Månedlige arkiver: mai 2013

Dip and dye

28. mai 2013

Ukategorisert

 Ikke bare på klesfronten dip and dye er HOT akkurat nå, på interiørfronten har det faktisk vært en stund. Jeg fikk tilsendt denne fra DAYHOME fra butikken i Kristiansand «Milla Interiør«. Synes den er fresh og kan kombineres med sterke og myke jordfarger om du vil. Jeg blander slik at uttrykket ikke skal bli kjedelig…Etter vi malte gulvene kom bambusen riktig til sin rett her hjemme. Her et sidebord fra Tine k Home. Har også kjøpt nye Therese Sennerholt postkort, kjøpt hos Bohemia. Min favoritt butikk i Stavanger.

Forresten bloggen min har passert over 300 000 sidevisninger, dette synes jeg er utrolig til og være lille meg. Takk dere.

/Kunne høres som om innlegget er sponset, men skriver gjerne om butikker som gir/ god service!
Ha en fin tirsdag

Lisette

Sneakpeak whitefloors

24. mai 2013

Ukategorisert

Dere som har følgt bloggen en stund vet at jeg elsker hvite gulv. Og min snille mann var så grei og male gulvet hvitt i stuen oppe. Resultatet ble blendende vakkert! Det er som et hvitt lerret, og alle tingene kommer så nydelig fram. Akkurat nå herder gulvet, så jeg stjal en liten tørr plass bare for bildet for og vise dere en sniktitt. 

Fikentreet er så fint at det fikk være med på bildet her, gleder meg til og se om det vokser fiken på det i løpet av sommeren. Bildet viser detaljer som vil komme ned i stuen. Vi venter nemlig nytt hvitt sofatrekk fra Designstjerner

Vil benytte meg også og ønske deg en flott helg, takk for at du legger igjen spor og komentar.


Lisette


FENG SHUI

20. mai 2013

Ukategorisert

Jeg har alltid vært interessert i feng shui og dens betydning. Feng shui er en gammel kinesisk filosofi som beskriver hvordan omgivelsene påvirker oss. Feng Shui betyr «vind og vann». Denne tradisjonen blir nå også brukt i vesten hvordan vi innreder private boliger og bedrifter. Hvordan jeg innreder er en blanding av ting jeg liker og som skaper harmoni. Jeg har vært innom maaaaange trender, men tror jeg har funnet min feng shui. Her hjemme innreder jeg i jordfarger og kontraster, noen sterker farger får også komme på besøk i blant. Mange grønne planter og friske blomster, og mye lys gjennom store vinduer virker beroligende på meg. Blir du preget av feng shui?

«What you see is what you get»
Dette er et gylden regel og grunnleggende prinsipp innen feng shui
Noen Feng shui tips:

 

• Omgi deg med ting du liker, skap et hyggelig og personlig hjem

 

• Alle rom skal ha dedikert bruksområde, soverom skal brukes til å sove på – ikke tv-titting

• Rydd og kvitt deg med ting du ikke trenger eller bruker

• Hold hjemmet ryddig og rent, skitt og støv skaper negativ energi

• Ikke kjøp nytt før du har kastet noe gammelt

• Vis frem og bruk ting du verdsetter

• Bruk god belysning, farger og friske planter for å løfte energien

• Fremhev entréen, her kommer energien (og gjestene) inn i huset

• Tai chi (midten/hjertet) av et rom og bør være tomt

• Plasser sofa og arbeidsmøbler slik at du har en solid vegg bak deg

• Skarpe kanter eller gjenstander gir negativ energi (chi)

• Sengerommet skal alltid være ryddig og innbydende, ikke oppbevar rot under senga

Små endringer i hverdagen kan gjøre store forskjeller i ditt liv! 


Lisette

/Pute: Afroart og Tine k, bøffelhorn kjøpt hos Villa Rosa, trebenk fra Mathildes Verden/

 

.

