kan velge dem i sølv eller rose også. Olivias hus har stort utvalg, og de sender i postoppkrav. Hva synes du om de kule øredobbene? Jeg synes spesielt hornet er rått sammen med de små øredobbene fra Jane Kønig.

På vestlandet blåser det stikker og strå i dag.

By Lisette

Den perfekte genser!

8. juli 2015

Klær og mote / Run & Relax / Trening / yoga

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Et hvitt lerret gjør seg veldig flott til styling av bilder, og jeg elsker våre hvite gulv. Alle kontraster av gjenstander og møbler kommer så godt fram, og lyset i bildene trenger ingen redigering. Det tar tid å bli kjent med kamera, og de siste månedene har jeg ikke brukt redigeringsprogram til bildene mine. Innstilling på speilreflexkamera er nøkkelen, lukker og blendertiden. Jeg er 100% selvlært, og kan ikke lære i fra meg. Du trykker der og der….ville jeg svart!

Genseren du ser på bildet er noe av den fineste genseren jeg har sett og tatt i på lenge. Nydelig kvalitet, og blir en hverdagsklassiker til jeans- så vell til yogatightsen. Du finner den HER, fra Run&Relax.

By Lisette

Farger

7. juli 2015

Blomster og planter / Landes nye spire

 

Leste nettopp en interiørsak at vi skal ha mer farger i hjemmet vårt nå, og at epoken med sort og hvitt er over.  Jeg er personlig glad i farger, og da jeg kjøpte min første leilighet for 10 år siden hadde jeg masse fargespill i stuen. Det jeg husker fra leiligheten min var at jeg byttet raskt ut farger. Jeg ble veldig påvirket av dem, og kjente meg til tider stresset over de prangende fargene. Høres kanskje rart ut, men når jeg ser tilbake på tiden så trengte jeg nok en rolig base. Jeg velger en fargebase som gir ro. Gjerne duse gråtoner, sort, hvitt og aubergine(den blir hot i høst). Har sett for meg hvordan høststuen vår blir.

I går var jeg innom Randaberg sentrum en liten tur, og fikk en dragning mot disse fargene. Nydelig blomster, men er nok roligere i fargevalg her også. Men, blomstene skal få stå. Landes nye spire er absolutt min favoritt blomsterbutikk! Før måtte jeg inn til Stavanger sentrum, men ikke nå lenger.

By Lisette