Månedlige arkiver: juni 2013

Few words

29. juni 2013

Ukategorisert

Sommeren er her, men i dag har det vært bitende kaldt ute. Så jeg venter i spenning om gradene nærmer seg over 20 plussgrader i år. Dagene går fort, så det gjelder og nyte…Blogginnleggene kommer når det passer i løpet av sommeren, og når energien og lysten er der.

Få ord i dag. Er det noe du vil lese mer om, skriv gjerne en komentar. 

Fin lørdagskveld

Lisette

Barndomsminner

23. juni 2013

Ukategorisert

Været i helgen har vært preget av regn og litt sol, litt typisk St.hans vær spør du meg. Kan neste ikke huske en feiring uten regn de siste årene, utenom da jeg var liten. Da minnes jeg en dag med grilling og familie. Deilig og se tilbake på gode minner fra du var liten. Jeg blir nesten litt «trist» når jeg tenker tilbake, da jeg husker det som det var i går…rart det her. Etter jeg fikk barn, har jeg blitt enda mer følsom(går det an!).
Da har endelig trekkene kommet fra Tine k Home til stol, puff og sofa. Vi bestilte nytt hvitt trekk i bomull/lin hos Designstjerner. Designstjerner selger stort utvalg av Tine k Home. Trykk HER for og se nettbutikk.

Her ser dere mitt andre fikentre i full blomst, eneste minuset er at dem lukter litt kattetiss. Ja, rett og slett.

Fortsatt fin St.hans feiring.

Lisette

Mens vi venter

19. juni 2013

Ukategorisert

Utolmodig er en dårlig egenskap jeg har…jeg er som regel effektiv når jeg starter med prosjekter, og når noen spørr meg om noe så er jeg kjapp med og gi svar, heldigvis. Kanskje derfor jeg trives så godt og være alene, da slipper jeg og vente på andre. Nå hørtes jeg ut som en enstøing, men det er faktisk helt sant. Jeg henter energi av og være alene, og har brukt meg litt opp til tider. Så nå er jeg i en prosess…og høster epler.

Lampen dere ser er den største Tine K lampen, og er kjøpt hos Mathildes Verden. Butikken har et stort utvalg av Tine K lamper, og sender rundt om i landet. Og supergod på service, kjapp levering. Noe jeg setter pris på når jeg handler på nettet. Trykk  for og lese bloggen HER.


Puter og lampen skal ned etter vi har malt gulvene i løpet av sommeren. Da kommer mer helhetsbilder for dem som savner det. Vil også takke dyktige Tonje for hjelp av ny header på bloggen. Fin eller hur? 


Lisette

Lyse kvelder

17. juni 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at lyse sommerkvelder er noe vi i norden hungrer etter…kjenne solstrålene mot kinnet, farge på huden og gode sommersmaker som vekker smaksløkene. Gosh…jeg elsker den årstiden.

Den vakre Tine K lykten er kjøpt hos Mathildes Verden, dem har ikke nettbutikk, men sender i en rekordfart! Sjekk ut bloggen HER. Mathildes verden har en rekke kule merker: Tine k home, Jielde, bloomingville, housedoctor, Senze Of Joy og klesmerker.

Minner deg også på at vi har en giveaway i samarbeid med Mathildes Verden. Du kan vinne Tine K nett og håndkle. Trykk HER.

Lisette

Must haves….gi bort

13. juni 2013

Ukategorisert

I samarbeid med min nye samarbeidspartner Mathildes Verden har jeg en ny giveaway her på bloggen. Ruth og sønnen Rune lodder ut to av mine sommerfavoritter fra Tine K Home. Nemlig en stråveske og et stort håndkle. Mathildes Verden er en fantastisk butikk som selger interiør, klær og blomster. Dem fører en rekke kjente merker der i blant Tine k Home, Housedoctor, Bloomingville, DayHome, Himla, Senze og Joy og Line of Oslo etc. Noe av det jeg digger er at dem selger ferske blomster og planter under samme tak. Rune har til og med jobbet hos fineste Finn Schjøll i flere år. Denne karen kan styling og blomster.

 Vil du være med på gi borten følger du noen enkle regler der du kan samle inn poeng ved følgende:

1 lodd for og være følger bloggen min.

                 1 lodd for kommentar på bloggen.

   3 lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
   3 lodd for å like Mathildes verden på facebook.
 3 lodd for og følge bloggen Mathildes Verden.
    2 lodd for og følge mathildesverden på instagram.

Alt i alt kan du samle hele 13 poeng, husk og skriv hvor mange lodd du tar og hvilke på komentarfeltet. Du kan bli med fordi om du ikke har blogg, legg igjen navn og email adresse.

30.juli kåres en vinner og får tilsendt premien! Tvi tvi

Lisette

Utestyling og redigering

11. juni 2013

Ukategorisert

Noe av det kjekkeste jeg vet er når jeg får plutselig innfall hvordan jeg vil lage en styling til fotografering her på bloggen. Noen ganger kommer det som lyn fra klar himmel, andre dager så funker det bare ikke…sånn er det i hvertfall for meg. Har derfor funnet mer «roen» her på bloggen at jeg blogger når jeg har noe og blogge om, om du forstår. Vi har et stort frodig areal ute hos oss, og det nytes på gode dager. Man kan til og med høre båten suse over havgapet over veien. 

På disse bildene har jeg redigert dem litt ulikt, bildet ovenfor har mer grønt og frodigere i fargene. Bildet nedenfor er litt nedtonet. Hva liker du best når du redigerer? Jeg liker og få fram ulike følelser når jeg legger ut bilder her. Bildet ovenfor får jeg øyeblikkelig sommerfølelse av, mens bildet nedenfor kan jeg bli mer tankefull over da lyset i bildet er roligere. Tenker du over dette når du redigerer? Det er selvsagt øynene som ser.Utemøblene er kjøpt hos nettbutikken Designstjerner, og hun bestiller gjerne om du er interessert i noe fra Tine k Home bambus serien. Jeg er storfornøyd, må klype meg selv litt i armen…hehe

Lisette

Sommerfavoritter

9. juni 2013

Ukategorisert

Peoner og marikåper er nydelige sammen, og asters er en favoritt sammen med disse blomstene. Jeg liker og sette sammen buketten min selv, og synes ofte at det er penest at blomstene «henger fritt» oppi vasen. Jeg vil vise dere hvor nydelig dette er…


Tusen takk for dem som tok seg tid til og svare på spørsmålet nedenfor. Jeg har bestemt meg, det blir glansgrad 40.

Lisette

Trenger kanskje DITT råd

8. juni 2013

Ukategorisert

Når min mann er hjemme neste gang fra nordsjøen går vi i gang med og male gulvet hvitt nede. Vi brukte halvblank trestjerners 40 oppe, og er veldig i tvil om jeg vil velge blankgrad 80 neste gang. Er der noen der ute som kan hjelpe meg? Erfaringer…jeg synes jo selv at det er nydelig med blanke gulv, men er redd for at det blir veldig bengalakkaktig på gulvet og for shiny.

Dette gulvet kan jeg tenke meg er glansgrad 80. Er fornøyd med trestjerners 40, men synes kanskje den er litt matt. Derfor trenger jeg litt hjelp av dere interiørfrelste damer/menn.

Alle svar for hva dere synes vi bør gå for blir mottatt med HURRA.

Lisette