Månedlige arkiver: juli 2013

På kjøkkenbenken

15. juli 2013

Ukategorisert

Skal deilige produkter av franskmannen Nicolas Vahè stå. Jeg vil dele med dere noen herligheter jeg har knipset med mitt sony camera. Elsker designet på produktene, og de gjør hele kjøkkenet så mye estetisk penere. Har du prøvet noen av produktene?


Nicolas Vahè produktene finner du hos Mathildes Verden, trykk HER. Mathildes Verden har ikke nettbutikk, men sender kjapt om du skriver en mail til dem eller kontakter dem på FB.

Jeg har også en giveaway på bloggen sammen med Mathildes Verden. Dem er så grei og lodde ut en Tine K strandnett og et stort håndkle. Trykk HER.

Teltliv

4. juli 2013

Barnerom / Interiør

Alle barn elsker når vi hjelper dem til og lage et telt over en spisebord med tepper og laken. Dette gjorde jeg med ungene for noen uker siden, og oppdaget raskt at dette var tingen. Jeg leste et eventyr for dem under bordet, og dem hadde kosedyret seg med. Så herlige… Da jeg oppdaget at Ferm Living hadde noen telt som var fine også, så ble dette kjøpt inn til ungene. Dem ble i hundre da dem så hva som var oppe på lekerommet da dem kom hjem fra barnehagen. Firmliving teltet er kjøpt hos Lunehjem, klikk HER for og se. Nettbutikken bugner av favoritter.

God helg mine fine lesere.


Lisette

NIB utfordring: Sommer på jorda

3. juli 2013

Ukategorisert

Noe jeg setter mest pris på hvor vi bor er utearealet. Terrassedøren går rett ut til et stort fellesareal hvor ungene kan boltre seg på plenen med fotball og sandkasse. Utearealet har flere frukttrær, og et eget plommetre i hagen. Rett over veien har vi sjøen, og utsikten i tredje etasje er upåklagelig. Noe av de fineste jeg hører om sommeren er båtene som tøffer forbi, og dette hører vi fra terrassen. 
Bildet her viser vår nyeste utegruppe fra Tine k Home. Nå kan bare sommeren for fullt komme. Sommer er den beste årstiden, og nå starter ferien for ungene i neste uke.

Dette er mitt bidrag til NIB sin utfordring denne måneden. Du kan melde deg på HER.

Lisette