Månedlige arkiver: mai 2012

Minner…

31. mai 2012

Familie / Tanker

Glemmer aldri den første gangen jeg ble gravid, spenningen og det sterke ønske om familie. Jeg ville gi et barn den kjærligheten jeg opplevde som barn. Det ble alt annet en hva jeg trodde, både redsel og spenning er noen stikkord hvordan jeg opplevde å få den lille krabaten. Jeg trodde ferden ville ble lettere en det viste seg og være. Våkennetter over flere år, og lite tid til seg selv var nok lite jeg hadde tenkt over. Man forestiller seg hvor idyllisk det kommer til og bli, og ja det er FANTASTISK og bli mor. Men for meg var særlig det første året tøft. Lite søvn, og mann som dro på arbeid offshore etter 14 dager etter Ferdinand kom til verden var jeg både redd og engstelig. Men med utrolig hjelp fra mamma, så gikk det også. Jeg fikk mer tro på meg selv som mor, at dette mestrer jeg selv alene uten pappaen. Og fikk hjelp til å prate om det som var stritt. Nå er jeg svært åpen og ærlig mot dere, men synes det viktig og belyse den andre siden også. Tror ingen hadde trodd dette om meg, som er så positiv og energisk. Men som sykepleier synes jeg det er så viktig og få fram dette budskapet også…Nå som 2 barns mor er jeg trygg på meg selv, og kjenner gleden av og ha 2 barn jeg elsker mest over alt på denne jord. Et levende individ som er skapt av mammaen og pappaen, og har egenskaper av oss begge. Jeg elsker og være MAMMA, verdens betydningsfulle ord.
 
Her noen bilder av mitt første svangerskap!
6 mnd gravid her…tok også et bilde i adamsdrakt, men torde ikke og legge det ut, haha…
 
 
I morgen er siste sjanse for å delta i uteroms utfordringen min!
 
Ha en fin dag!
 
Lisette
 

Sommerfugl i magen…

30. mai 2012

Interiør

Det hadde jeg for i morgen braker nok et bloggtreff hos blide May Helen med bloggen Kronprinsessene. Men så ble det bare styr med barnevakt for knappe 2 timer jeg hadde til rådighet. Så jeg har innsett man kan ikke få være med på alt, selv om jeg aller helst hadde hatt lyst til det. Så i morgen får jeg nyte ettermiddagen og kvelden. For de siste dagene har det vært preget av lite søvn med ungene og besøk til fotograf i ettermiddag. Det var vanskeligere en hva jeg trodde. Lille Amadeus var skeptisk til den mannlige fotografen, så han måtte skaffe en mer feminin part inn etter om og men. Eldste mann på 3,5 år kjedet seg, og skulle ikke bli tatt bilder av. Kom ikke på tale. Men det slapp etter en drøy halvtime. Da ville han være foran linsen hele tiden.
 

Mine nyeste innrammede bilder fra Hagendorn hagen…Love them, dere får se dem hengt opp på veggen snart.

Husk uteroms utfordringen! Hiv deg på;)
 
Tuddeletu…
 
Klem Lisette

 

Hverdagsengler….

29. mai 2012

Inspirasjon / Interiør

I dag tidlig så skulle jeg bare innom Ikea en tur for noen små kjøp. Rammer til sommerfugl printene og puff til sofa/ektorp stol var innkjøpene. Men da jeg hadde betalt i kassa for så og laste inn rammene i den lille bilen min var der søren ikke plass til det jeg hadde kjøpt. Liten tolmodighet på Amadeus, og en lettere stressa mamma tenkte, hva nå??? Men så dukket opp en gammel bekjent som sier «jeg tar det med jeg», det er hverdagsengler det…Min mann hadde nok sagt «typisk kvinnfolk», du må jo se at dette ikke passer, Lisette. Heseblesende kjører jeg avsted for å møte energiske Linda fra den gode feen, hun kjøpte seg 2 puter hos meg. I varmen(kulden i dag da) er det ekstra viktig med vann, og særlig når jeg drar ut på slike utflukter blir jeg temmelig svett og tørr i munnen. Her noen bilder…
 
Ektorp puffen skal opp i 2.etg…
Fint design til billig penge…
Vann og lime, det beste jeg vet…
 
Nostalgiske gamle melkeflasker…
 
På lørdag får dere vite hvem som vinner uteroms utfordringen min, håper framdeles maaaaange hiver seg på. Det trenger ikke å være bare utemøbler, men et stilleben i uterommet ditt. Meld deg på HER.
 
P.S: Følg med til uken, da kommer bilder fra stuen oppe. Begynner og ta form nå. Herlig. Ny header er bestilt, så nå får bloggen et lite løft også…mer om dette kommer!
Lisette

Loppis hos Lisettes perler…

27. mai 2012

Til salgs

Som dere vet er jeg putegal, og har ikke plass til en eneste puter lenger. De tyter ut skapene her, og nå må det ryddes og sorteres. Jeg legger putene mine ut her før jeg legger dem ut på Finn.no. 
Er du interessert skriv her på komentar så kan vi kontaktes mer på mail etterpå. Skal putene sendes må kjøper betale porto. Putene er kjøpt på Rom for mer og Villa Rosa.