 

FOLLOW ME UPSTAIRS

8. mai 2013

Ukategorisert

Er der en etasje jeg ikke har vist dere særlig fra så er det oppe i 3.etg i huset vårt…Dette er en etasje vi bruker til ungene som lekerom. Jeg har stylet stuen i fargerike og sterke farger som passer perfekt til barna. For kan dem velge så foretrekker dem glade farger framføre sort/hvitt detaljer.
Da NIB var her før jul for og lage en boligreportasje hadde jeg brudeteppe på gulvet, det gav en EDGY stil til stua og fine kontraster. Kanskje jeg tar fram teppet om litt. Putene jeg viser er mine nyeste «kupp» fra DayHome og Afroart. Bordet er en helt annet stilart, men digger kontrasten i ulike stilarter og epoker. Håper du trivdes

Mannen kjøpte nytt minnekort, derfor innlegg i dag- HURRA.

Lisette


P A U S E

7. mai 2013

Ukategorisert

Noen av dere som følger meg på Instagram har kanskje sett at jeg har tatt meg en «ferie» fra IG. Jeg stortrives på nettsamfunnet, men ser det tar oppmerksomheten min fra det som betyr mest for meg, nettopp familien. Oppmerksom og tilstedeværelse i sinn er nettopp det jeg ønsker og fokusere på…og ser at det tar tid og at jeg vil konsentrere meg om bloggen istedenfor en periode. Merker allerede at jeg er mer tilstede i øyeblikkene…og det følelsen vil jeg ta vare på. Jeg ble nemlig litt hekta på IG bølgen som mange andre, det er jo så lett og legge ut fine fotografier og inspirasjon. Så jeg savner det, absolutt. Men kommer tilbake, kjenner bare at jeg trenger en 

P A U S E.
I morgen har dem meldt nydelig vær- 1 dag vell og merke! Og vi reiser til Mallorca med familien om kort tid. Så det blir et lite opphold på bloggen da. Tror dere ikke at jeg har «mistet» minnebrikken på speilreflexkameraet:/:/ så det blir det siste blogginnlegget på et par uker. Så er jeg tilbake snart. Kanskje jeg legger ut et bilde på IG fra turen. Vi drar med mamma og stefar, og jeg kjenner at kroppen trenger en ferie. Familie er gullverdt.

Collagen i dag viser hva som venter uteområdet vårt de neste månedene…

 Veldig glad for alle fine komentarer på IG og på bloggen. En fin følelse at dere liker bloggen min.

Tuddeledu dere…snakkes snart igjen

Varm hilsen fra meg til deg

Å blogge med hjertet

3. mai 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at jeg tenker mye… Jeg funderer og analyserer på livets spørsmål, og synes vi mennesker er unikt sammensatt. En person som ALLTID rører meg når han snakker er Professor dr.med Per Fugelli. Han har en formidlingsevne som er helt utrolig og rørende. Jeg blir som et barn når han prater og lytter øre. I dag var han på God morgen Norge og pratet om vennskap. Og han sa at sin mamma var hans beste venn, og det kjenner jeg meg slik igjen i. Min mamma er fantastisk!…engasjert og omsorgsfull. Og du kan høre hennes latter milevis på avstand. Når ting stormer verst rundt oss er min mamma som en stø kurs og sier at alt vil ordne seg og gir oss gode råd på livets vei. Det er en god mor det. 


Dette innlegget kom rett fra hjertet, og en dag ønsker jeg meg en forlesing med Per Fugelli som er et STORT forbilde. Her pøsregner det i dag i Stavanger, og skikkelig innevær. Muslibaren jeg la ut i går kveld smakte nydelig, og hadde en slik til frokost samme med et kokt egg og kaffelatte.

God helg til dere


M U S L I B A R S

2. mai 2013

Ukategorisert

Jeg prøver og spise sunt, og er opptatt av at ungene også får i seg næringsrik kost. Men er på ingen måte hysterisk heller…noen ganger får ungene boller og andre ganger gulerot om mor må slå ihjel noen friminutter for og lage mat eller sette på klesvasken. Kom over denne bloggen, og synes den er superinspirerende. Denne damen er overlege og 6 barnsmor, ja du høre riktig. Hun skriver en praktfull blogg med kostråd og oppskrifter.


Laget noen muslibarer i kveld etter ungene var lagt. Oppskriften finner du HER. De har en holdbarhet på en liten uke i kjøleskap. Proppet med gode fettsyrer og frø. Perfekt mellomåltid til liten og stor.

God kveld