Månedlige arkiver: juli 2014

Mormors minne

28. juli 2014

Familie / Interiør / Tanker

Det er to måneder siden jeg mistet min kjære mormor. En mormor med humor og en som tok seg lite høytidelig. Jeg savner latteren din, de arbeidsomme hendene som gav meg fotmassasje på besøk, vitsene dine, reisene våre, lukten av deg og mye mer. Guttene mine prater ofte om oldermoren sin som er i himmelen. De lurer rett som det er om hun ser ned på oss. Nå er det minnene vi lever på. Figuren i skapet med marmor stetten er fra mormors hjem. 

Passet ypperlig hos oss, mormor!
 
 
Lisette

Mitt eget selskap

20. juli 2014

Inspirasjon / Tanker

I dag har jeg vært for det meste av dagen i mitt eget selskap! Mine foreldre hentet ungene, og jeg fikk mange timer på solberget med havet som nærmeste nabo. LUKSUS! Jeg er så glad av at jeg ikke er avhengig av å være med noen hele tiden, jeg nyter timene og dager alene- nettopp i mitt egen selskap. Må av og til ta meg sammen, da jeg liker og omgås andre også. Men for meg er roen av og ikke prate med noen sinnsro, ingen barnehyl, ingen plikter det og gjøre ingenting fornuftig- deilig.
 
Lisette

Fargepaletten

17. juli 2014

Farger / Interiør

Framdeles grå og sort som dominerer stuen vår i fargepaletten. Er spent på om det kommer et skifte til høsten, da jeg er så glad i disse fargekombinasjonene. Er nesten litt kry av meg selv- har hatt disse putene en stund!
 
 
Lisette

Røde blommar

14. juli 2014

Blomster og planter

Første gang jeg la øynene mine på sjokoladakosmos var jeg bergtatt. Den dype rød fargen og duften av sjokolade, og flere står i knopp. Nydelig sammen med trekløvere. Hagen vår er dekket med disse fargetonene.  Bildene er tatt i dag, du senser kanskje regndråpene!
 
 
Lisette

Stilling ledig: Distributør i mitt Team

4. juli 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Jeg søker etter nye distributører i mitt team? Er du den jeg leter etter? Liker du sosiale media som FB, blogg og Instagram? Og kunne du tenkt deg din egen nettbutikk? Du kan jobbe deltid eller fulltid som distributør, og gjøre det godt. Jeg vil hjelpe deg i starten med å komme i gang. For å være distributør kreves ingen spesielle forkunskaper, men det er viktig for jobben din at du er litt aktiv på sosiale medier, men dette får du evnt. opplæring i hvis du ønsker.
Du kan starte med så lite som 1000,- for å komme igang. Da får du en startpakke som inneholder hva du trenger til å starte, samt èn pakke med bodywrap som du kan bruke på deg selv eller selge videre.
Vi anbefaler i tillegg at du kjøper inn noen ekstra produkter slik at du får prøvd disse selv så du vet hva du selger og også noen såkalte blitzing kort som du kan dele ut.
Hvordan du velger å jobbe og hvor mye er helt opp til deg. Du kan stå på stand på kjøpesentre, du kan holde hjemmepartyer, du kan holde store arrangementer, stå på messer, eller du kan velge å bare selge over nett.
Når du starter så får du også din egen nettbutikk. Denne åpnes umiddelbart etter registrering, da kan du gå inn å personlig gjøre den.
Den første mnd. driftes siden gratis men etter det så koster den 20$ i mnd., ca 125,-
Det er også viktig å sette opp en autoshipment (automatisk forsendelse) på 2 pakker wrap i mnd. Det er for å være kvalifisert for å være distributør og til å motta bonuser etc. Vi har en bonus gående nå som innebærer at du mottar 10.000$ (60.000kr) fordelt over 24 mnd. hvis du klarer å kvalifisere deg til Diamond nivå innen 3 mndr. Jeg hjelper deg med det!
Vi er et team som ønsker å være sammensveiset og hjelpe hverandre, backe hverandre, samt arrangere sosiale happenings og ha det gøy sammen!
 
Kontakt meg på mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Og igjen vil jeg si til dere som lurer: Ja, produktene virker! 

 

Det er likevel viktig å gjøre oppmerksom på at dette er ikke et «slankeprodukt» men en kraftig detox som får fettceller til å skille ut avfallsstoffer som gjør at man minsker i cm ! Hvis du ikke følger opp med en sunn livsstil så vil fettcellene igjen reversere og utvide seg. SÅ man kommer ikke utenom at en sunn livsstil er viktig, uansett hvilket resultat man ønsker.
 
Vil du vite mer om wrapsene og om distributør stilling mail meg gjerne for mer info. Har liggende infoskriv til begge spørsmål.
 


Der gjør jeg det som jeg aldri hadde trodd jeg skulle våge, vise resultatet etter 4 bodywraps på magen min. Bildet til venstre er før wrappingen, og bildet til høyre er i dag! Du ser at magen er spenstigere og at huden er strammere. Ta kontakt på Mail for bestilling- det virker dere!!! nå fortsetter jeg selvsagt med sunt kosthold og mosjon:) Nå gleder jeg meg til å fortsette med wrappingen, gir meg ikke enda. Kontakt meg på mail: 

lisettesbodywraps@outlook.com
Facebook: Lisettes body wraps

Après- verdens flotteste frisørsalong

Egenpleie / Interiør

Jeg mistet nesten pusten da jeg entret dørene i Après salongen, kameraet måtte fram øyeblikkelig. Jeg var ute i god tid, og gikk opp noen gamle trapper før jeg ble jeg møtt av  creative director/master hairstylist Caroline Nilsson med nydelig piano bakgrunnsmusikk. Musikken passer vakkert inn i det estetiske salongen. Det er absolutt noe av de fineste opplevelsene jeg har hatt på lenge, besøket satte dype spor. Après ligger i øste bydel i Stavanger med utsikt mot havet fra salongstolen. 
 
Jeg kan med hånden si at jeg ALDRI har vært så fin på håret noen gang, disse frisørene kan faget. Og dem har fått seg en fast kunde.
 
Après er åpent for alle kunder, og er en oase for dem som liker kvalitet. Jeg var så heldig som fikk ta MASSE bilder av den SYKT flotte salongen. Hva synes du? Mye av styling er gjort av Silje fra Bohemia på Sola.
 
Trykk HER for å besøke nettsiden til Après.