Månedlige arkiver: juni 2014

Distribitør av it works Norge!

30. juni 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Jeg vil dele med dere at jeg har tatt et valg på å selge It works bodywraps, såkallt distributør. For dere som følger bloggen min har sikkert lest at jeg testet et nytt produkt i Norge som heter It works! Jeg var veldig skeptisk, men ville gi det en sjanse. Bodywraps er et urteklede dekket med lotion som skal trenge inn i porene og bidra til å stramme hud, minske cellulitter og en får mindre synlige strekkmerker. Jeg har brukt opp min første boks med 4 wraps, og har gått ned 6 cm rundt midjen. Jeg merker det mest på at huden er strammere og at strekkmerkene er mindre framtredene. Føler meg også mye mer komfortabel med magen etter to forholdsvis tette graviditeter, føler huden har fått et løft. Dette plaget meg veldig at magen ikke var den samme etter postgravid, men jeg fikk to fine barn ut av det- smilefjes! Jeg kommer ikke til å markedsføre meg på bloggen, men kommer heller til å ha noen tilbud av og til på bloggen. Så ikke få panikk! Denne bloggen er HOVEDSAKELIG interiør. Om noen av dere lesere er interessert så besøk meg på min facebookside, trykk HER. Her får du mer info om produktet osv.
 
 
 
 
 
Ble du nysgjerrig ta gjerne kontakt med meg på min mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Du kan også besøke min nettsiden: www.lisettechristine.myitworks.com 
 
Lisette
 

Mitt skap er lastet med

26. juni 2014

InteriørMitt skap er lastet med DECO! Liker sågodt å style inni mine tre smykker av skap. Det er fortsatt mye «luft» der inni, og det er herlig synes jeg. Men regner med det blir fylt med skatter gjennom årenes løp. 
 
 
Ser at bloggen blir bra besøkt om dagen, og det er så stas! Hadde vært hyggelig å visst hvem som faktisk titter innom. Jeg er interessert i å vite hvem DU er! Skriv gjerne i komentarfeltet. 


/ Skap: Lindebjerg Design, saltlykt: Sirocco Living /
 
Lisette

25. juni 2014

Egenpleie

Pedikyr time hos Feelgood på Våland er en vinner. Da er sommerbeina klare, og valget ble rødt. Synes det ble ganske fresht. Anne Berit har jeg vært fast kunde hos lenge, og hun er dyktig i sitt arbeid. Her har jeg fargegelè som sitter hele sommeren. Feelgood legger også vipper og har egen frisørsalong. Anne Berit og Feelgood fortjener litt oppmerksomhet!
 
 
No stress.
 
 
Lisette

Mini makeover

24. juni 2014

Uterom

Jeg begynte å bli litt lei av det blå i hagen vår, så en liten minimakeover måtte det bli. Sort og hvitt fra Tine K Home, og gamle stemorsplanter har blitt kastet. Har plantet sjokoladecosmos og trekløverer i alle krukker- passe rustikk. Bambusplanten trives supergodt hos oss, og mange nye skudd kommer opp. Oliventreet overlevde sin andre sesong i år, og er gedigent med passe blomster på. Kanskje det bli oliven.
 
Jeg har hatt enormt besøk på bloggen i det siste, til tross for lite komentarer. Og det er ok! Så lenge jeg ser at faktisk mange besøker bloggen. Jeg hadde 2700 lesere på en dag i forrige uke. Det er virkelig stas dere.
 


//Puter er fra Tine K, lysslyngen fra Housedoctor og tine k kurver med blomster/planter i. Alt kjøpt hos Mathildes Verden. Trykk HER for å besøke nettstedet deres. De sender over hele landet//
 
 
Lisette

SkoNå sandaler

21. juni 2014

Sko
Ikke bare putedille jeg har, men skofetishen har følgt meg siden ungdomsåra. Disse fine sandalene er fra Debbie shoes, kjøpt hos lokal skobutikken SkoNå. Dem sender fraktfritt over hele landet! Nå har de fått enda en butikk, nemlig på Norges største kjøpesenter Kvadrat. Trykk HER for å besøke nettbutikken.


Disse sandalene så jeg på motebloggeren Camilla Pihl, super freshe på sommerben. Har fått gulldillen.Lisette

B L O P P I S

19. juni 2014

Til salgs

DayHome linpute med dunfyll i pudderrosa 50*50: 250,- SOLGT
Palladium gammelrosa(som nye) str 38: 250,-
Palladium nypris 600,- nå 250,-
Pute fra Bohemia med dunfyll 40*40:  250,-
Tine K Home sitte underlag 40*40: 200,- for begge to
Tine K pute med dunfyll 40*60 : 250,-
Himla linpute i lysgrå utenfyll 100,-
Tine K pute utenfyll i rosa mellert med hvit
50*50 pris: 150,- SOLGT!
Housedoctor lyslenke(som ny) : 350,-
2,3 m i lengden
 
 
Missoni duftelys(tåler ikke duft pga pust) brent lite.
250,- SOLGT!
Ny pris over 750,-
 
Tine K pute: 150,- uten fyll
Jeg sender selvsagt rundt om i landet, med kjøper på dekke frakt. Skriv under komentarfeltet om du er interessert eller på mail tellaroli@hotmail.com
Bor i Stavanger om du skal hente noe så kan vi avtale tidspunkt. Alle tingene er som nye som selges.
De andre tingene er kun brukt som styling- selges ikke!
 
Lisette

IT WORKS!

18. juni 2014

Body Wraps / It Works

Jeg har alltid vært kritisk til produkter som lover det ene og andre, men har lagt min tvil til side og prøvet et nytt produkt i Norge som heter- It works! It works wrap er et urtebasert klede du legger på eventuelle problemområder som lår, sete, armer, ansikt og mage for å fjerne cellulitter, stramme opp kroppen og jevne ut huden. Hele behandligen var veldig enkel, man wrapper på kledet på ønskelig område, har det på 45 min og gjentar behandlingen etter 72 timer. Man må drikke masse vann når man behandler, men det er jo viktig uansett tenker jeg. Jeg lagt mitt første klede og merker litt forskjell på hud allerede og i cm rundt magen. Kledet gav en herlig kjølig følelse og huden var fløyelsmyk etterpå. Vil du lese mer om produktet og hvordan det fungerer så trykk HER. Skal holde dere oppdatert hvordan wrappingen går. Skal i alt prøve 4 urtekleder. 
 
 
 
 Tok selv kontakt med selger Hege angående dette produktet, da jeg tilfeldigvis bumpet bort i siden på instagram. 


It`s a wrap!


Lisette

Heia bloggen

17. juni 2014

Interiør

Stillheten rundt bloggen er ikke av en spesiell grunn, noe skyldes riktig nok det fine været vi har hatt rundt i landet. Som noen av dere har sett på IG så har vi fått et tredje Lindebjerg Designskap, og plutselig så ble det litt trangt om plassen. Så jeg hadde det for salg det eldste. Men nå vet jeg sannelig ikke om det er for salg lenger, det ble ganske fint med det dobble og enkle skapet. Her skimter dere litt av hvordan det ble. Rommet fikk litt mer dybde og sammenheng, og glasset reflekterer lyset så rommet ser større ut.
 
Lisette