Månedlige arkiver: juli 2012

Høst Nytt…

31. juli 2012

Interiør / Tine K

Oj oj…to innlegg på en dag!
Jeg var så heldig og få meg et eksemplar av den nyeste Tine K katalogen. Her er det mye lekkert, og det fine med kolleksjonen er at saker fra forrige katalog kan kombineres med den nye i kolleksjonen. Det vil si at mange av putene kan kombineres med det nye. Nå er det ikke slik at jeg MÅ ha alt nytt…men klart en blir fristet. Så det gjelder og velge med omhu. Nå er jeg veldig glad at kelim puten jeg kjøpte på Olivias Hus skal komme fram nå til høsten. Da blir høsttrekket på sofa og puter byttet litt rundt. Så får jeg se hva jeg ender opp med…Den nye kolleksjonen er mer «dyster» i fargene, men blir myket opp av plomme og almond farger. Etter og ha lest ulike interiør magasiner så kan en velge sterke farger og de mer sarte, og gjerne sammen!


Kelim pute i fargene, plomme, phantom, orange, fersken, rosa og brun. Nyeste lysglasset fra Tine K i fargen phantom.

Karmameju heklede tøfler…fra butikken jeg jobber i

 Sorte og hvite detaljer, fortsatt HOT…


Ønsker deg en fin onsdag, måtte sommeren snart hilse på. 

Lisette

Drømmeskap…

Ukategorisert

Dette skapet har alt jeg drømmer om og liker…det er enkelt og moderne, og  tidløst. Tror det passer i de fleste hjem også faktisk. Merket er Lindebjerg Design, og må nok spares.
 

 


Vakkert, eller hva? Nydelig styling på bildene synes jeg også.


Her høljer det i dag, lite som minner om sommer dessverre.


Takk for du titter innom…

Rosa…

29. juli 2012

Ukategorisert

Noen Bilder fanger en umiddelbart, og i dag deler jeg med dere inspirasjon i rosa funnet hos Lotte McGills Reservoir. Denne dama legger ut kule og trendy fotoer.

Hva med neon rosa gang og gulv???


Kilder: Lotte McGills Reservoir
Hva synes du? Jeg likte dem…

Nattens dronning…

27. juli 2012

Mat og kos

Da var 2 barn hentet av svigers, og rart uten unger i hus, men på samme tid litt herlig også…I kveld er jeg nattens dronning sammen med en hyggelig kollega i 3 dager. Nå er det vel 5 uker siden jeg var på jobb, og man er alltid litt spent etter lang ferietid. På samme tid er det jo godt og komme i gjenge igjen. Har nettopp spist kylling og wok grønnsaker, tenk så deilig og innta et måltid uten og bli avbrytt. Men det ligger i meg, jeg spiser altfor fort. Det er innbarka i meg etter jeg fikk unger at måltidene aldri blir det samme- for en stund!
 
Happy Weekend everyone!
 
Hilsen Queen of the night
 
Lisette
 

Bladdager…

26. juli 2012

Interiør

De siste dagene har det vært en fryd og åpne opp postkassen. Nye blader hver dag de siste dagene. Og i dag kjøpte jeg RUM det nyeste nummer, herlig inspirasjon og drømmer. Så tidlig i seng i kveld ja…
 
 By Lassen sin Kubus, enkel og fin…
Fin kveld til deg…
 
Lisette
 

Mønster og farger…

25. juli 2012

Farger / Interiør / Missoni / Vakkert

Tok med noen varer hjem fra butikken jeg jobber «Vakkert-Interiør-Design». Nydelige sterke farger, som der er lite av i grunnen hjemme hos oss. Jeg blir for preget av sterke farger, det vil si at jeg trenger ro når jeg er hjemme. Har så mye med farger på jobb og impulser utenfra. 
 
Nydligste Germini blomsten i gult jeg fikk med meg, litt annerledes en den «alle» har.
Missoni ullpledd og glitter pute i disse kalde «høst» dager…
Likte du disse fargene?
 
Forresten, tusen takk for dere besøker og komenterer. Du blir lagt MERKE til om jeg ikke har sjans og skrive til alle. Men der kommer tid etter sommeren til det tenker jeg.
 
Klem Lisette
 
 
 

InteriørbloggStylist…

23. juli 2012

Interiørmesse / Utfordring

Lørdag 29.september skal interiør og boligmessen være i Bergen. Jeg kommer, og gleder meg enormt til en inspirasjonshelg og møte mine favoritt bloggere. Boligmessen avholder en stylistkonkurranse til oss bloggere der en skal ta ET bilde(valgfri tema)og komponere et interiør. Jeg har stylet mitt bidrag med forskjellige teksturer og materiale. Kelim puten skaper et grovere inntrykk på bildet, og det rustikke er blandet med glassverk som harmonerer mot det naturlige material som treverk i krakken og redskaper. Ballerina tøflene er heklet og de rundekulene på gulvet gir et mer røft uttrykk bort i fra det romantiske som rusjeputen og kurven. Blomster og strå gir et fint uttrykk i interiøret noe jeg bruker ofte som virkemiddel når jeg innreder og styler hjemme. Jeg tror jeg er den første som melder meg på konkurransen, «den som inte vågar vinner intet» sa alltid min mor…This is my passion!
 
Du kan melde deg på HER.
 
En regnfull dag her i Stavanger…
 
Klem Lisette