*Svensk eksklusivt merke «Mimou» paljett puter 500,- koster ordinært over 1000,- med dunfyll. 
*Velour pute i lys brun/lin med «rysjer» på siden 350,-SOLGT!
*Day Home 60×60 (stor) syrin lilla/rosa i lin 400,-

*Mimou pute i silke 50×50 i lys brun(til høyre) 150,- SOLGT!
*Mimou pute i lin(beige) og fløyel(bak er den mosegrønn)med 4 silke blomster 350,- SOLGT!

 Vakker puter med nydelige detaljer…

*Moltex puter med dunfyll i multicolours kr 100,- pr stk SOLGT.

*Pute til høyre DayHome i velour phantom farge(sort)SOLGT!.
250,-. Dunfyll følger med…
*Strikket firmliving vase 150,-
*hvit ByNord vase(står bak) 150,-SOLGT!


*Soul pute «senze og joy» 200 kr med dunfyll som er absolutt det fineste…SOLGT!
 

Sniktitt på stue nr 2.

26. mai 2012

Ukategorisert

Nå er Tine K sofa kommet i hus fra Ølen møbel, den er bæret opp av to gode naboer opp i andre etg. Det var et hekkan og få den opp, smal trapp og en gigantisk brei sofa. Trappegelender måtte av, og føttene til sofa skrues av. Men nå står den fineste sofaen i verden oppe, og stuen begynner og ta form. Stuen jeg skal vise dere en sniktitt på er der vi tettet igjen i huset, ser for meg og bruke dette til en tv stue, men har ikke fått tv der enda. I stuen har vi god takhøyde, men er ikke en stor stue. Akkurat passe koselig! Var innom Bohemia i dag og kjøpte et lite bambus bord til fra Tine K, og Silje som driver butikken sa at jeg kunne nesten åpnet en Tine K butikk, haha…uff!

Nydelige fargen Tea fra Tine K…rolig og klassisk farge

Stueteppet er også fra Tine K, det er ikke pakket ut enda, i farge sort og grått…Her er ny sofa med det nyeste stoffet i 50% bomull og 50%lin. Det jeg har nede på samme sofa er canvas, i grunnen stor forskjell…

Vakre sommerblomster i hvitt…

Flotteste krukken?

Ikea expedit hylle med hjul fra clas Olsen
Takhøyden oppe i stue 2…

Her var en titt inne hos oss i 2 etg. Mer kommer, der du skal få se hele flaten. 

Fineste lørdag til DEG som titter innom, blir glad om du legger igjen en komentar!

Lisette


Sommermodus…

25. mai 2012

Hverdagsglimt

Har vært stille på disse kanter, og grunnen er det nydelige sommerværet vi har hatt rundt om i landet den siste uken. Jeg har vært lite inne på pc og kamera har fått seg en velfortjent pause…Nå er jeg ferdig med 2 nattevakter også, så det skal bli godt med 1 uke fri til neste gang. Senere i dag kommer Ølen møbel med en splitter ny Tine K sofa som vi skal ha i stuen oppe(ja jeg er heldig), det gleder jeg meg til. Et nytt stue teppe fra Tine K og et kinesisk trebord kommer også. 


Blir så glad at det dukker flere bidrag på utfordringen min «vis meg ditt uterom»…du kan framdeles være med og vinne Missoni håndkle og London Tea Company te. Takk for at DU titter innom.

Nyt go`været!

Helgeklem fra Lisette


Mandagsløfte…

20. mai 2012

Ukategorisert

Hver mandag sier jeg, mer trening og mindre sukkerinntak i løpet av uken. Men klarer jeg å holde det? joda/neida, det er vell snakk om prioriteringer og for min del dagsform. Vi har over mange mnd våknet med lille mann kl.05.15 hver dag, og det tærer på kreftene her i hus. Men destod viktigere er kosthold og trening, men lettere sagt en gjort. På lørdag kjøpte jeg meg litt nytt treningstøy. For jeg er så heldig som trener en gjeng med kjekke menn og damer. Trimmen er hovedsakelig lagt vekt på styrke og stretching, såkallt microtrim til bedrifter jeg reiser rundt på oppdrag. Supergøy, så gleder meg til i tirsdag.

Just Do IT, slogan til NIKE…

Jordbær, nammi og masse C-vitaminer

Litt sånn retro t-shirts…

I morgen er det på jobb hos VAKKERT!

Lisette

Pioner…

19. mai 2012

Interiør

Kjøpte meg årets første hvite pioner på fredag…vakre og sarte på samme tid. Er det noe som virkelig gjør meg glad og melankolsk så er det blomster. Har alltid sagt at i mitt andre liv skal jeg jobbe med blomster. Men jeg er kresen…jeg liker det enkle, med lite dill og dall. Når en gang jeg skal gifte meg(som jeg håper blir snart, utolmodig) så vet jeg akkurat hvordan blomsterbuketten og borddekorering skal være. Rolige farger og enkelt. Når jeg holder på med blomster drømmer jeg meg helt bort, og det er kun meg og blomstene. Du kan gjerne kalle det terapi. Sånn er det også når jeg er på jobb i interiørbutikken, da er det kun meg og de vakre tingene. Og kundene, selvfølgelig!

Nett alene pion, så enkelt og vakkert!

Sånn er putene på ordentlig, ikke puffet opp og fin…

Ha en nydelig lørdag, her våkner solen så smått til…nå venter jeg i skrivende stund på mann og barn. En natt uten dem, og jeg savner dem. Men det er fantastisk med litt alene tid.


P.S: Husk «vis meg ditt uterom utfordringen» som pågår her.
Lisette