Månedlige arkiver: mai 2014

L I V E T

30. mai 2014

Familie / Tanker

Har vært litt stille fra disse kanter. Mistet min kjære venninne (mormor) for 1 uke siden. Da blir interiør og fotografering liksom ikke så viktig i det store bildet. Jeg har skrevet en minnetale til mormor neste uke. Men i dag fikk jeg plutselig lyst til å fotografere den lille trekrakken min. Kjøpt hos Mathildes Verden.
 
 
 
Love 
Lisette

Little Joseph

21. mai 2014

Interiør

 
Regnet høljer i skrivende stund, og det er godt å sitte innendørs. Jeg har nettopp konusumert en varm kopp med grønnte og økologisk honning. Honning skal være betennelsesdempende og det anbefales 1 teskje hver dag i følge kostholdsguro Berit Nordstrand.
 
 
 
 
// Den «søte babyen» såkalt Littlejoseph (som ungene kaller den) er fra Seletti og marmorfatet fra MadamStoltz. Kjøpt hos Mathildes Verden //
 
 
 
Lisette

Dørene åpne

18. mai 2014

Uterom

Med dørene åpne så ønsker jeg dere velkommen til uterommet vårt. Her viser jeg litt av terrassen vår som går i hvitt og blått i tekstiler. Jeg synes det er noe maritimt over fargen blå som passer til sommerårstiden. Jeg venter på noen fine puter som skal plasseres i loungesofaen fra Tine K. Litt flowerpower, tror det blir fint. Utemøblene er fra Tine k Home, og dem kjøpte jeg hos Designstjerner i fjor. Veldig fornøyd. 

Sommerblomstene i år består av: stemor, hortensia, bambus, oliven og fikentre. Jeg ville skape en sydlandsk stemning over uterommet med bambusplanten i hjørnet. Jeg vurderer å spa opp den grønnehekken bak sofa og plante noen kule trær og stauder. Ideer mottas med takk?!
 
 
Lisette 

Musikk og hvitpose

15. mai 2014

Interiør / Tanker

Lytter til fin bakgrunnsmusikk på Spotify- låten younger/ Seinabo Sey. Ukens musikktips fra fra meg til deg. Låten er passe funky og chill, og stemmen er kul.
 
 Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, jeg beveger meg til musikk som Jazzerciseinstruktør og hører mye på musikk generelt. Noe som har forandret seg med alderen er at jeg må ha ro under løpeturer. Noen drives av musikken når de løper, men jeg er motsatt. Naturen og fuglekvitter er nok for meg. For 10 år siden hadde det vært utenkelig. Dagene med småbarn og jobb har såpass høy støynivå, at noen ganger må jeg chille uten. Musikk er et sterkt virkemiddel, jeg blir sterkt beveget av finetoner. Og liker musikk som strekker seg fra opera og housemusikk.
 
 
Hva musikk smak har du?
 
 
 
 
 
 
//den hvite posen er fra Mathildes Verden, kan vaskes i maskin//
 
Lisette

Pulz- SKoNå

13. mai 2014

Klær og mote / Sko

Dagene går rasende fort, en god måned igjen så starter sommerferien for min del. Den skal nytes! I disse myke deilige plaggene fra butikken på Randaberg, SKoNå. Dem sender fraktfritt over hele landet. Sjekk nettbutikken, HER. SKoNå har også facebook.


Måtte dele med dere fine innehaver av butikken SKoNå som drives av Bente og datter, Tonje. Her med antrekket på! 
 
 
 
 
Lisette

Opplevelser og hamam

9. mai 2014

Interiør / Publisitet

Helgen er like rundt hjørnet, og to hyggelige opplevelser allerede. Pakke i posten fra Lou and friends og reportasje fra hagen i NIB. Trykk HER for å lese hele netmagasinet. 
 
 
Hånddukene er fra svenske Lou & Friends og såkalte HAMAMhåndduker. Jeg bruker mine til pledd og for beskytte sofa.
Trykk HER om du vil sjekke sortimentet ut. De er laget i bomull og bambus, herlig myke. 

Jeg har endelig fått tak på et skjellsmykke, er det ikke vakkert? Swedish Grace i sandnes hadde dem. 
 
 
Takk for at du titter innom meg.
 
Ha en fin helg.
 
 
Lisette
 
 

Stripes

6. mai 2014

Klær og mote

Jeg har en ting for striper, og helst for blått og hvitt. Har jeg en dårlig «klærdag» så er striper en sikker vinner. Man får en fresh og maritim utseende. Denne hvite shortsen kan man brette opp etter dagsform, og den striptete t-shirten er er begge fra Line of Oslo. Kjøpt hos Mathildes Verden. Skoene er litt treskoaktige fra Swedish hasbeens- Love them !
 
Lisette

P I N K

5. mai 2014

Farger / Interiør

Gradene har fallt og regnet er over oss i dag. En fin dag å blogge på i grunnen. Kosehjørnet er proppet med deilige dunputer i nyansen rosa og beige/brunt fra Tine K Home. Et gammelt interiørmagasin er deilig å koble fra en travel dag på jobb.
 
 
// Putene og lysglasset er fra Mathildes Verden //
 
 
Lisette